Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 21

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 21:27

R@f@ł pisze:Zobaczymy co Grecy pokazą dzis w towarzyskim meczu z Zaragoza (Hiszpania)...okaze się w jakiej są formie i czy damy im radę
Zauważ jednak, iż PAOK zagra trochę inaczej z Saragossą, aniżeli z Wisłą Kraków. Hiszpanie są tak na prawdę lepszym zespołem (według Greków ) od polskiego, więc inne podjeście psychiczne (co także się liczy) będą mieli. Poza tym jest to mecz towarzyski. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 04 sie 2005, 21:56

Według mnie Panathinaikos jest w zasięgu Wisły. Teraz odchodzi ich najlepszy zawodnik - Basinas, ale też sie wzmocnili. I tak uważam, że Wisełka powinna sobie z nimi poradzić (szkoda, że nie kupili Sauso ani Gledsona :(). Dotego oni jeszcze nie rozpoczęli sezonu i to też jest plus dla Wisły. Poza tym to może być taka jedyna okazja, bo nie natrafiliśmy na żaden real czy mu.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 sie 2005, 8:51

według mnie to Bayern w tym sezonie wygra Lige Mistrzów ma na to nie tylko szanse ale również możliwości.

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 05 sie 2005, 8:59

Faworytów jest wielu.Po pierwszej fazie grupowej bedzie mozna juz przypuszczać kto wygra LM.A tak na poważnie to gdzieś w ćwierćfinale.Jak na dzień dzisiejszy moimi typami są AC Milan oraz Chelsea

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 05 sie 2005, 9:26

Faforycie wedlug mnie:
Barca-przyjscie marka van bomela uspokoji troche gre z tylu i powrocenie kontuzjowanych zawodnikow...kadra kompletna..no i jeszcze lmessi :twisted:
Juve-wystarczy ze poprawia skutecznas napastnikow i to im wystarczy
Chelsea-zespol godny wygrania lecz jesli trafi znow na jakis zespol poukladany i zgrany to moze odpasc :twisted: :twisted:
Inter-dokonal najleoszych transferow tego lata..wedlug mnie to inter teraz wygra serie a juve drugie a milan trzecie a w Champions Legue to bedzie walczyc jak lew :twisted: :twisted:
Milan-tu bym nie dawal za wielkich szans po obejzeniu finlau gdzie z 3-0 dali sobie wpakowac trzy bramki i jeszcze przegrac :lol: :lol: :lol: choc atak Gilardino-Shewchenko moze niezle namieszac :twisted:

Ja preferuje final Barca-Juve lub Inter
a i jeszcze jedno jak villareal dostanie sie do ligi mistrzow to moze niezle namieszac w fazie grupowej mocno trzymam za nich kciuki :twisted:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 sie 2005, 10:37

ja stawiam na MILAN ! moim zdaniem po kilku dobrych transferach jak vogel(wreszcie moze bedzie dobry zmiennik pirlo) jankulovski(pewnie bedzie grał za cafu albo seedorfa) i GILARDINO moze zdobyć LM :D
atak marzenie pomoc bardzo dobra a obrona najlepsza na swiecie 8)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 sie 2005, 10:53

faworytów jest 3
Barca
Chelsea
Milan
może juve

A finał tylko jeden

MILAN-BARCA

sebus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

ac milan real madryt fcbarcelona juve turyn albo fc liveroop

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebus » 05 sie 2005, 11:07

ac milan real madryt fcbarcelona juve turyn albo fc liveroop wygrają lige mistrzuw :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Krzychuchriss
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzychuchriss » 05 sie 2005, 11:23

Jezeli Real wzmocni linie obrony to wg mnie bedzie jednym z głównych kandydatów. Dzieki dokonanym transfera wzmocnili pierwszy skład Robinhio, Baptista i ławke rezerwowych Gracia,Diogo. Doszli młodzi zdolni juniorzy Juafran, Soldado, Lopez bardzo dobrze pokazali sie na tournee.
Mam nadzieje ze dojdzie Ramos.
Halla Madrid

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 sie 2005, 11:24

Dla mnie faworytami są zespoły Realu i Bayernu. Bayern będzie miał świetną obronę na ten sezon. Jak uda im się zatrzymać Ballacka to wszystko będzie na dobrej drodze do zwycięstwa.
Real bo mają trenera Luxemburgo. W zeszłym sezonie wprowadził nowego ducha w piłkarzy, prowadząc ich od środka sezonu. Teraz będzie miał do dyspozycji cały sezon.
Jeszcze myśle, ze może paść kolejna niespodzianka. Dwa lata temu wygrało Porto, ostatnio Liverpool... Jeżeli teraz też ma być taka sensacja to stawiam na PSV albo Betis.
sebus pisze:lige mistrzuw
Schowaj się lepiej.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 05 sie 2005, 12:51

Panathinaikos zaprezentował się wczoraj z dobrej strony w meczu z Zaragozzą co jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że Wisła znowu odpadnie. :cry:

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 07 sie 2005, 15:03

Mi się zdaję, że wisła po raz kolejny odpadnie już w eliminacjach, ale może przejść fazę grupową w pucharze Uefa

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 sie 2005, 23:04

Sądze że Wisła jest w stanie pokonać Panathinaikos.Biała Gwiazda ma teraz dobrego trenera który będzie wiedział jak ich najlepiej ustawić.Aczkolwiek to już nie jest ta Wisła z Żurawskim Szymkowiakiem i Gorawskim, ale za to mamy nadal "Łowce Bramek"- Tomka Frankowskiego który w miare dobrze rozumie sie z Pawłem Brożkiem !

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 sie 2005, 23:48

Wisle bedzie ciezko awansowac. To juz nie ta druzyna z czasow kiedy pokonywala takie druzyny jak np. Parma. Ale bede im kibicowal, zawsze sa jakies szanse i mam nadzieje ze Wisla je wykorzysta. Najwiekszym problemem Wisly bedzie obrona.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 16:11

P'thinaikos ma podobno od poczatku meczu zaatakowac. Malesani zapowiada nawet , ze zagra 3 napastnikami. Nic w tym dziwnego w koncu bramki na wyjezdzie liczone sa podwojnie. Ale dzieki temu moze nadarzyc sie kilka okazji na kontry dla Wisly i skuteczne ich wykorzystanie. Nie mozna jednak zapominac o dwoch defensywnych pomocnikach Grekow F.Conceicao i Biscan'ie ktorzy beda starali sie takie kontry przerywac.

Przypuszczalny skład Panathinaikosu w meczu z Wisłą: Galinovic - Vintra, Morris, Kotsios - Haralampidis, Flavio, Biscan, Seric - Gekas, Wooter - Olisadebe.
Gdy patrze na nazwiska pilkarzy to powiem szczerze , ze o kilku nigdy wczesniej nie slyszalem. Pewnie kibice w Grecji takze nie slyszeli o wiekszosci podstawowych pilkarzy Wisly. Trenerzy maja jednak rozpracowanych rywali. Moze swoim talentem w europejskich pucharach blysnie Pawel Brozek , a wtedy to juz zaden obronca rywali go nie zatrzyma. Z pewnoscia bedzie to mecz bledow i kto lepiej je wykorzysta stanie w lepszej sytuacji przed rewanzem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”