Hattrick - Strona 27

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 23 lis 2006, 19:35

Troche leciwi ci zawodnicy, ale przynajmniej to nie są takie golasy jak co niektórzy u mnie, więc na jeden sezon moga sie komus przydac. Skoro juz jestesmy przy tym temacie to ja tez mam jednego emeryta do opchnięcia, na razie go jeszcze nie wystawiłem na TL ale chyba niedługo to zrobie. Jakby był ktoś zainteresowany to tu są jego namiary:
Donathan Wolfard (64542220)
Lat 33, słaby stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, z charakterem i nieuczciwy
Poziom doświadczenia przeciętny, przywódca kiepski.

Narodowość: Nederland
Wskaźnik TSI: 220
Pensja: 2 784 zł/tydzień w tym premia 20%
Właściciel: FC Luboń
Kartek: 0
Kontuzje: zdrowy

Kondycja: słaby Bramkarz:nędzny
Rozgrywanie: zadowalający Podania: zadowalający
Skrzydłowy: słaby Defensywa: nędzny
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: mistrzowski

Goli w karierze: 9
Hattricków w karierze: 0
Ligowych goli w tym sezonie: 4
Pucharowych goli w tym sezonie: 0
kama_reda gratuluje awansu :spoko: :brawo:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 23 lis 2006, 23:56

Ja w swojej lidze zająłem 2 miejsce... W nowym sezonie liczę na podobny wynik, a w następnym mam zamiar awansować... :)
Mam do sprzedania 3 grajków, ale nie chce mi się wstawiać opisów. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to przejrzyjcie sobie mój skład. Od 3 dni mój team nosi nazwę Kant Dupy Brzeźno 8)
Zapraszam :!:

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 24 lis 2006, 0:40

@Kama:

nikt Ci tych zawodnikow nie kupi heh :)

a jak sie wszyscy chwala to i ja sie pochwale:
- 1 miejsce w VI lidze
- awans bezposredni do V ligi
- 13 wygranych i 1 porazka w lidze, aktualnie seria 10 wygranych
- król strzelców
- najwiecej bramek strzelonych w lidze
- najdalej w PP, 4 runda :)

poprostu dobry sezon :)

Wisła Kraków S.S.A. - oto jego nazwa :)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 lis 2006, 10:43

witajcie

chciałbym kupić fantastycznego napastnika tak z przeciętnymi/zadowalajacymi podaniami, zna się ktos może jaką pensję ma taki srednio wytrenowany piłkarzyna ? byłoby mi to bardzo pomocne

pozdr,

Awatar użytkownika
mario1492
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mario1492 » 26 lis 2006, 12:30

Można się załamać. Tylko 2 porażki pozbawiły mnie awansu :cry:

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 26 lis 2006, 13:01

Baqu pisze:fantastycznego napastnika tak z przeciętnymi/zadowalajacymi podaniami
z tego co widze na TL-u to tacy biorą po 4-5 tys. tygodniowo :( ale to zalezy jeszcze czy ma jakies pozstałe skille na poziomie co najmniej przeciętnym

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 07 gru 2006, 22:47

Witam!!! Może byście napisali jakie są Wasze plany na nowy sezon:?:
Ja mam zamiar zająć 2. miejsce w mojej lidze i po tym sezonie rozbudować stadion do 20-25 tysięcy miejsc (o ile trening juniorków pozwoli :P )... Życzę wszystkim udanego sezonu!!!

P.S. Mam w miarę dobrego kandydata na tenera na sprzedaż. Minimalna cena (4 000 zł) mnie satysfakcjonuje ponieważ mam już 1 przyszłego trenera i 2 zawodników nadwyżki czyli ten jest pierwszy w kolejce do sprzedaży :wink:

Somer Işıtan (44831252)
Lat 36, słaby stan formy, zdrowy
Jest złośliwy, porywczy i prawy
Poziom doświadczenia solidny, przywódca słaby.

Narodowość: Türkiye
Wskaźnik TSI: 70
Pensja: 2 400 zł/tydzień w tym premia 20%
Właściciel: Kant Dupy Brzeźno

Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: słaby Podania: słaby
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: zadowalający
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: solidny

Goli w karierze: 15

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 12 gru 2006, 13:18

Void pisze:plany na nowy sezon
Moje plany to generalnie podnoszenie poziomu formacji, a przede wszystkim linii pomocy. Co za tym idzie, przyjdą zwycięstwa, więcej kibiców na meczach, a więc $$$ :P Niestety poziom w mojej lidze, który i tak był niski, znowu się pogorszył, skoro tylko 3 drużyny mają pomoc na poziomie nędznym :roll: Jedną z tych drużyn ograłem na wyjeździe w pierwszej kolejce 2-0 więc praktycznie juz sobie zapewniłem 2 miejsce na koniec sezonu 8) Awans.... pewnie, że kusi ale na razie o tym nie myślę, bo moja kasa nie pozwala na wzmocnienia na poziomie 7 ligi :cry: a co za tym idzie, w przypadku awansu, pewnie od razu bym spadł z hukiem do ligi ósmej. Ten sezon służy zbudowaniu solidnych podstaw ku walce o awans w przyszłym sezonie :) życzę wszystkim powodzenia :wink:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 12 gru 2006, 19:11

ZKS Stal Niechobrz - FC Zagórz 6 - 4

Zobacz mecz: HT Live
Data: 10.12.2006 o 09:00
MatchID: 104787235
Stadion: Anfield Road
Widzów: 20369

Nad stadionem nawałnica, jeśli chodzi o deszcz. Tylko 20369 widzów zdecydowało się nabyć bilety i obejrzeć spotkanie na bagnistej murawie na Anfield Road. Nadchodzące derby regionu Podkarpackie wzbudziły wielkie emocje, gromadząc po równo kibiców obu drużyn. Taktyka zespołu Niechobrz opierała się na ciekawym ustawieniu 3-5-2. Na murawę wybiegli: Ágoston - Maroja, Rotariu, Gumienna - Koivuluoma, Aranyos, Izsó, Haandbæk, Borruat - Álvarez, Kangro.

Zespół Zagórz wystąpił w ustawieniu 3-5-2. Następujący piłkarze wybiegli na murawę: Leopold - Petsalnikos, Dragin, Steffansen - Tímár, Pittalis, Pöll, Larsen, Shmaryahu - Mendes Neto, Kroman.

Drużyna Zagórz kierowała większość podań na skrzydła, preferując ten rodzaj ataków. Gol dla Niechobrz. Po świetnym prostopadłym podaniu, za plecy obrońców, do piłki dopada Ádám Aranyos i strzałem z ostrego kąta pokonuje bramkarza. Piłka ląduje w prawym rogu bramki i gospodarze wychodzą na prowadzenie - 1-0! Seria błyskotliwych zagrań na prawym skrzydle gości zaowocowała w 7 minucie wyrównującym golem, kiedy Ernest Dragin (Zagórz) posłał piłkę do bramki na 1-1. Jean-Jacques Borruat (Niechobrz) otrzymał żółtą kartkę w 8 minucie za niesportowe zachowanie. Goście objęli prowadzenie w 12 minucie po tym, jak przepiękną akcję prawym skrzydłem zakończoną dośrodkowaniem wykorzystał Francisco Mendes Neto, zdobywając gola na 1-2 efektownymi nożycami. Ewidentny błąd bramkarza, który powinien wyjść do takiej piłki tak, jak się w lesie ścina drzewa... Ádám Aranyos z rzutu rożnego, do piłki wyskoczył Jędrzej Gumienna o którym mówiło się kiedyś, że wsadzał głowę tam, gdzie inni bali się wsadzić inne rzeczy... A konkretnie nogę... Jest gol! 2-2. Marko Kangro zapewnił prowadzenie dla Niechobrz. Fantastycznie przedryblował obrońców, a następnie umieścił piłkę w siatce poza zasięgiem bramkarza. 3-2. 35 minuta spotkania. Mátyás Izsó wszedł pięknym wślizgiem pod nogi przeciwnika! Tylko nie trafił w piłkę. Żółta kartka dla zawodnika Niechobrz. Goście nie poddawali się i w 40 minucie zdołali wyrównać, kiedy Francisco Mendes Neto zdobył gola po dokładnym podaniu z prawej flanki. 3-3. Po pierwszej połowie spotkania 3-3. Zespół Zagórz dominował w spotkaniu, osiągając 55 procent posiadania piłki.

Goście wyszli na prowadzenie 3-4 w 61 minucie po pięknej akcji środkiem pola. Ricky Kroman wykorzystał błąd bramkarza i pewnie umieścił piłkę w siatce. Gdzie była obrona gospodarzy? Na grzybach. W 69 minucie Yehezkel Shmaryahu, ten boiskowy rozbójniczek, zaatakował od tyłu rywala wyprostowanymi nogami i został ukarany czerwoną kartką. Drużyna Zagórz musi grać w osłabieniu. Sami Koivuluoma doprowadził kibiców do ekstazy, kiedy w 72 minucie, przedryblował całą środkową obronę rywala i strzelił nie do obrony, wyrównując stan meczu na 4-4. Pięknie rozegrana akcja na lewym skrzydle w 81 minucie zaowocowała bramką. Celnym uderzeniem popisał się Marko Kangro, wyprowadzając drużynę Niechobrz na prowadzenie 5-4. Benny Steffansen z wytęsknieniem czekał już na koniec spotkania, spacerując po murawie. W 83 minucie Sami Koivuluoma sprzątnął mu piłkę sprzed nosa i niewiele brakło, aby zdobył gola dla Niechobrz! Zapachniało kolejnym golem dla Niechobrz po rzucie wolnym w 86 minucie. Ádám Aranyos uderzył precyzyjnie, jednak piłka trafiła w rękę jednego z piłkarzy w murze i opuściła boisko. Sędzia był bliżej i uznał, że ręki nie było, a ja widziałem, że ręka była. Może powtórka pokaże tę rękę. Nie, nie ma żadnej ręki, to było coś innego. Kolejny gol dla gospodarzy w 88 minucie! Po dośrodkowaniu z lewego skrzydła piłka wpadła w pole karne, odbiła się jeszcze od obrońcy i trafiła do zawodnika Niechobrz. Mátyás Izsó długo się nie zastanawiając huknął z całej siły do bramki - bramkarz był w tej sytuacji bez szans. 6-4. Ta połowa należała do zespołu Niechobrz, który miał 58 procent posiadania piłki.

Sami Koivuluoma rozegrał dzisiaj fenomenalny mecz dla Niechobrz. Z drugiej strony, Marko Kangro miał fatalny dzień. Najważniejszym piłkarzem zespołu Zagórz był Omar Larsen. Natomiast Ilias Petsalnikos zagrał poniżej wszelkiej krytyki. Końcowy wynik meczu: 6-4.

ZKS Stal Niechobrz
Poziom formacji i ocena graczy
Postawa: Normalne spotkanie
Taktyka: normalny
Poziom taktyki: ---

Pomoc: słaby (niski)
Prawa obrona: słaby (wysoki)
Środek obrony: słaby (wysoki)
Lewa obrona: słaby (niski)
Prawy atak: zadowalający (wysoki)
Środkowy atak: słaby (maks.)
Lewy atak: przeciętny (wysoki)

FC Zagórz
Poziom formacji i ocena graczy
Postawa: ---
Taktyka: Atak skrzydłami
Poziom taktyki: znakomity

Pomoc: słaby (wysoki)
Prawa obrona: słaby (wysoki)
Środek obrony: słaby (min.)
Lewa obrona: słaby (maks.)
Prawy atak: znakomity (wysoki)
Środkowy atak: słaby (maks.)
Lewy atak: przeciętny (maks.)

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 13 gru 2006, 21:29

A ja gram w VII lidze. Odpadłem w pierwszej rundzie PP z VI-ligowcem 5:0. Pierwszy mecz ligowy przegrałem 2:1, ale nie poddaję się i będę walczył o awans. Jak ktoś chce to moja drużyna RTS Widzew Bałuty

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 13 gru 2006, 22:45

Void pisze: P.S. Mam w miarę dobrego kandydata na tenera na sprzedaż. Minimalna cena (4 000 zł) mnie satysfakcjonuje
zły kandydat na trenera heh, a poza tym to wystawienie na liste kosztuje 6 000 wiec Ci i tak sie nie opłaca sprzedawac, zwolnic dziada ;d

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 13 gru 2006, 23:23

M@rkus pisze:zły kandydat na trenera heh, a poza tym to wystawienie na liste kosztuje 6 000 wiec Ci i tak sie nie opłaca sprzedawac, zwolnic dziada ;d
Oj tam od razu zły :P Tyle tylko że jest złośliwy a tak to nie ma sie zbytnio do czego przyczepić :roll: A poza tym na obronie gra na 3 gwiazdki jak jest w dobrej formie... Już go sprzedałem za 4 tysiące. Nie chciałem go zwalniać bo jego doświadczenie wskazuje że sporo meczyków rozegrał to po co ma się zmarnować... :wink:

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 14 gru 2006, 0:09

Void pisze:
M@rkus pisze:zły kandydat na trenera heh, a poza tym to wystawienie na liste kosztuje 6 000 wiec Ci i tak sie nie opłaca sprzedawac, zwolnic dziada ;d
Oj tam od razu zły :P Tyle tylko że jest złośliwy a tak to nie ma sie zbytnio do czego przyczepić :roll: A poza tym na obronie gra na 3 gwiazdki jak jest w dobrej formie... Już go sprzedałem za 4 tysiące. Nie chciałem go zwalniać bo jego doświadczenie wskazuje że sporo meczyków rozegrał to po co ma się zmarnować... :wink:
z takiego czegos tylko słaby trener bedzie LoL , zmarnował? lol :)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 14 gru 2006, 0:20

M@rkus pisze:z takiego czegos tylko słaby trener bedzie LoL , zmarnował? lol
Skoro solidny trener jest dla Ciebie słaby to nie wiem jakiego Ty masz :roll: Bo przywództwo jest IMO gówno warte (poza tym poziom słaby to jeszcze nie aż taki zły), tak samo jak charakter... Ja cały ostatni sezon grałem z morale poniżej zirytowanych i jakoś nie odczułem różnicy :roll:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 14 gru 2006, 18:09

nie będzie z tego playera solidnego trenera

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”