Jak druzyna bedzie objawieniem nadchodzącego sezonu ?? - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Asgar
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 08 paź 2004, 0:23

Drużyna z Norymbergi zdecydowanie będzie największym objawieniem :D

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 08 paź 2004, 10:54

KORONA KOLPORTER KIELCE wygra 2 lige :!:

isien
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: isien » 08 paź 2004, 15:35

hertha nic nie zdziala...marne zakupy przeprowadzili...i jezeli w tym sezonie chca postawic na 'magiczne trio' (tekst borka i kołtonia niby z niemieckich gazet) czyli marcelinho, bobic i wichniarek to smie watpic w sukces...pieta achillesa herthy byl atak...malo strzelonych bramek...i bez zakupu solidnego napastnika nie maja szans nawet na pierwsza 5...

Podzielam zdanie, hertha nie jest zespolem z ambicjami. Mysle ze sa poprostu sredniakiem i jedynie moga walczyc o Uefa!!

ja jestem za bayernem oczywiscie ale mysle ze bvb moze im zagrozic w nadchodzacym sezonie...prawdopodobnie sklad taki pozostanie i jest on nadal wystarczajacy do osiagniecia sukcesu...

Ja tez jestem za Bayernem no i rzeczywiscie na bundeslige sa mocni!!Na Europe wydaje mi sie ze nie az tak.

werder hmm...wszystko zalezy od tego w jakim stopniu mirek zastapi ailtona...2 miejsce :D to max co moga osiagnac

no wlasnie Mirek posiedzial troche na lawce i prosze z Bochum zaszalal lecz wszedl dopiero w 2 polowce ale to wystarczylo na Hattrick Z Bayernem sie staral lecz cos im nie wyszlo, moze za bardzo chcieli!! :D

bayer i stuttgart tez moga sporo namieszac na pozycjach 2-3...a schalke i hsv beda walczyc o miejsca kwalifikujace do gry w pucharze uefa

Leverkusen gra bardzo nierowno. Mecz z Realem byl w ich wykonaniui super (no i oczywiscie ta 'bomba Krzynowka' chyba jakies 110km\h) Pokonali moj Bayern, no coz porazki sa trudne ale potem juz ledwo remis z Nurnberg, nie istnieli w Stuttgartcie no i znow zwyciestwo z HSV dziwne prawda?

Co do Stuttgartu to mysle ze moga namieszac jezeli sie skoncentruja teraz cos sie wyjasni jakie maja aspiracje na obecny sezon gdyz juz 16.10 graja u siebie z Dortumdem

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Asgar
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 08 paź 2004, 15:37

neo007 pisze:KORONA KOLPORTER KIELCE wygra 2 lige :!:
A co to sie ma do tego tematu?

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 09 paź 2004, 20:39

Ja juz to mówiłem nie akurat na tym forum, ale powtarzałem nie raz, że rewelacją w tym sezonie bedzie Wolfsburg !! Jak widać sie nie myliłem.
Wogle z niemieckich drużyn kocham Bayern, ale lubie Borussie, Leverkusen, Vfb co do tych druzyn to moje kibicowanie im odnosi sie np. do kibicowania w europejskich pucharach :D
Wogle bardzo lubie niemiecką piłke :wink:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 10 gru 2004, 22:24

Popieram zdanie Asgara, że Norymberga będzie objawieniem tego sezonu.....

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 11 gru 2004, 9:17

Gdybym pisalał to na poczatku sezonu to postawiłbym na Herthe Berlin lub Borussie M'Gadbach jednak na półmetku rozgrywek czarnym koniem okazał sie hanover 96 z darkiem Zurawiem :). Jedanak na dłuższa mete uważam ze najwieksza niespodzianke może spraić Schalke ktore dokonalo paru ciekawych transferów i to oni w największym stopniu moga przeszkodzic Bayernowi w zdobyciu mistrzostwa.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sty 2005, 1:09

Jeżeli mówimy o objawieniu Bundesligi to bez wątpienia postawiłbym na Hannover 96, a na drugim miejscu postawiłbym FSV Mainz 05, a na trzecim VfL Wolfsburg ( od tej drużyny można było sie spodziewac dobrej gry, ale nie przypuszczałem, że bedą radzic sobie aż tak dobrze), warto także wspomniec o Armini Bielefeld, a także 1FC Nurnberg
Nie wiem natomiast dlaczego wielu z was stawia na takie drużyny jak Schalke, Bayern, Werder czy Stuttgart??? Przeciez od takich zespołów trzeba wymagać dobrej gry i na pewno każdy przed sezonem spodziewał sie dobrej gry tych zespołow, więc nie wiem czemu są te drużyny wymieniane jako objawienie sezonu

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 02 sty 2005, 9:42

No jednak się nie myliłem, że Wolfsburg będzie rewelacją :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 sty 2005, 10:01

Oczywiście, że Wolsburg!!!!Ich maszynami napędowimi są Martin Petrov oraz Andres D'Allesandro!!!

Roy Makaay
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 10:04

Hamburger SV!

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 02 sty 2005, 14:21

Hertha będzie objawieniem! i to jest pewne co najmiej puchar uefa! :D
isien napisał:
hertha nic nie zdziala...marne zakupy przeprowadzili...i jezeli w tym sezonie chca postawic na 'magiczne trio' (tekst borka i kołtonia niby z niemieckich gazet) czyli marcelinho, bobic i wichniarek to smie watpic w sukces...pieta achillesa herthy byl atak...malo strzelonych bramek...i bez zakupu solidnego napastnika nie maja szans nawet na pierwsza 5...

Podzielam zdanie, hertha nie jest zespolem z ambicjami. Mysle ze sa poprostu sredniakiem i jedynie moga walczyc o Uefa!!
marne zakupy spoko.............. Gilberto według ciebie cieniak aha spoko noi Basturk też spoko masz i może Oliver Schröder to cienki transfer ten bardzo dobry obrońca w końcu Hertha ma najmniej straconych bramek to chyba samo za siebie mówi świetną pomoc noi w zimie Mansiz przychodzi bardzo dobry napastnik a po sezonie jakis świetny napastnik ma przyjść!
:D :)

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 27 kwie 2005, 10:51

rzeczywiscie wyglada na to ze hertha z marcelinho na czele jest nie do zatrzymania :) ...szczerze zycze berlinczykom miejsca uprawniajacego do gry w LM...oczywiscie mile widziane jezeli odbedzie sie to kosztem schalke :twisted:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 14:43

oby się odbyło a co do obajwienia to Borussia Dortmund tak jak i wtym sezonie zawoiowala troszkeczke w nadchodzacym też zawoiuje

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 27 kwie 2005, 18:11

Mojim zdaniem objawieniem nadchodzacego sezonu bedzie:
BORUSSIA DORTMUND
BAYER LEVERKUSEN

Sadze ze to te druzyny powalcza miedzy soba o tytul mistrzowski.

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”