Mercato Nerrazzurich! - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 gru 2005, 10:18

serek408 pisze:Ale słyszałeś Diamen , że prezes Palermo żąda za niego 15 mln euro to troche za dużo , ale miejmy nadzieje , że spuści z ceny
Tego nie wyczytałem. Napewno dużo przesada. Myślę , że 7mln to max za tego zawodnika. Ja najbardziej obawiam się tego , że Moratti zapłaci Palermo te 15 mln. :?
Moim zdaniem to jakby dodali Barone albo Barzagliego to Inter mógłby wtedy zapłacić tyle kasy.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 sty 2006, 14:49

Tevez - piłkarz za którego jeden właściciel ma chęć wydać 25n euro. O kogo chodzi :?: o Massimo Morattiego :!: tak , tak to jest najgorętsza ploteczka ostatniego tygodnia :smoke:
Były piłkarz Boca przeszedł do Corinthians tylko dlatego , aby niedługo później zasilić Chelsea ... widać nic z tego i zamiast Cassano Inter ma szanse na pozyskanie Argentyńczyka. Pytanie tylko kto z piłkarzy Interu miałby być teraz 5 napastnikiem , a kto przesunąć się na ławke - bo skoro Tevez miałby przejść do nas to nie po to żeby siedzieć :roll: czyżby Oba :?:

Z kolei coraz bardziej prawdopodobny jest transfer Evry. Agent piłkarza już potwierdził , ze Inter sie nim interesuje (także MU) i niedługo mają być poczynione kroki w jego sprawie. Także sporo mówiło się o Grosso - więc który z nich zimą na San Siro :?:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 15:06

heheh serek uwazaj bo o Teveza beda sie bic Inter i Milan :P
Niedawno było Dida chce wrocic do Corinthians i od razu przypisali Włosi wymiane za Teveza plus dopłata :lol:
No ale Massimo jakby chciał to by i wydał te 25 mln, Silvio tez mogłby wyłozyc tylko pytanie czy wyłoza :roll:

Raczej watpie by oba kluby o niego walczyły ale o innego moga.
Chodzi mi o Jorge Manuel Almeida Gomes Andrade 28 letniego obronce Deportivo.
Sam zawodnik powiedział ze nie chce juz grac w Hiszpani i chcuiałby sie przeniesc do innego klubu walczacego o mistrzostwo kraju oraz Lige Mistrzów.
Najbardziej chciałby trafic do Angli i do Włoch.
A z Włoskich druzyn ponoc najbardziej go chca klubu z Mediolanu 8)
Gdy przychodził do Depor z Porto kosztował ich 12 mln euro a Milan sprzedał im za niska cene Colocciniego :fajka:
:wink:

widac ze mercato otwarte :peace:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 sty 2006, 19:29

hmm, w sumie Tevez ma calkiem imponujacy dorobek bramkowy i niewatpliwie bylby sporym wzmocnieniem, niestety suma odstepnego wynosi 100 mln ojro wieksze prawdopodobienstwo ze zawita do nas Rafael Sobis 8) . Mlodszy ale nie tak skuteczny choc moze sie rozkrecic, :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 14:39

Hunter dla mnie to też raczej plota i nie wierze w transfer Teveza do Interu tak samo jak i do Milanu. Ale skoro pojawiła się informacja to może ... :)
Hehe te pojedynki Interu i Milanu są jak bania u cygana :] Co mercato nowe ploty o zainteresowaniu przez te kluby tymi samymi piłkarzami :P mogą czuć się wyróżnieni 8) Jednak tak na chłopski rozum to po co Interowi Andrade :?: chyba bardziej potrzebujecie go wy :wink:

Creek wiesz ilu już było takich młodych zdolnych Argentinos :lol:

Niestety na San Siro najprawdopodbniej przyjdzie Cesar. Ciekawe tylko czy na wymiane za Kilego czy za kase. :roll: Dla mnie to piłkarz który skończył się juz 2 lata temu , dlatego nie mam pojęcia po co Oralli i Branca się nim interesują :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 14:52

serek408 pisze:Hehe te pojedynki Interu i Milanu są jak bania u cygana. Co mercato nowe ploty o zainteresowaniu przez te kluby tymi samymi piłkarzami

Ale to też Serek pokazuje że prasa wie kogo stać na takie transfery. Wie któremu właścielowi sie bardzie nudzi :wink: Szansa na pozyskanie Teveza ma takie Inter jak Milan Torresa :wink: czyli równe. Bo i pieniądze są równe. Chciałbym zobaczyć Carlosa w europie nawet w Interze. Mimo że rywal za miedz a młody mógł by wymiatać. Jak ktoś 3 razy z rzędu wygrywa plebiscyt na najlepszego gracza oby dwu Ameryk musi podołać zadaniu nawet w europie. Ciekawe jak z nim wyglada sytacja. Wygrali mistrza a on coś niby znów mówi o nie sprzyjającym klimacie Brazyli :roll:

Cesar ? to było do przewidzenia gdy nie podpisał umowy. Pamietasz serial z Interem i Brazylijczykiem w roli głównej. :wink: Lotito nie puścił go za 3 miliony odda za pół darmo. Uroki mercato :]

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 sty 2006, 14:57

no moi mili Tevez było by to napewno dobre posunięcie se strony władz 'NerAzzurrich'. 'El Chcuita' :lol: to napewno świetny snajper. Zaza moim zdaniem twoje porwnanie Tevez do Interu i Torres do Milanu troszke przesadzone mozna to porówac moze Tevez do Interu a do Milanuuuuu hmmmmm? może Ballack albo Mascherano 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 14:58

No Zaza szanse są równe ... zeru :lol: Wiesz Moratti sam błądzi jednak zna swój cel :]
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo i pieniądze są równe

Podobno w grę wchodzi 25 mln euro , ale nie zdziwie się jak Corinthians zażądają więcej. W końcu to taki towar za którego trzeba wziąć jak najwięcej bo prędko się może taki nie powtórzyć.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak ktoś 3 razy z rzędu wygrywa plebiscyt na najlepszego gracza oby dwu Ameryk musi podołać zadaniu nawet w europie. Ciekawe jak z nim wyglada sytacja. Wygrali mistrza a on coś niby znów mówi o nie sprzyjającym klimacie Brazyli

Czy przypadkiem nie 2 :?: :roll: mimo wszystko taki gracz powinien sobie poradzic w Europie. Ale właśnie powinien :wink:

Pamiętam serial i transparent który wywiesili kibice na San Siro "koniec z Lazialami" :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 15:13

serek408 pisze:Wiesz Moratti sam błądzi jednak zna swój cel

hmmm Wiem wiem wszystkiego najlepszego dla całego zip ;] :lol:

25 baniek mówisz ? to chyba kwota taka "minimalna" choć ostatnie ruch na rynku meracto odnosnie podobnych graczy pokazuja że terz nie płaci sie za piłkarza 40 czy 50 milionów a 25 to góra. Coś mi mówi że Inter ma najwiecej szans z klubów europy bo go pozykać. A to że względu że ma w kadrze kilka gwizd ze "stajni" Boca [pewnie nie których jeszcze zna z Juniors] ale kolegów z reprezenacji. W sumie tylko w Interze lub Vilareal było by mu sie najłatwiej "odnaleść" bo wszędzie wokół rodacy :!:

3 raz :) Teraz wygrał nie dawno trzeci raz z rzędu. :wink: Dwa razy wygrał jako gracz Boca Juniors. Tak mi się zdaje. Ale głowy nie dam. :roll:

Bartek to porównanie było w ksieżyca. :wink: ale trafione bo jak Serek napisał szanse są równe .. zeru.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:hmmm Wiem wiem wszystkiego najlepszego dla całego zip ;]

I Ty też trzymaj się :]

Wiesz Real dawał 60 mln :lol: ale to było wieki temu. Faktycznie Zaza teraz nie ma juz takiego szaleńczego wydawania nawet Henry , któremu za rok kończy się kontrakt ma odejść za 15 mln euro - jak dobrze pamiętam.
Widziałeś Zaza w PN artykule o graczach z River i Boca :?: :] Inter największa stajnią Argentyńczyków (jeszcze mówi się o Riqelme , Sobis czy Aguerro , więc stajnia może się powiększyć :) ). O Villarreal nikt nic nie wspominał jednak trudno się dziwić , skoro Teveza mogą siciągnąć jedynie przez swoją kolonie :wink: tam się nie szasta kasą tam się inwestuje w młodych bądź sprowadza "skończonych" którzy jednak się odradzają 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 15:49

To nie free :P Mi trudniejsza kwestia przypadła:P

Polska France ten sam ląd ....:]

60 baniek to chyba była sume na spółe w "Marcą" :wink: Teraz panuje regres na rynku. A wiele sie mówi o tym że Fifa może wprowadzić ograniczenia na transferu a w zasadzieich sume. Nie głupi pomysł tak na pierwszy rzut oka. ale nie wiem nic wiece na temat tego projektu wiec trudno mówić. Te tłuste lata przypadły na ok. 2000/01 Real, Lazio, Inter, Juve, Milan Barca też chyba. MU cos działało. A teraz ? lipa inne czasy.

Teraz 25 milionów to juz suma dla nie licznych. Jest jeszcze "Czerwony Rynek" ale tam Roman ma swoją polityke:lol: Czytałem Serek dla tego mówi że Inter ma przewage nad innymi wielkmi. :wink: Bardzo możliwe że powiekszy sie obuz Boca. I nie mówi tu już to Tevezie a Romanie :) Bo ci Sobis i Aguerro jeszcze chyba nie zaliczyli w swojej karierze zadnego z wielkich w ojczyznie?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 16:02

*_For_zaza_Milan_* pisze:Polska France ten sam ląd

... faktycznie tak jest i nie należy bać się zmian :lol:

Pewnie chodzi o zmiany kadrowe :] No ale jak wcześniej pisałem "przychodzi Tevez i kto na ławe" bo rozumiem , że Inter szuka zastępcy Oby na czas PNA , ale on nie będzie trwał wiecznie , a niewiadomo nawet gdzie Nigeria zakończy swój udział :roll:
*_For_zaza_Milan_* pisze:A wiele sie mówi o tym że Fifa może wprowadzić ograniczenia na transferu a w zasadzieich sume. Nie głupi pomysł tak na pierwszy rzut oka. ale nie wiem nic wiece na temat tego projektu wiec trudno mówić. Te tłuste lata przypadły na ok. 2000/01 Real, Lazio, Inter, Juve, Milan Barca też chyba. MU cos działało. A teraz ? lipa inne czasy.
Wtedy to było mercato :) Lazio - Crespo 50 mln , Veron 40 , Nesta 30 :D niestety te czasy prędko się nie powtórzą. FIFA myśli o mniejszych klubach i bardzo prawdopodobne , że będa chcieli im dać równiejsze szanse w starciu z wielkimi. Ale wiesz Zaza , że jak taki Romek się uprze to żaden przepis mu nie przeszkodzi :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo ci Sobis i Aguerro jeszcze chyba nie zaliczyli w swojej karierze zadnego z wielkich w ojczyznie?

Nie w tych największych ... grają w Internacionalu i Independiente , ale to moga być ploty jak z Ronadlo

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 16:39

Faktycznie tak jest, nie należy bać się zmian, które powodują ran wyleczenie ... :]

No tak ObaOba wyjezdza a tu ploty o Tevezie, to troche dziwne, bo przeciesz on nie jedzie na rok. Ale ostatnio coś gdzie wyczytałem że jak Roman był przymierzny to w lecie, za Verona - Cruz może odejśc też w lecie. :roll: Umowa mu sie kończy mam racje ?

W sumie nie należy wierzyć w to że Moratti ściągnie Teveza tylko po to że Martins wyjeżdza. Ale z drugiej strony Inter ma teraz 3 klasycznych napadów. Racoba bardzie woli na bolu operować. Cruz odchodzi i Mancini teroretycznie nie ma w kim wybierać

A zauważ jeszcze że i Adriano i Chino wola operowac lewa nogą to sie wydaje błachostka bo tacy napastnicy grają dobrze obiema nogami ale przy ustawianiu z 3 w przodu ma to znaczenie.

Wiesz jeszcze pech Interu polega na tym że Tevez nie gra w Boca dalej . Bo dorzucili by Cruza :!: i po sprawie. Ile teraz gwiazd wraca do ojczyzny i wymiata Martin Palermo jest najlepszym przykładem. W europie zagubiony. Ba kolejny przykład Salas. Tylko że Ricardo Cruz jest ze stajni River :roll: i to problem.

16 i znów problem z serwerem :evil: :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 sty 2006, 19:48

Loool!!! Widze, ze fani Interu wierza w transfer Carlitosa. Są niestety pewne przeszkody:
1. Przekonajcie Alberto Dualiba
2. Przekonajcie Teveza.
O ile z Dualibem moooże się uda, to gorzej z Tevezem. Tevez wcale nie ma pewnego miejsca w rep. Argentyny, i może nie pojechać na Mundial, jeżeli potwory z Interu będą trzymać o na ławce. Tevez nie jest głupi, i myśle, że najwcześniej zdecyduje się na transfer w lecie, po MŚ.
Poza tym Dualib będzie chciał zatrzymać Carlitosa w Corinthians, bo w tym sezonie Copa Libertadores kończy się dopiero w sierpniu, więc być może dopiero za rok, albo nawet w 2008.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 20:02

Corinthians wierzą nie wierzą jak to w mercato - wszystko jest prawda albo nic :lol: My tylko sobie spekulowaliśmy :wink:

Jak Tevez nadal "boi" sie o miejsce w kadrze na MŚ ? to sądzisz że armie Argenyńczyków w Interze by mu nie pomogła ? :wink: Nawet by przekonali Pekermana by mu zaufał.

A z drugiej strony zakładasz ze by przyszedł na ławke ? :wink: Może by wymiatał.

Swoja droga powiedz nam ile razy Carlos został wybierany najlepszym piłkarzem obu Ameryk w tym plebiscycie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”