Wasze prywatne typy - Strona 270

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 paź 2006, 9:01

fieldy pisze:Boruc wczoraj ponoć popełnił katastrofalny błąd - Benfika u siebie jest bardzo groźna
puscil pilke pod brzuchem.. :? i szczerze to meczyli sie troszke..a Benfika... grala z Porto na wyjezdzie..pokazala charaker..z 2-0 wyszli na 2-2..po to zeby przegrac w doliczonym czasie 3-2...ja bym sobie ten mecz odpuscil....i postawil na Rome :P

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 30 paź 2006, 10:54

Puścił piłke pod brzuchem, lecz był lekko zasłonięty i to mogło sie przyczynić do tego błędu :o. Ale zgadzam sie że Celtic nie ma co liczyć, bo Benfica gra coraz lepiej.

dzieciol pisze:ja bym sobie ten mecz odpuscil....i postawil na Rome
Z wtokowych spotkań to jeszcze Werder i może Inter, chociaż trudno powiedziec jak zagraja :roll: Muszą dać z siebie wszystko... na porażke pozwolić sobie nie mogą, ale kto ich tam wie :P

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 paź 2006, 11:29

Ten ostatni kupon z Lille i Valencia, to tak na doczepkę :P Wiem, że Valencia niby jest w dobrej sytuacji w tabeli, jednak o awans trzeba jeszcze powalczyć, no i może zechcą sobie odbić tą ostatnią ligową wpadkę :roll: Co do Lille... przeczucie :lol2:
fieldy pisze:maestro napisał:
Lyon - Dynamo K. 1 1.20
Real M. - Steaua 1 1.20

móiwsz, ze kasę potrzebujesz a zarazem tak ryzykujesz.
Fakt, kursy niskie, ale mi te mecze wydają się raczej pewne. Może tylko się wydają :P Lyon idzie jak burza. To prawda, muszą kiedyś stracić punkty, ale nie wydaje mi się, by Francuzom odebrało je słabiutkie Dynamo, które do tej pory wszystkie mecze w LM przegrało bardzo wysoko. Lyon nawet grając na luzie nie powinien mieć większych problemów IMHO. Tym bardziej na swoim boisku :think:
Jeśli chodzi o Real, to Hiszpanie teraz w każdym meczu mają coś do udowodnienia. Drużyna jest w budowie, ale nie powinni tracić punktów w takich meczach, zwłaszcza u siebie. Ostatnio dwa zwycięstwa w lidze, w tym dosyć pewne z Barcą... Może wreszcie coś drgnęło :think: :roll: Niemniej jednak jeszcze pomyslę nad tym meczem ;)

No i jeśli tak odradzacie Celtic... Pewnie coś pomieniam i zagram 2 kupony zamiast trzech. dzieki za sugestie :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2006, 11:35

maestro pisze:Lyon idzie jak burza. To prawda, muszą kiedyś stracić punkty, ale nie wydaje mi się, by Francuzom odebrało je słabiutkie Dynamo, które do tej pory wszystkie mecze w LM przegrało bardzo wysoko. Lyon nawet grając na luzie nie powinien mieć większych problemów IMHO. Tym bardziej na swoim boisku
co racja to racja, ale patrząc na to z drugiej strony, to w lidze na 11 meczy wygrali 10 [9 z rzedu] i 1 remis [2 kolejka] do teg wygrane w LM i w pucharze ligi. Cudów nie ma - kiedyś pkt stracą, warto wstrzymać sie z graniem na nich do pierwszej porazki - potem można śmaiło na nich grac :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 11:44

Ej ale to predzej w lidze im sie przydarzy wpadka :roll: Maja tak ułożona kadre że wszystko jest pod kontrola, a pan Aulas to strateg i bizmesmen wiec wie ile sie płaci za zwyciestwo w LM :] Nawet w pojedynczym meczu. Teraz Fredzio kontuzjowany ale wczoraj odblokował sie Carew. Cały czas jest na ławce Wiltord który ma patent na "ważne bramki", mimo urazów na środku obrony para Cris - Sqiulaci radzi sobie całkiem dobrze, co ważne wrócił do gry podstawowy bramkarz Coupet. Wiec niespodzianki jak najbardzie ale nie w LM :] Lyon to chyba jedyny klub w europie który gra tak regaularnie. Jeden powie że bo wina słabej Ligue 1 - ale w LM grają tylko ... lepiej :]

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 paź 2006, 11:58

czeher o meczu GAIS - AIK pisze:Najpierw dodam , iz kurs nieczego sobie bo 1,85 ale pewnie bedzie malal badz tez juz to robi Tak czy owak ja mam na kuponach 1,85
Miałeś rację. Pierwsza myśl jest najlepsza :P , więc od razu posłałem kupon i okazało się, że kurs na ten mecz wynosi już tylko 1,75 :roll:

Co do meczu Lyonu to jestem podobnego zdanie co Zaza. Jeśli już kiedyś zdarzy im się nie wygrać to prędzej będzie to w lidze (ewentualnie w jednym z ostatnich spotkań grupowych Ligi Mistrzów. Kijów nie zachwyca i traci sporo goli, co przy ofensywnie grającym przeciwniku może się skończyć tylko w jeden sposób.

Podobnie sprawa ma się z Realem, który ostatnio złapał wiatr w żagle i bez najmniejszych problemów powinien sobie poradzić z Steauą. Już pierwszy mecz pokazał jaka przepaść dzieli oba kluby i jak dla mnie mniej niż trzy bramki wbite przez Real w tym meczu uznam za sporą niespodziankę. :]

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 30 paź 2006, 12:52

Levski Sofia - SV Werder Bremen 2
Liverpool FC - Girondins Bordeaux 1
PSV Eindhoven - Galatasaray 1
FC Kopenhagen - Manchester United 2
Arsenal FC - CSKA Moscow 1

proszę o sugestie, bo jeszcze nie obstawiłem....

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2006, 13:03

SiKor pisze:proszę o sugestie, bo jeszcze nie obstawiłem....
wieksozsc twoich pozycji zostala jzu poruszona wczesniej - tak wiec przegladnij, bo nie ma sensu co chwile sie powtarzac
SiKor pisze:Arsenal FC - CSKA Moscow 1
o tym meczu zdaje sie jeszcze nikt nie pisal, ja tam proponuje x2 8) ale zaraz fieldy wpadnie i omowi ladnie ten emczyk :D wg mnie najpewniejszy w tym meczu jest under - CSKA ma dosc solidna obrone w dotychczasowych meczach nie stracili gola :!: W Londynie napewno beda przenzetowac raczej zachowawczy styl gry - tzn obronic calym zepsolem pewnie jedynie Carvalho badz tez Love bedzie zaabsorbowany w gre ofesnywna - zas Arsenal zawodzi w spotkaniach gdzie jest faoworytem i gdzie wsyztsko przemawia za nimi - w lidze nie wygraliz oslabionym Evertonem z ktorym to zawsze rozsprawiali sie jak chcieli, podobnie bylo z Boro czy tez AV
SiKor pisze:Liverpool FC - Girondins Bordeaux 1
czuje podzial pkt 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2006, 13:44

ehh, chciałem przemilczeć ten mecz, ale jak mnie Czesiek wywołuje do tablicy, to co mam począć :|

Jestem na 99% pewny, że nie przegramy tego meczu, za dobry mamy zespół, żeby przegrac z nimi także u siebie. Chłopaki na pewno się zmobilizują, bo mają w pamięci mecz sprzed 2 tygodni.
Jednak wcale nie jestem przekonany, że wygramy ten pojedynek. CSKA jest silnym zespołem. Prowadzą w tabeli - wszystko zależeć będzie tak naprawdę od naszej skuteczność, która jest w tej chwili największą bolączką naszego zespołu. raz mamy swietną skuteczność, raz jest tragicznie. Także nie opowiadałbym się za Underem, czy Overem, bo to jest kwestia formy dnia [skuteczności :!: ] nie potrafię na dzień dzisiejszy powiedzieć, jak ta skuteczność będzie wygladać we środę, dlatego nie polecam tego meczu w ogóle.
Róbta co chceta :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 14:36

SiKor pisze:Liverpool FC - Girondins Bordeaux 1

Ja podobnie jak Czesiu stawiam x - Wczoraj wraca Micoud = Bordeaux wygrywa, bramka i asysta - co ostatnio im sie nie zdarzało. A jak wraca Johan to Mavuba może wrócić do tyłu i to już pozwala bardzie wierzyć Francuzą. Liverpool u siebie a na wyjeździe to dwie inne drużyny ale Bordeaux remis bierze w ciemno.

Mecz z Kanonierów z Evertonem to był mecz do jednej bramki, pech i skuteczność ale przypomne że na początku sezonu też Arsenal nie grał źle ba nawet bardzo dobrze i zawodziła sznute - Wenger z tym sobie poradził i teraz też sobie da rade, może zagra Adebayor [?] Przeciesz Everton miał jedną szanse a potem sie mądrze bronił. Kanonierzy stworzyli z 12 okazji bramkowych a gol padł po wolnym :roll: Bo czegoś zabrakło. Teraz nie zabraknie :] Druga sprawa nigdy nie kierujcie sie meczami Premiership do pucharów :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 paź 2006, 14:56

Meczyk na dzisiaj w Pucharze ULEB :)

Montepaschi Siena - Alba Berlin (-7,5) 1 1.87 (Expekt)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 paź 2006, 15:31

Coś takiego na LM:

Shachtar - Valencia 2
Kopenhaga - Man. UTD 2
Liverpool - Bordeaux X
PSV - Galatas. 1
Arsenal - CSKA -2,5

6zł.--->168 z groszami...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 paź 2006, 15:48

Mój kupon:

Arsenal - CSKA 1
Arsenal musi ten mecz wygrać, bo jego awans stoi pod znakiem zapytania, zwycięstwo praktycznie daje im wyjście z grupy. Poza tym będą chcieli się zrewanżować ruskom. Arsenal ma też świetne statystyki w meczach u siebie, dlatego sądze, że Kanonierzy wygrają.
Levski - Werder 2
Wiadomo, w ostatnich dwóch wyjazdowych meczach Werder strzelił 12 goli :shock: Jest na fali i ma ogromną szanse na awans, dlatego nie może przegrać meczu. Levski gra tylko o prestiż.
Kopenhaga - Manchester 2
Manchester pokazał ostatnio, że jest w znakomitej formie. Liczę na talent Ronneya. ManU wygrało ostatnio kilka meczy na wyjeździe, więc i teraz powinno sobie poradzić. Kopenhaga jest jeszcze bez bramki w LM, więc wątpie, aby MU dał sobie strzelić.
Stawka - 10zł.

Ładny kurs był na Porto, ale mogą być zmęczeni po dwóch classico, no i do tego kontuzja Andersona :? Dlatego zrezygnowałem.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 paź 2006, 17:11

A ja postawiłem być albo nie być :

Manchester, Valencia, Real, Lyon, Werder. Za ... 30 zł. Mam do wygrania 156 zł. Być albo nie być, oto jest pytanie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 paź 2006, 18:01

maestro pisze:Wiem, że Valencia niby jest w dobrej sytuacji w tabeli, jednak o awans trzeba jeszcze powalczyć, no i może zechcą sobie odbić tą ostatnią ligową wpadkę
Ta wpadka ligowa to nie taka jedna była:

Santander Valencia FC 1:0 28.10.2006
Celta Vigo Valencia FC 3:2 15.10.2006
Barcelona FC Valencia FC 1:1 24.09.2006
Atletico Madrid Valencia FC 0:1 09.09.2006

Valencia na wyjeździe w lidze zajmuje 14 miejsce w tabeli i jak widac nie wygrała ostatnich trzech meczów :shock: W meczu z Olympiakosem też grało im się cięzko. Za to dużo lepiej idzie im u siebie. Poza tym grają na wschodzie Ukrainy więc jak u nas piździ to co dopiero tam :maruda:
duch99 pisze:Podobnie sprawa ma się z Realem, który ostatnio złapał wiatr w żagle i bez najmniejszych problemów powinien sobie poradzić z Steauą.
Tyko że mecz w Rumunii to został przegrany przde wszytskim przez gospodarzy którzy przestraszyli się 'wielkiego' Realu. Real grał swoje i wypunktował rywala a Steaua nic nei grała. Wtedy jeszcze można było liczyc na niespodziankę i takiej chyba bardzo chciano w Ruminii a to mogło sparaliżować gospodarzy - mecz został przegrany. A w Hiszpanii nikt na nich nie liczy i mogą grać na zupełnym luzie. Też mam wrażenie że Real po mału zaczyna odzyskiwać formę i jest w tym meczu faworytem to jednak niespodzianka może się zdarzyć :wink:
dzieciol pisze:ja bym sobie ten mecz odpuscil....i postawil na Rome
Powinni wygrać jednak z tym składem wyjściowym może być różnie. Może ktos ważny odpocznie i wtedy mogą być problemy na boisku a Olympiakos taki słaby w cale nie jest. Mecz w Grecji zakończył się szczęśliwym wynikiem a sama gra nie zachwycała. Podobny był też ostatni mecz z Udinese który mógł się zakończyć odwrotnym wynikiem. Nawet gra w przewadze pozostawiała wiele do życzenia bo wtedy też Udine miało szansę wyrównać i powinno było to zrobić. Dla mnie szczęśliwie udało się wywieźć trzy punkty. Należy też przyponieć wcześniejsze trzy mecze w lidze w których byliśmy faworytem a mimo to nie udało się ich wygrać. Może być nieciekawie choć nie powinno :P

Po przeczytaniu wszystkich opinii to wychodzi ze jedynym pewniakiem jest Werder (chyba wszystkich nie zawiedzie :roll: ), a mniejszym PSV i może jeszcze choć przy sporym ryzyku Lyon. A na resztę nie ma co grać, mao tego :badziewie:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”