Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 kwie 2010, 14:38
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 kwie 2010, 14:39
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 07 kwie 2010, 14:39
dla messiego lepiej sie stanie jesli argentyna nie wygra tego mundialu. dlaczego? z prostej przyczyny. wtedy niechynie pojawia sie glosy ze messi aby dorownac maradonie musi poprawidzic argentyne do mistrzostwa swiata jako trenerMichał M pisze:jeśli jednym z nich będzie mistrzostwo świata, to Argentyna będzie go kochać jak Diego
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2010, 14:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 07 kwie 2010, 14:43
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 07 kwie 2010, 14:47
KajoFC pisze:(........................)
moja rada na twoje wypociny jest taka: nie uzywaj zwrotow ktorych nie rozumiesz.KajoFC pisze:Ciach bajera
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 kwie 2010, 14:52
Popieram.Oni tylko grają na CN zajebiście, a na Xerezach, Santanderach to są w głębokiej defensywie i cudem wywożą trzy punkty, ale koniec jazdy na farcie, Kajo odkrył całą prawdę o BarcelonieKajoFC pisze:Przywykłem już do tego że kibice Barcelony lubią zajebiście koloryzować i to już chyba nigdy się nie zmieni. Zostawiam was w świecie fantazji gdzie Barcelona wszędzie gra najlepiej a jej gwiazdy błyszczą na wszystkich stadionach świata.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 kwie 2010, 14:57
Nie odwracaj kota ogonem
Napisałeś, że był faul na Milltio i jeszcze zacząłeś szyderę o jakiś teoriach. Jeśli to nie jest wpis pewnego swego użytkownika to co jest? Tak więc chyba pisząc że był faul musiałeś być przekonany, że w piłkę nie trafił? Więc to chyba ty teraz odwracasz kota ogonemTy jesteś przekonany, że trafił w piłkę a ja nie. To miałem na myśli i to napisałem
Ja również.Jednocześnie jestem gotów zmienić zdanie jeżeli ktoś mi wykaże, że nie mam racji.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 kwie 2010, 15:01
EnJoy's pisze:Popieram.Oni tylko grają na CN zajebiście, a na Xerezach, Santanderach to są w głębokiej defensywie i cudem wywożą trzy punkty, ale koniec jazdy na farcie, Kajo odkrył całą prawdę o BarcelonieKajoFC pisze:Przywykłem już do tego że kibice Barcelony lubią zajebiście koloryzować i to już chyba nigdy się nie zmieni. Zostawiam was w świecie fantazji gdzie Barcelona wszędzie gra najlepiej a jej gwiazdy błyszczą na wszystkich stadionach świata..
To Ty dopuść do siebie, że oni grają najbardziej kosmiczny futbol na świecie, a Ty bronisz się nogami i rękami przed tymi faktami.Taka jest prawda i trzeba się z nią pogodzić - mnie nie jest trudno bo oglądanie meczy z ich udziałem to przyjemność.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2010, 15:06
Z tymi teoriami to taki zwrot używany często na innym forum. To tak gwoli wyjaśnieniaKamil232 pisze:Napisałeś, że był faul na Milltio i jeszcze zacząłeś szyderę o jakiś teoriach.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 07 kwie 2010, 15:08
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 kwie 2010, 15:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 kwie 2010, 15:15
I ja również, gdyż na mnie wpłynęły wpisy twoich kolegów po szalu, na twój post bym zareeagował inaczej. Tak więc to sformułowanie z kpiną, nie odbieraj jako osobistego atakuGdybym miał teraz edytować tamten post to sformułowałbym to nieco inaczej, ale to niewiele zmienia. Wciąż uważam, że to nie było czyste wejście.

Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2010, 15:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 kwie 2010, 15:40
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio