PzDR.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 23 sie 2005, 16:37
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 16:42
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 16:44
1.Ustaw taktyke ja polecam ustawienie 4-1-2-1-2 z defensywnym pomocnikiem i ofensywnym pomocnikiemk@li pisze:Moze uznacie ten post za głupi ale... i tak go napisze - bo to forum, ten temat to moja ostatnia deska ratunku, otóż dzisiaj zainstalowałem sobie ( już 3-ci raz) FM 2005, już trzy-krotnie próbowałem walczyć z tą grą ale zawsze mnie denerwowała (bo nie wiedzialem jak mam grac) i ją odinstalowywałem
, ale jak tak czytam jak dużo osób w to gra i wszyscy którzy się nauczyli w nią dobrze grać chwalą jaka ona to świetna, pomyślałem że i ja spróbuję ostatni raz, więc zainstalowałem giere i pierwsze co zrobiłem to zaczełem szukać stronek o fm 2005 i kumple poradzili mi centrumcm.org ---> ale nie wiadomo dlaczego ta stronka mi się nie ładuje
, a tam ponoć są najlepsze porady dla początkujących
w sumie to patrzyłem tez na kilka innych stronek o fm ale takie porady jak oni tam pisza to ja mam w d****, dlatego pytam was drodzy koledzy z forum
nie no tak na serio to może mi ktoś napisac kilka porad dla poczatkujacego ??? Aaaa i jeszcze jedno zaczęłem grę ( tzn. wybrałem i jak narazie rozegrałem jeden mecz tow. przed sezonem oczywiście ) Widzew Łódź i moja prośba to: czy ktoś mógłby mi napisać co zrobić na początku, czyli: jaka ustawić taktykę, kogo wybrać do składu ( i jak to w ogóle zrobic
) jakie transfery porobić ( i jak ) dodam że zarz ąd przyznał mi na transfery 10 tys E, i tym podobne rady... proszę niech ktoś mi pomoże wkroczyć w świat FM. Zgóry wielkie dzięx.
PzDR.
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 23 sie 2005, 16:50
Asystent sądzi że nie mam prawie w ogóle ławki rezerwowej czyli że np: środkowego pomocnika jak dozna kontuzji nie ma kot zastapic bo takowego nie mam na rezerwiebagg pisze:k@li - najpierw w opcji "Raport o Drużynie" zobacz co o Twoim zespole sądzi asystent.
Jak ich mam znaleźć ???bagg pisze:(przy Twoim budżecie najpierw poszukaj zawodkinków bez kontraktu albo na liście transferowej)
Ale jak to zrobić ??? Nie lepiej żeby na początku asystem ustalił trening2.Ustaw Trening
Ile on kosztuje ???Niklos pisze: Marcina Stanislawskiego
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 sie 2005, 16:56
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 16:58
kliknij na "menadźer" później w tej zakładce na wyszukiwanie. Następnie jak już będziesz miał pokazanych zawodników kliknij na "filtr" i tam ustal pozycje status kontraktu, itp. opcje, które chcesz żeby dany zawodnik posiadał.k@li pisze:Jak ich mam znaleźć ???
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 sie 2005, 17:18
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 23 sie 2005, 18:25
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 sie 2005, 18:44
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sie 2005, 19:38
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 19:42
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 sie 2005, 19:57