(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 04 kwie 2006, 21:27

Jey pisze:Mourinho

Mourinho napewno nie odejdzie. W Londynie może wszystkiego co sobie zapragnie, Romek mu może sypnąć piłkarzami, złotem itp. :wink: Jeszcze tylko odpowiednia taktyka i jest git :wink:
Jey pisze:Wenger

W Arsenalu chce budować skład na Premiership, więc powinien zostać w Kanonierach.
Jey pisze:Benitez
Podobnie jak Wenger, będzie w przyszłym sezonie walczył z Manchesterem, Arsenalem i Chelsea o mistrzostwo.

człapuś pisze:Chelsea kupuje od niedawna 16 latków
No niestety, kupuje, zamiast wychowywać nowe talenty :roll: No i wszystko za pieniądze Romka :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2006, 21:47

yazid^ pisze: Wybitni szkoleniowcy chcą od początku do końca realizować swoją wizję prowadzenia drużyny itd. a niejako narzucenie przez prezydenta konieczności sprowadzania nowych gwiazd i pozostawiania w zespole starych kłóci się z filozofią i, co tu ukrywać, ambicją trenera.
Slyszalem plotke bo nie jest to nigdzie potwierdzone ze Ancelotti w przypadku angazy w Madrycie postawil jeden warunek...Ronaldo ma zostac. W sumie na chwile obecna Real nie ma lepszego napastnika a widac to po jego formie bo jak strzela bramki to Real zdobywa bramki....
Wracajac do trenerow to mysle ze dobrym posunieciem byloby zatrudnienie jakiegos mniej znanego trenera ale z wizja zespolu i gry podporzadkowanej aktualnej strategii klubu. Oczywiscie nowemu szkoleniowcu trzeba dac rok
na przebudowanie druzyny co jest rownoznaczne z ewentualnym brakiem sukcesu........ale czy kibice Realu sa na tyle cierpliwi?

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 kwie 2006, 15:00

Ja jednak mysle ze Ancelotti będzie trenerem po wczorajszym fuksem wygranym meczu w półfinale przegra z barcą i będzie koniec Ancelottiego Real tylko na to czeka

1 WP // K.J.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 15:15

kabanos6 pisze:co ja ci zrobiłem ze mi dales ostrzezenie ??
Nie pisz posta pod postem ,nie zadawaj takich pytań w takich tematach i co najważniejsze nie pisz nazwy klubów z małej litery.

Pozdrawiam :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”