Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 211

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 lip 2008, 16:05

majer13 pisze:Hmm teraz tylko pytanie czy potrzebujemy kolejnego skrzydłowego z jednej strony tak a z drugiej nie. Mamy Giggsa Crisa Naniego Parka i od biedy Fletch może grać to trochę dużo więc czy jest sens Question

hmmmm teraz pytanie czy wierzysz ze Ron bedzie wiecznie gral w MU ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lip 2008, 16:30

Ja uważam, że skrzydłowy by się przydał. Nawet jeśli zostanie Ronaldo to mamy nieopirzonego jeszcze Naniego, Parka który nie ma co ukyrwać nie jest wirutozem i starego Giggsa który tamten sezon miał fatalny. Skrzydłowy jest bardzo potrzebny. Nawet bardziej niż napastnik. A co do tego Sancheza to możesz podać jakiś link, bo jestem ciekawy?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 lip 2008, 17:46

A co do tego Sancheza to możesz podać jakiś link, bo jestem ciekawy?

http://www.manusite.pl/index.php?co=akt ... i&id=12723
Kamil232 pisze:Ja uważam, że skrzydłowy by się przydał.
:arrow:
majer13 pisze:lepiej by kogos z akademii wprowadzić a nie wydawać kasę

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 16 lip 2008, 19:51

A kogo z akademii? Genialnego Eaglesa, czy może rewelacyjnego Martina?

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 16 lip 2008, 21:11

Może działacze United chcą już za w czasu kupić następce Ronaldo, gdyby ten nadal stroił fochy i za rok wciąż nalegał na transfer do Realu :?: Przez ten rok ten Sanchez oswoiłby się z Premiership, nabrał trochę doświadczenia w meczach Pucharu Ligi czy Pucharu Anglii i za sezon po ew. odejściu Crisa- zastąpił go.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 lip 2008, 9:13

Co do Sancheza to póki co pisali o tym bodaj tylko na triballfootball. Jak dla mnie to plotki nie mające wiele wspólnego z rzeczywistością. A szkoda, że nie mówi się więcej o nowym skrzydłowym, bo jak słusznie zauważył Kamil, na tą pozycję potrzebujemy gracza bardziej niż na napad.

W rezerwach mamy kilku zdolnych napastników i ani jednego skrzydłowego, na którego warto stawiać. Wnioski jak dla mnie nasuwają się same :)

Nie będę jednak płakał, jak sprowadzimy Berbę, bo to świetny napastnik, którego chciałem już widzieć na OT po tym jak okazało się, że opuszcza Bayer.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 lip 2008, 1:49

W sumie to wyjścia jest inne. I tak w napadzie jest taka rotacja, że można zagrać tak...

Ronaldo----Rooney------Tevez
-------------Berbatov----------

Na samą myśl już mi ślinka leci :twisted:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lip 2008, 16:53

To kto u nas będzie bronił?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 lip 2008, 17:10

Cris7 pisze:To kto u nas będzie bronił?
Rooneya na prawa obrone, tak jak gral z Barca, a Teveza na defensywnego pomocnika i problem znika :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 lip 2008, 23:16

-----------Van Der Sar
Neville----Ferdinand----Vidic----Evra
----------Carrick----Scholes----------
Ronaldo-------Rooney--------Tevez
-------------Berbatov----------
:mike:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 20 lip 2008, 12:57

Myślę że Twój skład jest prawdopodobny z 1 zmianą: za Scholesa będzie Hargreaves grał ;) ewentualnie rotacyjnie z Andersonem :)

Paul już troszkę lat ma i całego sezonu nie wytrzyma, ale jest komu go zastąpić ;)

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 20 lip 2008, 14:20

Prędzej Roo bedzie grał na lewej pomocy, a Carlitos cofnietego napastnika ;). Roo był już nieraz ustawiany na lewym skrzydle, z dość dobrym efektem.
W Garego wątpie, predzej widze tam Hargo, albo Wesa ;)

Awatar użytkownika
wisieq
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wisieq » 22 lip 2008, 15:26

Skład mamy ok,jak dojdzie Berbatov(czekam z niecierpliwością) to będzie juz prawie idealny,Powrót Nevilla wzmocni obronę za Pique będzie do dyspozycji Evans, w pomocy bogactwo,i w ataku po przyjściu Berby będzie w czym wybierać

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lip 2008, 0:19

Za nami trzy sparingi. Pierwszego nie widziałem tylko skrót, to nieźle prezentował się Carrick i Rooney. Dwa ostatnie już oglądałem, to z pewnością ładnie prezentował się Neville, Carrick. Rooney w pierwszym meczu był bardzo frustrujący dużo fauli, no ale uwielbiam taki charakter który nawet w takich towarzyskich spotkaniach walczy. Nieźle również wyglądał Simpson. W dzisiejszym świetnie prezentował się Evans, który był nie do przejścia. Campbell widać, że chciał się pokazać, ładnie zgrał głową do Martina i ten zdobył gola, ale poźniej kilka razy notował głupie straty i nieczyste zagrania. Ponownie bardzo dobrze prezentował się Carrick, już w poprzednim sezonie wyrósł na nasz nr. 1 w Pomocy i nadal to potwierdza, a te podanie prostopadłe poezja.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 27 lip 2008, 18:29

Dzisiaj pojawiły się wiadomości na internetowych serwisach angielskich gazet, że Tottenham podbił cenę za Berbatova do 38 milionów funtów. Z tym, że cena ta obejmuje tylko Manchester United :!:

Jak dla mnie Fergie powinien sobie odpuścić Berbatova, bo i tak nie zdoła go kupić po normalnej cenie. Próbuje już drugi sezon go kupić i nie daje rady. Czas najwyższy, aby Szkot objął inny cel. Może dobrym nabytkiem okazałby się David Villa z Valencii, która zakomunikowała, że jest gotowa sprzedać El Guaje ze względu na problemy finansowe :?: Hiszpan na pewno byłby tańszy od Bułgara.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”