Wrogowie i kumple na forum - Strona 26

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:26

O widze ze ktos wymienil moje pseudo :D:D:D:D

Szczerze mowiac to wymienilismy z Mikusinskim chyba tylko kilka postow, ale to i tak wystarczy :P:P:P

U mnie przybyli kumple :arrow: :wink:

Tomusmc i Pisakk :D :D :D

POZDRO

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 16:11

Ja tam lubie wszystkich , dwoch kolegów mi utknelo w pamieci i uwazam ze przydatni chłopcy na forum i idzie sie z nimi dogadać Bunch i RoRo , jest zaś kolega z którym raczej ciężko mi sie gada smitu sie nazywa i widze że nie jestem pierwszy

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 16:40

Ja tam lubie RoRo za to ze jest fanem Intery :D no zi i mi rady dawałeś na ceema a teraz sobie gram PSV i Robben jest genialny,

A tak to z nieprzyjaciol to Fani Milanu - (no moze nie For_zaza_Milan ) bo z nim to jeszcze sie mozna dogadac :D POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 12:57

sly_FCI pisze:Ja tam lubie RoRo za to ze jest fanem Intery :D no zi i mi rady dawałeś na ceema a teraz sobie gram PSV i Robben jest genialny,

A tak to z nieprzyjaciol to Fani Milanu - (no moze nie For_zaza_Milan ) bo z nim to jeszcze sie mozna dogadac :D POZDRO
unojedrzej pisze:Ja tam lubie wszystkich , dwoch kolegów mi utknelo w pamieci i uwazam ze przydatni chłopcy na forum i idzie sie z nimi dogadać Bunch i RoRo , jest zaś kolega z którym raczej ciężko mi sie gada smitu sie nazywa i widze że nie jestem pierwszy
No to czuje sie zaszczycony chlopaki. Widze ze mi kumli bardzo przybylo w ostatnim czasie :P Ja nie bede pisal lepiej kogo lubie a kogo nie bo jest tego duzo, wiecej jednak tych pierwszych. Musze sobie popatrzec i oblookac, wtedy napsize zeby ktos sie urazony nie poczul :P

POZDRO

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 09 maja 2005, 13:54

Ja najbardziej lubie zaze, loczkersona
Nie lubie Mazurka ponieważ chyba lubi real a real to klub o którym nie chce sie wyrażać ponieważ znowu dostanę ostrzeżenie

Milan i tylko Milan :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o
Ostatnio zmieniony 09 maja 2005, 18:58 przez szewa7, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 17:51

Toleruje: Anka, Tomusmc, RoRo, MLS, Bellus.

Nie toleruje: Mikusinski, Nowaczek, Bunch, Zaza, Mathiasek12(czy jakos tak).

Ocenialem, po jakosci postów :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 18:08

Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
Nie lubię także Smita, jest bardzo arogancki, często obrażal modów przez co został wyrzucony z serwisu.
Axel Hammond także nie przypadł mi do gustu, zakładał bezsensowne tematy a także pisał bezsensu.
Nie toleruję Loczka, pisał głupio i bezmyślnie.
Moim przyjacielem jest Mazurek, dzięki niemu powróciłem na forum, pisze ciekaie i mądrze, zasługuje w pełni być modem.
Lubię Beckhsa, momi iż ostatnio nie bywa na forum, fajnie się z nim pisze.
Toleruję Dzidziusia, wypełnia swoje obowiązki bycia adminem.
Lubię Mimka który pisze mądrze, robi dobre avantarki.
RoRo mimo iż nie jest długo na tym foryum, wie co i jak, często mi pomaga w eFeMie.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 18:18

Mikusinski pisze:Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
Nie lubię także Smita, jest bardzo arogancki, często obrażal modów przez co został wyrzucony z serwisu.
Axel Hammond także nie przypadł mi do gustu, zakładał bezsensowne tematy a także pisał bezsensu.
Moim przyjacielem jest Mazurek, dzięki niemu powróciłem na forum, pisze ciekaie i mądrze, zasługuje w pełni być modem.
RoRo mimo iż nie jest długo na tym foryum, wie co i jak, często mi pomaga w eFeMie.
Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mnie :cry: jak mogles?? mam dola.

Tak podlizuj sie moda, no jeszcze pare postow napisz.

Kiedy Juve przegralo 6-0? No i dlaczego twierdzisz ze jestem zapatrzony w nich, napisalem gdzies ze oni sa najlepsi?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 18:21

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mnie :cry: jak mogles?? mam dola.

Kiedy Juve przegralo 6-0? No i dlaczego twierdzisz ze jestem zapatrzony w nich, napisalem gdzies ze oni sa najlepsi?
Nie bądź zlośliwy. Lubię modów i co Ci do tego :shock: :shock: :shock:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 18:26

Mikusinski pisze:
Lakier pisze:

Oni napewno Ciebie tez wielbią;]

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 20:59

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:
Lakier pisze:

Oni napewno Ciebie tez wielbią;]
Mikusinski :D heh nie wiem czemu loobisz modów to zalezy jakich bo np niektórzy sie strasznie zadko wypowiadaja jak np Beckhs bynajmniej ja nie pamietam... Nie wiem czy mozna kogos tak szybko lubic, po prostu mozna szanowac za elegancka wymiane postów. No i za wymiane racji... Ale za to ze jak sobie przeczytam jeden post twój i mi sie cos nie spodoba to nie bede cie od razu loobił...
Sam osobiscie nie mam tu wrogów. jestem na razie zbyt krótko i nie znam wszystkich zbyt dobrze

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:02

jestem na tym forum bardzo krotko ale juz usobnik o nicku "creek" pokazal mi sie ze zlej strony gdyz zarzuca mi krytyke wobec innych pilkarzy.Mam nadzieje ze zmieni do mnei stosunek,zadnych przyjaciol narazie nie mam i nie zamierzam sie raczej z nikim wiazac.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:02

to masz szczescie mi sie kebab88 ostatnio do dupy przyczepil i nie chce odpuscic ale z wiekszascia z nich da sie zyc, Znafca buahahhahahah nie dobijaj mnie koles zalowac to mozesz sobie kolegi z podworka ale nie fanow Interu takie wypowiedzi jak twoja mnie po prostu denerwuja i nie moja wina ze rtak reaguje, ty ze swej strony moglbys w taki sposob nie komentowac zwlaszcza w takiej sytuacji, chyba zdajesz sobie sprawe jak to moze na ludzi dzialac??

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 21:06

Znafca pisze:jestem na tym forum bardzo krotko ale juz usobnik o nicku "creek" pokazal mi sie ze zlej strony gdyz zarzuca mi krytyke wobec innych pilkarzy.Mam nadzieje ze zmieni do mnei stosunek,zadnych przyjaciol narazie nie mam i nie zamierzam sie raczej z nikim wiazac.
E ziomek to ty zaczeles... A nie on nie zamierzam go bronić, ale wypowiadasz sie chyba w kazdym temacie, jaki sie pojawia... A co do tego to trudno ebys od kilku godzin mial juz przyjacioł... Zreszta ja nie mam wiekszych wrogów od 3 miesiecy a ty od godziny zdarzyles sobie zrobic... Jestes naprawde zdolny

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 21:10

Bo czasem w życiu trzeba sobie pozaczepiać :lol:, a nuż ktoś się na to złapie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”