Oj tam, bez przesadyubek pisze:Młody ma talent, brać go od razu do USA.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 wrz 2015, 11:21
Oj tam, bez przesadyubek pisze:Młody ma talent, brać go od razu do USA.
kaczy
coco
lchi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 18 wrz 2015, 19:41

masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 wrz 2015, 21:52
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 wrz 2015, 12:42
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 wrz 2015, 12:59
Niech ktoś ten link podrzuci Lebiedzinskiemu na Twitterze bo on ich broni tam. Hiszpanie muszą za chlebem jeździć po świecie, a terrorysta dostaje prace w Getafe.ubek pisze:A to już mistrzostwo. Pamiętacie reporterkę, która podcięła nogę imigrantowi biegnacemu z dzieckiem? Oto biedny imigrant.
http://www.wykop.pl/link/2761355/uchodz ... rorystami/
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 wrz 2015, 17:09
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 19 wrz 2015, 19:33
Maxime Tandonnet, byly doradca Nicolasa Sarkozy'egoOsiągnąłem już taki poziom obrzydzenia i odrazy, że najchętniej bym milczał. Ale sumienie mi na to nie pozwala. Ogromna fala imigrantów, głównie młodych mężczyzn, ucieka z Iraku i Syrii do Europy, pozostawiając za sobą garstkę kobiet, jazydek, które w ich miejscu walczą z Państwem Islamskim. Kobiety walczą, a mężczyźni uciekają. Fajnie, co? A Europa rozlewa łzy nad tymi mężczyznami i szeroko otwiera im swoje drzwi
Jazydki i chrześcijanki są więzione przez Państwo Islamskie, publicznie gwałcone i torturowane. Sprzedaje się je w niewolę. I gdzie są feministki? A gdzie obrońcy praw człowieka? Europa sączy obłudę, tchórzostwo, ślepotę, do tego stopnia, że robi się od tego niedobrze. To, że Europa na coś takiego pozwala, na takie barbarzyństwo, to hańba absolutna! Polityka, chęć do działania, do podejmowania decyzji, zdechła w Brukseli już dawno jak stara opona. Zastąpił ją tani moralizm propagowany przez najgorszych klaunów
Dziękujemy droga Komisjo, jesteś aż za dobra dla nas. Dziękujemy. Bruksela domaga się, by nasze gminy przyjęły 36 tys. imigrantów, jakby nie miały ich już wystarczająco. Każdy poucza każdego. Papież Franciszek (i mówię to z największą przykrością) robi dokładnie to samo. Poucza nas, katolików, ilu muzułmanów powinniśmy przyjąć. Jednocześnie nie zająknął się słowem o mordowanych na Bliskim Wschodzie chrześcijanach. Jak to możliwe, że Watykan nie zamienił się jeszcze w obóz dla chrześcijańskich uchodźców? Co tu się dzieje, bo nie rozumiem?
Jeśli Niemcy tak chętnie przyjmą nawet milion uchodźców, to dlaczego próbują się nimi podzielić z innymi krajami UE? Merkel, którą wszyscy określają jako prawdziwą liderkę, osiągnęła już całkowite dno. Juhuu! Rezygnujemy z naszych granic. I wszyscy się cieszą, najbardziej przemytnicy. To oni wygrali. Europejski dyskurs publiczny został zdominowany przez tchórzy i kretynów, którzy nic nie rozumieją, nie mają nic do powiedzenia i kierują się własnym interesem, od skrajnej lewicy po skrajną prawicę
Europa, która „pozwala na mord chrześcijan o dwa kroki od siebie, z tchórzostwa i zaślepienia, jednocześnie chełpiąc się swoją własną dobrocią, rezygnując po drodze ze swoich granic, to Europa, która jest w trakcie poddania się najgorszemu rodzajowi totalitaryzmu i niewolnictwa, którym jest islam. To Europa u końca swojej drogi.
Lepiej zamilknę, bo i tak już zbyt wiele powiedziałem. Powinienem milczeć jak pozostali mądrzy ludzie, bo rzucą się na mnie i zaleją mnie nienawiścią. Cytując Charles’a Péguy „najbardziej liczą się słowa tych, którzy milczą”
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 wrz 2015, 20:51
http://www.anglia.today/biezace-wydarze ... dbiegunoweSzanowna Rado Miasta Monachium,
Piszę ten list, żeby zwrócić waszą uwagę na coś co ja i wielu innych muzułmanów uważa za niesprawiedliwe. Chcę poinformować was, że Oktoberfest to nietolerancyjne i anty-islamskie wydarzenie. Staraliśmy się to ignorować, ale dochodzi tam to zbyt wielu rzeczy sprzecznych z naszą religią, takich jak np. spożywanie alkoholu czy publiczna nagość.
Rozumiemy, że Oktoberfest to coroczna niemiecka tradycja, ale my nie możemy tolerować anty-islamskiego wydarzenia, gdyż obraża ono wszystkich muzułmanów na świecie. Żądamy natychmiastowego odwołania tej imprezy.
Wierzymy również, że Oktoberfest może urazić takze wszystkich muzułmańskich uchodźców, którzy trafiają tu z Syrii, Iraku i Afganistanu. Odwołanie wydarzenia pomoże uchodźcom trwać przy swoich Islamskich korzeniach. Dziękuję za poświęcenie uwagi tej kwestii.
Z poważaniem,
Morad Almuradi
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 wrz 2015, 21:04
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 wrz 2015, 21:21
O ja pierdole!Chemik pisze:http://www.anglia.today/biezace-wydarze ... dbiegunoweSzanowna Rado Miasta Monachium,
Piszę ten list, żeby zwrócić waszą uwagę na coś co ja i wielu innych muzułmanów uważa za niesprawiedliwe. Chcę poinformować was, że Oktoberfest to nietolerancyjne i anty-islamskie wydarzenie. Staraliśmy się to ignorować, ale dochodzi tam to zbyt wielu rzeczy sprzecznych z naszą religią, takich jak np. spożywanie alkoholu czy publiczna nagość.
Rozumiemy, że Oktoberfest to coroczna niemiecka tradycja, ale my nie możemy tolerować anty-islamskiego wydarzenia, gdyż obraża ono wszystkich muzułmanów na świecie. Żądamy natychmiastowego odwołania tej imprezy.
Wierzymy również, że Oktoberfest może urazić takze wszystkich muzułmańskich uchodźców, którzy trafiają tu z Syrii, Iraku i Afganistanu. Odwołanie wydarzenia pomoże uchodźcom trwać przy swoich Islamskich korzeniach. Dziękuję za poświęcenie uwagi tej kwestii.
Z poważaniem,
Morad Almuradi
Biedaki, już im przeszkadza tradycja Niemców
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 wrz 2015, 21:37
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2015, 21:47
się czepiasz, napisał ze z poważaniem.Chemik pisze:Biedaki, już im przeszkadza tradycja Niemców
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 wrz 2015, 22:42
Chvialbys spolkowac z tymi babami?kaczy pisze:Rzeczą oczywistą, a niemal całkowicie pomijaną w debacie społecznej jest stosunek białego mężczyzny - Europejczyka - nie muzułmanina do arabskich kobiet.
Obwijają je jak mumie, nie pozwalają patrzeć ani zagadywać, a nie daj Boże którejś zdarzy się skok w bok, to liczni przedstawiciele dostają święte prawa (czy nawet obowiązeki) by rozerwać cię na strzępy, a jej mordę bliżej zapoznać z wysoko stężonym roztworem kwasowym.
[k****] mać ! przyjadą, będą ruchać nasze dziewczyny ile wlezie, a swoimi się nawet nie podzielą.
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio