Ponadto Bayer toczył potajemne negocjacje z „Emirates Airlines“ w sprawie sponsoringu. Padła nawet suma - 15 milionów za rok, jak wiadomo RWE płaci o 5 milionow rocznie mniej...lecz kontrakt z RWE jest obowiązujący do 2007 roku.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 sie 2005, 19:22
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sie 2005, 22:06
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 03 sie 2005, 22:08
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 sie 2005, 22:43
Jeden tylko porządny transfer Athirsona... Dobre i to. Przyszli jeszcze żółtodzioby jak Barnetta... Trudno będzie o LM, ale trzeba walczyć.rebuzz pisze:w ogole tegoroczny rynek transferowy nie byl dla was udany
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 04 sie 2005, 12:24
Co racja to racja...w zeszłym sezonie na początkuz Mainz 0-2 i z Nurnberg 2-2Bobohawk pisze:A z beniaminkami mimo wszystko gra się zawsze najtrudniej a tym bardziej na inaugurację sezonu. Tak więc Bayer nie będzie miał łatwej przeprawy jakby się mogło wydawać.franconaldo pisze:Dajcie spokój, Eintracht to przecież beniaminek
franconaldo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 13:30
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 13:47
rapid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 14:04
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 15:30
Hehe a co w BSC go nie chcecieRufus pisze:błagam was ściągcie Wichniarka
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 15:34
ja go mam dość już od dawna nie wiem niech nawet dostanie jakąś kontuzje długowieczną może wreszcie wtedy hertha sprowadzi uczciwego napastnikaAndreyew pisze:Hehe a co w BSC go nie chcecieRufus pisze:błagam was ściągcie Wichniarka![]()
Mam nadzieje ze tym nastepcą będzie Daun sprawia dobre wrażenie, ale ciągle brakuje tego ofensywnego pomocnika - może Augenthaler postawi na Castro
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 18:10
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 20:33
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 20:48
ja polecam Wichniarka jest kapitalnym zawodnikiem 50 bramek w sezonie szybko niech go Bayer bierze bo Real i Manu w kolejce stojaCorinthians pisze:Wichniarek niech wraca do Polski! Do Widzewa!
A Castro jest chyba za młody, żeby odgrywać tak ważną role w zespole jaką pełni ofensywny pomocnik. Odejście Robsona Ponte i Francy było fatalnym posunięciem. teraz trzeba szukać zastępców. A jeszcze jak zastępcami mają być Wichniar i Castro to ja dziękuje. O ile na pozycję rezerwowego napastnika można ściągnąć jakiegoś żółtodzioba, to na OP trzeba postawić na kogoś znanego. Kogoś kto ma już ma ogranie w Bundeslidze. Nikt mi w tej chwili nie przychodzi do głowy, kogo jest Bayer w stanie zatrudnić na tą pozycje.
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 21:48
No odejscie Ponte bylo fatalnym posunieciem, co do Francy to nawet lepiej ze odszedl chociaz pojawia sie dylemat napastnika... no i 6mln w plecyCorinthians pisze: A Castro jest chyba za młody, żeby odgrywać tak ważną role w zespole jaką pełni ofensywny pomocnik. Odejście Robsona Ponte i Francy było fatalnym posunięciem. teraz trzeba szukać zastępców. A jeszcze jak zastępcami mają być Wichniar i Castro to ja dziękuje. O ile na pozycję rezerwowego napastnika można ściągnąć jakiegoś żółtodzioba, to na OP trzeba postawić na kogoś znanego. Kogoś kto ma już ma ogranie w Bundeslidze. Nikt mi w tej chwili nie przychodzi do głowy, kogo jest Bayer w stanie zatrudnić na tą pozycje.
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 10:26
. Klaus Augenthaller liczy też na 18-letniego Gonzalo Castro...
rapid
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio