Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 wrz 2005, 14:24
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 14:28
gilardino11 pisze:z walią musi wyjść dudka i tyle
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 wrz 2005, 15:11
Agrument, że Frankowski nie strzela bramek głową jakoś wydaje mi się trochę trefny. Wystarczy cofnąć się pamięcią do meczu Wisły z Panathinaikosem. W lidze Franek też ma na swoim koncie pare bramek strzelonych głową aczkolwiek zgodzę się, że nie jest to jego najsilniejsza strona.Krzysztof Jarzyna pisze:jezeli wszyscy zarzucaja Rasiakowi, ze nie jest szybki i blyskotliwy technicznie, to dlaczego nie zarzucaja Frankowskiemu, ze nie strzela bramek glowa? ano dlatego, ze to jest niemozliwe - warunki fizyczne mu na to nie pozwalaja!
Ale przecież jakby na boisku był Franek to nasza taktyka byłaby zupełnie inna. To przecież oczywiste! A skoro był Rasiak to miał za zadanie strącać te piłki. To czy mu to wychodziło czy nie to już zupełnie inna kwestia. Ja nie jestem zwolennikiem talentu Grzegorza, ale jestem daleki od wyśmiewania się z jego gry. Po pierwsze dlatego, że to podobno dobry chłop i mi go trochę szkoda, a po drugie to jakby nie patrzeć reprezentant mojego kraju. Choć nie powiem, że czasem mnie jego gra troche irytuje. Jedno trzeba mu oddać - asyste zaliczył!frik23 pisze:Tylko zauwarzasz ze on [Rasiak] choc walczyl o te wysokie pilki, a gdyby gral Franek to by nawet nie wyskoczyl do wiekszosci wysokich zagran
frik23 pisze:zagral mecz na dobrym poziomie i do tego mial asysta i dzieki niemu Zuraw wywalczyl karnego.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 15:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 15:34
Pisakk pisze:Przypisywanie mu udziału przy wywalczeniu przez Żurawia karnego jest dla mnie troche przegięciem. Rasiak podał mu w tej akcji troche niecelnie i gdyby nie spryt napastnika Celticu to z tej akcji byłby zonk, a nie karny...
Wejdz na onet tam o wszystkim pisza.Pisakk pisze:Teraz sprawa Czechów. Media informują, że jeśli wygramy w środę to jedziemy na mundial. Troche to dla mnie niejasne bo przecież gdybyśmy przegrali z Anglią (odpukać) to będziemy mieli 2 porażki na koncie - czyli tyle samo co Czesi (jeśli pokonają Holandię a o to nie będzie łatwo)! I jeśli to nasi sąsiedzi będą mieć lepszy stosunek bramek to przecież oni zajmą nasze miejsce chyba...Nie wiem już sam jak to się liczy...
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 wrz 2005, 15:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 15:40
frik23 pisze:arsenal (fojut-obronca)
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 15:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 wrz 2005, 16:07
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 16:13
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 04 wrz 2005, 16:29
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 wrz 2005, 16:50
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 17:30
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 wrz 2005, 17:30
No brawo Jarzyna, ja bym jednak nie z gory zakladal ze czesi wygraja z Holandia a jak nie wygraja to juz bedzie gites!!:)Krzysztof Jarzyna pisze:Zakladajac, ze Czesi wygraja wszystkie mecze do konca, beda miec 30 pkt. Zakladajac (!) ze wygramy z Walia i przegramy z Anglia, bedziemy miec 24 pkt, czyli tyle samo co Czesi
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 17:37
z moich wiadomości wynika, że jest stoperemDosmen pisze: i jak pewnie wiecie jest lewym obrońca
Emerald pisze:A poza tym przeciez dwie drozyny z drugich miejsc awansuja i to beda najprawdopodobniej wlasnie Polacy(trzymajmy kciuki) i Czesi (rowniez trzymajmy kciuki)
Chyba ze gdzies zgubilem rachube w moich obliczeniach...
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio