AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 266

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 kwie 2007, 22:30

Ac Milan 3 - 1 Fc Empoli :lol:

Sczerze mowiac gra Milanu podobla mi sie fajna akcja Ronaldo po ktorej padl go lpuzniej nieuznana bramka rowniez Roniego ale slusznie nieuznana a szkoda bo ladny rogal mu wyszedl :P Cala 1 polowa byla pod dyktando Milanu choc obraz ten mogl dla nieogladajacych meczu zacmic gol Saudatiego naprawde piekna bramka Szacunek w koncu to byly Milanista :P Dida to raczej nie popelnial bledow i przy bramce dla Empoli to wiekszych szans nie mial :wink: Empoli sie jednak nie nacieszylo za dlugo bo minute puzniej troche farciarks brama Dla Milanu autorstwa Gilardinio bo pilka ledwo co sie wtoczyla i bramkarz byl bliksi obrony ale co tam gol to gol :P Druga polowa byla troche spokojniejsza choc Balli ratowal kilka razy Empoli przed strata bramki nie udalo mu sie to jedynie przy strzale odziwo niezawodnego w tym sezonie Favalliego :lol: Chyba jego 3 czy 4 bramka :P Puzniej jescze Pirlo i Gila mieli szanse ale na posterunku byl Balli .

Wynik dobry gra tez , Jak bedzie w Monachium :roll: To tylk owie Pan Bog :P Mam nadzieje ze jednak w Srodowy wieczor Bog bedzie rossonerim :D Licze na dobry mecz ambitna walke iduzo goli Milanistow ! :twisted:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 kwie 2007, 23:16

Dida bez szans... pierwszy raz od dawna moge tak powiedzieć :P Strzał piękny.
Gra Milanu nie była zła, coś się działo w przodach ale głownie za sprawą Ronaldo, szkoda że nie moge zagrać w Lidze Mistrzów bo naprawde by się przydał i straszył by Kahna. Musimy sobie poradzić bez niego, trzeba wierzyć.

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 08 kwie 2007, 1:56

myhalek_acm pisze:puzniej
później

Rzeczywiście to był dobry mecz w wykonaniu naszych, wreszcie obrona zaczęła grać lepiej, nawet gole strzela. Piękny gol Ronaldo, w jego stylu, już czwarty. Przy bramce Saudati'iego Dida raczej nie mógł tego wyjąć, był trochę za daleko. Jest piąte miejsce. Wierzę, że na koniec będzie te upragnione czwarte.

FORZA MILAN !

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 08 kwie 2007, 13:02

Cieszy wynik, cieszy gra i cieszy praegrana Palermo :P bo dzieki temu to upragnione 4 miejsce jest coraz bardziej prawdopodobne, zwazywszy ze poza Fiorentina nie mamy strasznie wymagajacych rywali do konca sezonu.

W kontekscie rewanzu z Bayernem pokonanie silnego i znajdujacego wysoko w tabeli Empoli musi napawac optymizmem, ale pare rzeczy mnie martwi: w srode zagramy 4 innymi obroncami niz z Empoli i jak to sie ma do zgrywania obrony(nie wiem czy takie ustawienie bylo dobrym pomyslem Carlo); po raz kolejny ani Oliveira ani Pippo nie "lizneli" murawy a to oni a nie Ronaldo i Gila beda a srode starali sie pokonac Kahna-wydaje mi sie,ze warto bylo, chociaz na koncowke puscic kogos z w/w dwojki napastnikow bo oni potrzebuja jak najwiecej gry zeby wrocic do formy; i ostatnia rzecz-dobrze zagral Gourcuff i powinien zagrac z Bayernem a znajac Carlo to znowu wyjdzie Seerdorf albo Ambrosini albo co gorsza oni obaj.

O LM jeszce bedzie okazja podyskutowac a teraz trzeba sie nacieszyc wygrana :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 kwie 2007, 15:16

p.szerge pisze:
myhalek_acm pisze:puzniej
później

quote]

Wie mnie jestem analfabeta pomylilo mi sie poprostu !

Tylko nie wiem gdzie np jest Peyter ktory zaciekle bluzgal na Ronaldo i inni ktorzy miel i tego typy zdanie :?: Na prawde wielka szkoda ze nie wystapi w Monachium :?

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 08 kwie 2007, 21:18

myhalek_acm pisze:
p.szerge pisze:puzniej
później

Wie mnie jestem analfabeta pomylilo mi sie poprostu !
po prostu

Gratuluje zwyciestwa nad Empoli ;]. Nie myslalem, ze bedzie tak latwo, liczylem nawet na to, ze Niebiescy urwa wam punkty... Fajnie, ze Ronaldo znowu trafil. No ale graliscie dobrze i wygraliscie zasluzenie, czwarte miejsce w zasiegu reki ;]. No bo LM bez Milanu :)

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 08 kwie 2007, 22:06

Einar pisze:No bo LM bez Milanu :)
Dlaczego skazujesz nas na porażkę? Jest jeszcze duża szansa.

:cry:
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2007, 23:31 przez p.szerge, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 08 kwie 2007, 22:15

Mowie o przyszlym sezonie i ewentualnym braku ACM w Champions League w przypadku piatego (i nizszego) miejsca... Takze jesli ktos jeszcze nie zrozumial to sorry ;]. A z Bayernem owszem, jeszcze szansa jest, na wyjezdzie wygrac mozna, co pokazala chocby Roma ogrywajac Lyon ;].

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 kwie 2007, 17:12

Ronaldo sie nam rozkreca :-)

http://www.d1g.com/video/show/?id=884244

Spotkania nie widzialem nawet skrotu jeszcze nie ogladalem tylko same bramki wiec ciezko wypowiedziec sie o naszej grze.Cieszy wynik i kolejne trzy punkty przyblizajace nas do celu.
Na chwile obecna jestesmy na upragnionym 4 miejscu z 2 punktowa przewaga nad Palermo.Sycylijczycy graja dzisiaj na SS z Interem i przydaloby sie zeby tam przegrali co jest wielce prawdopodobne.Jezeli tak sie stanie to majac na uwadze fakt iz Palermo ma jeden mecz rozegrany wiecej mozna bedzie powiekszyc dystans miedzy nimi a Milanem do 5 punktow co jest juz dobra zaliczka na finiszu sezonu.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 15 kwie 2007, 17:48

No no panie Ronaldo jak za starych dobrych lat :lol:

Chlopaczek pisze:Sycylijczycy graja dzisiaj na SS z Interem i przydaloby sie zeby tam przegrali
To bedzie jeden z niewielu meczy, kiedy bede kibicowal Interowi :P

Jest 4 miejsce, jeden mecz do rozegrania wiecej niz Palermo i w miare łatwi rywale (poza Fiorentina) do konca sezonu-powinnismy go utrzymac. A moze te 6 punktow do Lazio tez uda nam sie odrobic bo oni maja duzo ciezszy terminarz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 kwie 2007, 19:27

Lazio też dało trochę ciała. Cieszy postawa Milanu ostatnio oby utrzymali tą dyspozycje do jak wiadomo jesteśmy w końcówce sezonu i w lidze nie możemy już przegrywać.
Bramka Ronaldo bardzo ładna, widać że zaczął u nas grać po tym jak został przez wielu skreślony, szkoda że nie może grać w LM bo naprawdę by się przydał zwłaszcza z Manu bo ta drużyna tego lata jest w Europie najlepsza ale trzeba wierzyć :!:

Palermo przegra bo nie powiem że Inter wygra :lol:

FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 kwie 2007, 21:00

Rzeklbym zwycięstwo Milanu w Monachium chyba umotywowało tak zawodników Milanu, że mogą jeszcze dojść Lazio.R99 w kapitalnej formie, cala formacja napastników nie robi takiej roboty co on sam.Dobrze wkomponował się w grę z Rickim.Fakt, że to była tylko Messina, ale Milan na wyjeździe zazwyczaj nie wygrywa tak zdecydowanie.Nareszcie nasza pięta achillesowa zaczyna grać swoje.Jeszcze jakby doszedł Gila to będzie pięknie.Rozstrzelal się Favalli, może by spróbować wariant z nim obok Luiza Nazario De Limy z przodu.Póki co Inter przegrywa z Palermo 0:1, gola strzelił trochę niechciany Carraciolo.Za pewne nie zobaczymy znowu Matusiaka :/ .Taki stan raczej nie powinien długo trwać.Co do MU to wydaje mi się, że mając mecz rewanżowy u siebie, jesteśmy w stanie przechylić szale na naszą korzyść.Przy tej grze formacji obronnej, jaką Milan zaprezentował na AA nie straszni mi żadni piłkarze, no oprócz Ronaldo.Ale Nesta, czy Il Capitano nie takich tuzow zatrzymywali.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 kwie 2007, 21:51

Inter to są jednak ****. Nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie że ten mecz celowo odpuścili i dają wygrać Palermo żeby odebrać nam 4 miejsce. Mistrzostwo mają raczej już pewne to mogą sobie na taki manewr pozwolić. Możliwe że się mylę i to Palermo które straciło 4 miejsce gra rewelacyjny mecz aby je odzyskać... nie wiem jak to tam wygląda :]

EDIT:

Trochę się myliłem ;)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 kwie 2007, 2:20

Bardzo ladny wynik po dobrej grze.Mowa o meczu z Ascoli.Zwyciestwo nad ostatnia druzyna w tabeli nie jest wielkim wyczynem jednakrze Milan czasami i takie spotkania potrafil przegrywac dlatego cieszyc sie trzeba.
Wydaje sie ze nasza forma jest wysoka co napewno cieszy bo dochodzilismy do niej w bolach i dlugo.W koncu jest i to na kluczowa czesc sezonu.
Przyzwojicie zaprezentowal sie Ronaldo ktory zaliczyl dwie asysty.Dosc szybko zaadaptowal sie i jest duzym wzmocnieniem - nie sprawdzily sie moje obawy a niechec co do tego transferu jak czas pokazal byla nieuzasadniona.Ciesza of kors bramki Gilardino co mam nadzieje rowniesz sygnalizuja zwyzke jego formy tak potrzebnej nam wobec spodkan polfinalowych z MU oraz apsencji Ronaldo w rozgrywkach LM.To samo tyczy sie Kaki.Carlo slusznie zmienil go po pierwszej polowie i dal odpoczac.
Nalezy wspomniec o debiucie Grimiego w Serie A.

Kalendarz spodkan ligowych mamy do konca sezonu stosunkowo latwy.Wydaje sie ze czwarta pozycja jest niezagrozona byc moze nawet uda sie zaatakowac trzecia lokate poniewaz Lazio tak latwych spodkan nie ma.

Po meczarniach i zniesmaczeniu nasza gra na poczatku sezonu przychodza w koncu chwile radosci.

Jedyne co moze psuc humor to ostatnie doniesienia iz nasz prezydent zostal przylapany z jakimis mlodymi dupciami w swojej willi na Sardyni.Prasa jusz weszy rozwod.Rozwody sa kosztowne i w takim wypadku Berlusconi moze zbiedniec o pare miliardow euro.Nawet nie chce myslec jak obnizy sie jego stopa zyciowa jezeli zostanie mu marne 8 czy 9 miliardow :? Oby nie odbilo to sie tez na Milanie.Te kobiety same klopoty z nimi.
Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i wogule.

Forza Milan.

Wszystkie orty i bledy jezykowe zamierzone.Chcialem sie przekonac jakie to uczucie :P

Niemile.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 kwie 2007, 9:13

Bardzo ladny wynik po dobrej grze.Mowa o meczu z Ascoli.Zwyciestwo nad ostatnia druzyna w tabeli nie jest wielkim wyczynem jednakrze Milan czasami i takie spotkania potrafil przegrywac dlatego cieszyc sie trzeba.
Nie tylko Milan potrafił przegrać z outsiaderem ligi. Wiadomo, jak cheć utrzymania w lidze [o ile są jeszcze jakiekolwiek szanse] działa na piłkarzy - w róznych ligach. W ostatniej kolejce Ascoli zremisowało z Lazio, a było blisoko wygranej. Przecież Lazio miało chyba 8 meczów wygranych z rzedu, a Ascoli juz prawie pogrzebane. Milan jednak pokazał charakter - widać walka o puchary też wyzwala ogromną mobilizacje :p
We wszystkich ligach tak jest - pokonać ostatnią druzynę [zwłaszcza pod koniec sezonu] może być niezwykle ciężko, także wielkiej dużynie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”