Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 lis 2006, 9:08
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 lis 2006, 9:43
Sero pisze:Oby nie było rozczarowania, bo jak narazie mecze które musieliśmy wygrać w lidze zazwyczaj remisowaliśmy, a spokojnie ogrywaliśmy najgroźniejszych rywali.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lis 2006, 17:00
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 lis 2006, 17:11
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 lis 2006, 20:18
Martin Pellegrino pisze:Dobry wynik po przeciętnej grze
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lis 2006, 14:03
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 14:06
Widzialem to juzSero pisze:co o nim sądzicie ? Cool
http://www.funportal.pl/r/a7feb0fc/Kerl ... Souza.html
No ladny nepotyzmSero pisze:Szkoda, że nie urodziłem się Morattim
Sero pisze:Do kadry wraca Ibra. Choć musze przyznać, że nie spodziewałem sie tego iż Zlatan zagra jeszcze u Lagerbacka.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lis 2006, 14:12
czeher pisze: Widzialem to juz Poza tym zaniedlugo bedziesz mogl podziwiac jego umiejetnosci w Violce
Sero pisze:Do kadry wraca Ibra. Choć musze przyznać, że nie spodziewałem sie tego iż Zlatan zagra jeszcze u Lagerbacka.
co sie stao?czeher pisze:
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lis 2006, 19:09
ciekawy chłopak , ale te podbijanie głową żałosne , przypomniał mi się C.Ronaldo w meczu z Benficą rok temu jak podbijał piłka kolankiem zmierzając do własnej bramki , efektowne , ale nie efektywne , chyba , że na jakiś przeciętnych grajków z Brazylii poziomem dorównujących 'nabytkom' Pogoni Szczecin.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2006, 17:08
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lis 2006, 17:20
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2006, 17:32
Bo Cruz jest po prostu świetny. Z nim i Crespo jestem spokojny o bramki. Ibrahimovic narazie przeplata świetne mecze ze słabymi, jednak cos tam potrafi dorzucić i asystuje. W sumie od niego nie oczekuje zbyt wielu goli, a jest jeszcze Recoba(oby go kontuzje omijały). Na Adriano w ogóle nie licze, wychodzac z założenia, że lepiej być miło zaskoczonym niż ... Generalnie formacja ataku spisuje się lepiej niż poprzednim sezonie, ale sprzedaż Martinsa uważam za błąd. Jednak co się stało to się nie odstanie.Chlopaczek pisze:Powiedzialem dzisiaj kumplowi kibicowi Interu ze Cruz jest swietny.
Musicie się przyzwyczajaćChlopaczek pisze:Fajnie brzmi to "oczywiscie wygralismy"
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 lis 2006, 17:54
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2006, 18:28
Babel pisze:Ja jestem ciekaw młodego Belga, który przebojem wdarł się kadry pierwszego zespołu - Ibrahima Maaroufiego(rocznik 89). Znajac Manciniego i jego zapał do dawania szansy młodym to chyba musi być to wielki talant, bo wystąpił już w dwóch oficjalnych meczach Interu, w tym raz od początku. Czy ktos wie coś więcej o tym graczu?
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo » 11 lis 2006, 21:57
Angelo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio