To tak jak Ferdek KiepskiZnafca pisze:Przepraszam ale czy naruszam gdzies zasady regulaminu?Nie jestem chlopem gdyz wywodze sie z miasta.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 22:01
To tak jak Ferdek KiepskiZnafca pisze:Przepraszam ale czy naruszam gdzies zasady regulaminu?Nie jestem chlopem gdyz wywodze sie z miasta.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2005, 22:02
metol, creek - próby obrażania Znafcy (w końcu pełnoprawny użytkownik forum) skończą się ostrzeżeniami.Znafca pisze:Chcialbym zglosic ten post gdyz narusza moja godnosc i zadna osoba nie bedzie mnie cytuje: "olewala".Prosze o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:02
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:03
Dziekuje Modzie Kostek.Znafca pisze:Dostalem wp za konwersacje z uzytkownikiem ktory mi cos ciagle zarzuca,nikgo nie obrazilem i domagam sie cofniecia tego ostrzezenia.pozdrawiam.
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2005, 22:04
To nie jest odpowiedni temat do tego. Zapraszam do tematu "Ostrzeżenia" i tam się wypowiadaj o wszystkich WPZnafca pisze:Dostalem wp za konwersacje z uzytkownikiem ktory mi cos ciagle zarzuca,nikgo nie obrazilem i domagam sie cofniecia tego ostrzezenia.pozdrawiam.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 22:05
Znafca pisze:Dostalem wp za konwersacje z uzytkownikiem ktory mi cos ciagle zarzuca,nikgo nie obrazilem i domagam sie cofniecia tego ostrzezenia.pozdrawiam.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 22:08
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:17
Milo mi to slyszec,do grona wrogow zaliczam ta osobe ktora robi sobie zarty ze mnie ustawiajac mi ten emblemat.Corinthians pisze:Sorki za offtopic, ale już tu takich dużo.
![]()
![]()
Jeszcze się tak nie roześmialem na tym forum jak teraz. Niezłe jaja. Znafca już jest legendą forum
![]()
![]()
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 cze 2005, 23:02
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 14:59
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 15:38
buehehe miło mi że jestem na pierwszym miejscu - naprawdę sie staramradekutd pisze:No już troche jestem na forum więc napisze moich trzech przyajciółi trzech wrogów
:
Przyjaciele:
1. Rossi
2.. Michal_United
3. Becks
Wrogowie:
1. FIELDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. kama_reda
3.pasztet
Pozdrawiam
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 15:43
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 18:38
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 lip 2005, 10:06
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 lip 2005, 10:31
Nie domyslasz sie czemu jestes wrogiem wielu??beckhs pisze:ja powiem inaczejja nie uwazam kogos za mojego wroga, ale wiem ze ja jestem uznawany za wroga welu
mam kilka forumowiczow z ktorymi szczegolnie sympatyzuje, ale sa to osoby zazwyczaj z redakcji
nie chce nikogo wyrozniac. musze przyznac, ze jest pare osob, ktore dzialaja mi na nerwy ale jest ich niewiele
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio