Post Wyświetl pojedynczy post autor: Generalny » 15 sie 2006, 20:56
Generalny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lut 2007, 22:30
Sorry Bartek, ale napiszę prosto z mostu. Bzdury wypisujesz.Krzysztof Jarzyna pisze:Tu nie chodzi o kpine tylko o brak konsekwencji, ktory mnie wrecz rozklada na lopatki. I to nie tylko w tym przypadku, tylko tak ogolnie (dlatego napisalem, ze to temat na inna rozmowe). Jezeli Katalonia to nie Hiszpania to dlaczego Valdes ma grac w reprezentacji Hiszpanii? Uprzedzam - znow przerysowanie, ale od takich pytan i stwierdzen nie da sie uciec, bo one nasuwaja sie same.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 22:42
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 23:00
Z ta podstawowka to sie chyba na sile przylansowales. A moze to wina strarego sytstemu, bo chyba jeszcze miales na swiadectwie orla bez korony o ile sie nie myle?rkoeman pisze:szef wszystkich szefow postanowil uogolnic cala sprawe i dorobil piekna teorie. troche na sile.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lut 2007, 23:06
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 23:09
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 23:35
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 23:44
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 lut 2007, 0:01
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lut 2007, 15:12
rkoeman pisze:mieszkancy katalonii maja do tego prawo i czasem z niego korzystaja. maja ku temu dosc silne podstawy bo z hiszpania nie maja wiele wspolnego.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lut 2007, 15:33
Lakier pisze:No to jak nie maja nic wspolnego oprocz polozenia, to niech Barcelona z Espanoyl'em zaloza wlasna lige . Juz widze potege Kataloni bez Hiszpanii, oh mocarstwo nad mocarstwami.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lut 2007, 15:33
Nie tylko Twoja bo między innymi ja mam tutaj dbać o poziom wypowiedzi. Temat nosi nazwę 'Real Madryt' i wysoce niepożądane jest wznawianie tutaj wygasłej dyskusji na temat odrębności Katalonii. Pojmujesz czy nie bardzoLakier pisze:ak sie bede rozpisywal to moja sprawa, zreszta spojrz na swoje posty tez.
Nie wiem o co chodzi, ale acha.Lakier pisze:Poza tym gdybym napisal, jestem mistyk i zgadzam sie z kochanym mentorem <lizu>, to pewnie odpowiednio bym sie rozpisal Smile Jezeli rozpisywanie ma sie polegac na zgadzaniu sie czyjac teoria i ja powtarzaniem, to nie dzieki.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lut 2007, 15:56
Mentor pisze:Katalończycy manifestują (w sposób pokojowy oczywiście z wyjątkiem terrorysty Oleguera) odrębność swojej kultury głównie poprzez propagowanie języka i zwyczajów dla nich charakterystycznych. Nie demonstrują w oparciu o hasła pełnej suwerenności i założenie oddzielnego państwa bo nie są idiotami i wiedzą, że to niemożliwe.
Widzisz jakiś sens w zakładaniu własnej ligi? Powtarzam jeszcze raz, że to nie są idioci. Nie mierz innych swoją miarą.
Mentor pisze:Nie tylko Twoja bo między innymi ja mam tutaj dbać o poziom wypowiedzi. Temat nosi nazwę 'Real Madryt' i wysoce niepożądane jest wznawianie tutaj wygasłej dyskusji na temat odrębności Katalonii. Pojmujesz czy nie bardzo Łypiący
Mentor pisze:Nie wiem o co chodzi, ale acha.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lut 2007, 17:15
kolejny brak niewiedzy. to reszta hiszpanii zyje z katalonii i kraju baskow czyli najbogatszych i samowystarczalnych regionow hiszpanii. ktorym udalo sie w koncu wywalczyc prawo do samostanowienia o sobie mimo ostatniego wybryku jednego z generalow (zyjacego w latach 70) ktory powiedzial ze 'przydalaby sie interwencja wosjkowa by przyprowadzic porzadek w katalonii) - wypowiedz z zeszlego rokuJuz widze potege Kataloni bez Hiszpanii, oh mocarstwo nad mocarstwami.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lut 2007, 18:20
rkoeman pisze:kolejny brak niewiedzy. to reszta hiszpanii zyje z katalonii i kraju baskow czyli najbogatszych i samowystarczalnych regionow hiszpanii. ktorym udalo sie w koncu wywalczyc prawo do samostanowienia o sobie mimo ostatniego wybryku jednego z generalow (zyjacego w latach 70) ktory powiedzial ze 'przydalaby sie interwencja wosjkowa by przyprowadzic porzadek w katalonii) - wypowiedz z zeszlego roku
rkoeman pisze:Lakier, jak ty malutko wiesz na temat hiszpanii i jej spraw. a sie produkujesz
Lakier
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio