Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2004, 14:56
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 15:16
Ciekawa jestem co?? Bo kara na pewno Cię nie ominie. Widzę, że znowu cała agresja zostanie wyładowana na mnie.BUNCH pisze:Nie mam nic do Ciebie, jak dostane kare za: "Dobrowolne, niepotrzebne przyznanie się do Waszego czteromiesięcznego niedopatrzenia" to wtedy mogę Coś miec.
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2004, 15:29
Wielkie dzieki Aga. Licze na Ciebie. Ale prosze bez ostrzezeń dla MiłoszaAgnieszka pisze:Tomusmc zajmę się tym.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 25 paź 2004, 20:41
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 25 paź 2004, 20:46
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 26 paź 2004, 7:39
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 21:30
Zdano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 06 lis 2004, 20:40
szanuj moderatorow a moze inni beda szanowac ciebie, jak cie kiedys wybiora na takowe stanowiskoZdano pisze:MOderatorzy zwykli ludzie, a jednak... respekt do nich jak do boga,a ja mam ich w <error>
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 06 lis 2004, 20:50
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 07 lis 2004, 9:20
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lis 2004, 13:53
Widzicie. Musicie coś zacząć robić dla serwisu a nie zbierać ostrzeżenia. Aha, i pewnie to już wiecie, ale pozwolę sobie przypomnieć, że każdy zaczynając miał równe szanse i dalej (prawie) każdy może być moderatorem, no ale niech zacznie wreszcie robić coś pożytecznego bo niewielu ma tu do was zaufanie i ja na miejscu jakiegokolwiek administratora tego serwisu także nie dałbym wam praw moderatora. Nie obraźcie się, ale ten kto ma blisko 7 ostrzeżeń na pierwszy rzut oka nie wzbudza zaufania, a nawet jakby się bardziej przypatrzeć, to jest jeszcze gorzejdzidzius pisze:Jedyna szansa, żeby kiedykolwiek ktoś został moderatorem tutaj na forum to jest robienie czegoś dla serwisu. Innej drogi póki co nie ma i nie wygląda na to aby kiedyś miała się pojawić.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 16:55
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lis 2004, 17:42
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 21:35
Wszystko co pisze jest przemyslane,beckhs pisze:Proszę bardzo. Xbit - kieruj swoje zastrzeżenia do Adminów. Myślę, że Twój bezpodstawny bunt jest nieprzemyślany. Pamiętaj nikt Cię nie zmusza do pisania na tym forum. Jak nie chcesz pisać to do widzenia
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 lis 2004, 11:05
AgaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio