Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 0:39
Proszę cię, nie kpij sobie. To nie jest forum o polskich komediach, tylko o piłce nożnej. Użytkownicy są na tyle poważni, żeby na twoje infantylne posty za przeproszeniem spuścić zasłonę milczenia. Borussia leci na łeb na szyję do drugiej ligi, a ty buńczucznie ośmieszasz się, pisząc coś o jakimś mistrzostwie. Poza tym już wam mówiłem, decyzja o rozwiązaniu ligi leży już na biurku kanclerza Shroedera.Nowaczek pisze:My Borussia
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2005, 0:59
Chłopie jaka "my Borussia" skoro Ty lubisz setki klubów...nie widziałem jeszcze takiego fana, który co tydzien ma inny avatar z innym klubem...Wiernosc jest zawsze tylko dla jednego klubu! Pamietaj o tym!Nowaczek pisze:My Borussia
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sty 2005, 12:26
Prosilem juz w innym temacie ( o Borussi ) zeby na powaznie nie brac wypowiedzy tego "kibica" bo narobi tylko niepotrzebnych klopotow swoimi wypowiedziami piszac jakies glupoty o mistrzostwie .. ehh ... Po prostu sie nim nie przejmnowac bo jak widze co tydzien jego nowy klub to az mnie cos bierze ....Axel Hammond pisze:Proszę cię, nie kpij sobie. To nie jest forum o polskich komediach, tylko o piłce nożnej. Użytkownicy są na tyle poważni, żeby na twoje infantylne posty za przeproszeniem spuścić zasłonę milczenia. Borussia leci na łeb na szyję do drugiej ligi, a ty buńczucznie ośmieszasz się, pisząc coś o jakimś mistrzostwie. Poza tym już wam mówiłem, decyzja o rozwiązaniu ligi leży już na biurku kanclerza Shroedera.Nowaczek pisze:My Borussia
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 23 sty 2005, 19:26
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 23 sty 2005, 20:13
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 sty 2005, 20:22
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 sty 2005, 20:27
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 21:06
Jestem tu od niedawna, a zauważyłem, że ty już chyba trzy razy zmieniłeś swój ulubiony klubNowaczek pisze:My Borussia
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 mar 2005, 19:11
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 mar 2005, 21:08
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 mar 2005, 21:11
pierdolisz??Ja lubie Hanse Rostock i to oni wygraja...Mazi pisze:lubie Schalke i to oni wygraja...
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trol » 18 mar 2005, 21:19
Trol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 19 mar 2005, 21:11
CO????? Weź jeszcze raz przeanalizuj terminarz spotkańTrol pisze:primo; Schalke ma latwiejszych przeciwnikow do konca rozgrywek anizeli Bayern.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 mar 2005, 16:01
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio