Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 sie 2005, 19:22

I dupa zbita, umowa między Francą a Bayerem została zerwana :cry: ...tymsamym powraca transfer Wichniarka i Fredi Bobica, ale do tego jeszcze pojawił sie na celowniku kolejny zawodnik - Markus Daun.

Ponadto Bayer toczył potajemne negocjacje z „Emirates Airlines“ w sprawie sponsoringu. Padła nawet suma - 15 milionów za rok, jak wiadomo RWE płaci o 5 milionow rocznie mniej...lecz kontrakt z RWE jest obowiązujący do 2007 roku.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sie 2005, 22:06

no odejscie Francy to rzeczywiscie oslabienie dla klubu ... w ogole tegoroczny rynek transferowy nie byl dla was udany ...... :roll:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 03 sie 2005, 22:08

A co jest z KRZYNÓWKIEM strzela coś w sparingach :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 sie 2005, 22:43

rebuzz pisze:w ogole tegoroczny rynek transferowy nie byl dla was udany
Jeden tylko porządny transfer Athirsona... Dobre i to. Przyszli jeszcze żółtodzioby jak Barnetta... Trudno będzie o LM, ale trzeba walczyć.
Szkoda Francy. Jak sobie pomyśle, że w jego miejsce ma przyjść Wichniarek to mi się rzygać chce.

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 04 sie 2005, 12:24

Bobohawk pisze:
franconaldo pisze:Dajcie spokój, Eintracht to przecież beniaminek :roll:
A z beniaminkami mimo wszystko gra się zawsze najtrudniej a tym bardziej na inaugurację sezonu. Tak więc Bayer nie będzie miał łatwej przeprawy jakby się mogło wydawać. 8)
Co racja to racja...w zeszłym sezonie na początkuz Mainz 0-2 i z Nurnberg 2-2 :| , ale z Bayernem 4-1...dziwne :shock:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 13:30

Zastępcą Francy prawdopodobnie będzie Markus Daun 25 letni Niemiec (79 kg, 185 cm) wcześniej grający w 1. FC Nurember. Jest on pierwszy na liście napastników którzy mają zastąpić France, nastepni w kolejce są Artur Wichniarek i Fredi Bobic.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 13:47

No i zobaczymy. Pierwszy mecz juz tuz, tuz... Mam nadzieje ze wysoko wygramy z beniaminkiem - ze 3:0 lub 4:0... Wtedy widac by bylo ze mozemy walczyc o czolowe lokaty... Oczywiscie mecz ten nic by nie przesadzal. Spotkanie nr.2 z Bayernem jest rownie wazne.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 14:04

błagam was ściągcie Wichniarka :x

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 15:30

Rufus pisze:błagam was ściągcie Wichniarka :x
Hehe a co w BSC go nie chcecie :?: :hardkor: Mam nadzieje ze tym nastepcą będzie Daun sprawia dobre wrażenie, ale ciągle brakuje tego ofensywnego pomocnika - może Augenthaler postawi na Castro :think:

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 15:34

Andreyew pisze:
Rufus pisze:błagam was ściągcie Wichniarka :x
Hehe a co w BSC go nie chcecie :?: :hardkor: Mam nadzieje ze tym nastepcą będzie Daun sprawia dobre wrażenie, ale ciągle brakuje tego ofensywnego pomocnika - może Augenthaler postawi na Castro :think:
ja go mam dość już od dawna nie wiem niech nawet dostanie jakąś kontuzje długowieczną może wreszcie wtedy hertha sprowadzi uczciwego napastnika :twisted: przecierz Wichniarek strzela za dużo bramek nikt nie masz szans z nim polecam go :D

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 18:10

Ja tez bym bardzo chcial aby Auge postawil na Castro. Mysle ze sprawdzilny sie w roli ofensywnego pomocniak swietnie. Co do Wichniarka to niech lepiej zostanie w Hercie ;) Dobrze ze pojawila sie alternatywa w postaci Dauna.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 20:33

Wichniarek niech wraca do Polski! Do Widzewa!

A Castro jest chyba za młody, żeby odgrywać tak ważną role w zespole jaką pełni ofensywny pomocnik. Odejście Robsona Ponte i Francy było fatalnym posunięciem. teraz trzeba szukać zastępców. A jeszcze jak zastępcami mają być Wichniar i Castro to ja dziękuje. O ile na pozycję rezerwowego napastnika można ściągnąć jakiegoś żółtodzioba, to na OP trzeba postawić na kogoś znanego. Kogoś kto ma już ma ogranie w Bundeslidze. Nikt mi w tej chwili nie przychodzi do głowy, kogo jest Bayer w stanie zatrudnić na tą pozycje.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 20:48

Corinthians pisze:Wichniarek niech wraca do Polski! Do Widzewa!

A Castro jest chyba za młody, żeby odgrywać tak ważną role w zespole jaką pełni ofensywny pomocnik. Odejście Robsona Ponte i Francy było fatalnym posunięciem. teraz trzeba szukać zastępców. A jeszcze jak zastępcami mają być Wichniar i Castro to ja dziękuje. O ile na pozycję rezerwowego napastnika można ściągnąć jakiegoś żółtodzioba, to na OP trzeba postawić na kogoś znanego. Kogoś kto ma już ma ogranie w Bundeslidze. Nikt mi w tej chwili nie przychodzi do głowy, kogo jest Bayer w stanie zatrudnić na tą pozycje.
ja polecam Wichniarka jest kapitalnym zawodnikiem 50 bramek w sezonie szybko niech go Bayer bierze bo Real i Manu w kolejce stoja :D

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 21:48

Corinthians pisze: A Castro jest chyba za młody, żeby odgrywać tak ważną role w zespole jaką pełni ofensywny pomocnik. Odejście Robsona Ponte i Francy było fatalnym posunięciem. teraz trzeba szukać zastępców. A jeszcze jak zastępcami mają być Wichniar i Castro to ja dziękuje. O ile na pozycję rezerwowego napastnika można ściągnąć jakiegoś żółtodzioba, to na OP trzeba postawić na kogoś znanego. Kogoś kto ma już ma ogranie w Bundeslidze. Nikt mi w tej chwili nie przychodzi do głowy, kogo jest Bayer w stanie zatrudnić na tą pozycje.
No odejscie Ponte bylo fatalnym posunieciem, co do Francy to nawet lepiej ze odszedl chociaz pojawia sie dylemat napastnika... no i 6mln w plecy :/
Uwazam ze Castro poradzilby sobie na tej pozycji. W kilku meczach ostatniego sezonu pokazal klase... To mlody i utalentowany zawodnik a na takich trzeba stawiac!

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 10:26

Bardzo sie ciesze z tego faktu:
. Klaus Augenthaller liczy też na 18-letniego Gonzalo Castro...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”