Dyskusja nad regulaminem - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2004, 14:56

Powiem szczerze, ze to mnie nie denerwuje. Ale Milosz_FCI juz przesadził :!: Zdjecie Moggiego, który stoi pomiedzy Hitlerem i kimś jeszcze :shock: Prosze o rozpatrzenie :?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 15:16

BUNCH pisze:Nie mam nic do Ciebie, jak dostane kare za: "Dobrowolne, niepotrzebne przyznanie się do Waszego czteromiesięcznego niedopatrzenia" to wtedy mogę Coś miec.
Ciekawa jestem co?? Bo kara na pewno Cię nie ominie. Widzę, że znowu cała agresja zostanie wyładowana na mnie.

Tomusmc zajmę się tym.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2004, 15:29

Agnieszka pisze:Tomusmc zajmę się tym.
Wielkie dzieki Aga. Licze na Ciebie. Ale prosze bez ostrzezeń dla Miłosza :) Zwykłe upomnienie zeby to zlikwidował. Z góry dzieki

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 25 paź 2004, 20:41

a ja mam jedno pytanie: jak to sie stalo, bo wchodze na forum, juz od kilku dni mnie nie bylo, patrze, a tu ostrzezen brak. nie zebym sie mial klocic, ze mialem i za usuniecie, dziekuje, bo zostaly mi przyznane przypadkowo. i patrze tez jakies zmiany, ze moderatorzy maja inne gwiazdki. co to za rewolucja? czy wszystkim wykasowaliscie ostrzezenia. jesli to Becks mi je cofnal, to DZIEKI i sorki ze Cie obrazilem, to juz sie nie powtorzy, ale wiesz jakie rzeczy ludzie w nerwach mowia. przepraszam ze troche od tematu odchodze. to forum jest bardzo przyjemne i w ogole. narazie i do jutra. a co do regulaminu, to zawsze beda osoby, ktorym sie cos nie spodoba- nie da sie stworzyc kulturalnego, a jednoczesnie idacego na szerokie ugody z userami. postaram sie juz nie lamac regulaminu co UROCZYSCIE OSWIADCZAM. hehe...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 25 paź 2004, 20:46

Bo Dzidziuś zrobił Wam prezent w postaci skasowania WP z powodu świąt ;)

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 26 paź 2004, 7:39

mysle ze co np 21 dni mozna by kasowac jedno ostrzezenie, ale moderatorzy dawaliby po jednym za przewinienia. bo skasowanie wszystkich jest bez sensu. powyzywam wszystkich dostane 9 WP i przyjdzie 21 dzien i znowu zaczne wyzywac . oczywiscie to tylko przyklad. mysle ze kasowanie pojedynczo, jak sie jest grzecznym to dobry pomysl [ja juz pisalem taki temat na forum, ale dwukrotnie go kasowano, (chodzilo zeby sie WP kasowaly) czy to czytaliscie i stad wyszla inicjatywa, czy macie takie same pomysly]

(pisalem to juz na innym topicu, ale nie wiem czy ktos to przeczytal, bo zadnej odpowiedz)

Awatar użytkownika
Zdano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 21:30

MOderatorzy zwykli ludzie, a jednak... respekt do nich jak do boga,a ja mam ich w <error>

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 06 lis 2004, 20:40

Zdano pisze:MOderatorzy zwykli ludzie, a jednak... respekt do nich jak do boga,a ja mam ich w <error>
szanuj moderatorow a moze inni beda szanowac ciebie, jak cie kiedys wybiora na takowe stanowisko

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 06 lis 2004, 20:50

ja tam szanuje moderatorow choc czasem mnie denrwuja......szkoda ze jak nigdy nie zostane tu modem :cry:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 07 lis 2004, 9:20

Jedyna szansa, żeby kiedykolwiek ktoś został moderatorem tutaj na forum to jest robienie czegoś dla serwisu. Innej drogi póki co nie ma i nie wygląda na to aby kiedyś miała się pojawić.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lis 2004, 13:53

dzidzius pisze:Jedyna szansa, żeby kiedykolwiek ktoś został moderatorem tutaj na forum to jest robienie czegoś dla serwisu. Innej drogi póki co nie ma i nie wygląda na to aby kiedyś miała się pojawić.
Widzicie. Musicie coś zacząć robić dla serwisu a nie zbierać ostrzeżenia. Aha, i pewnie to już wiecie, ale pozwolę sobie przypomnieć, że każdy zaczynając miał równe szanse i dalej (prawie) każdy może być moderatorem, no ale niech zacznie wreszcie robić coś pożytecznego bo niewielu ma tu do was zaufanie i ja na miejscu jakiegokolwiek administratora tego serwisu także nie dałbym wam praw moderatora. Nie obraźcie się, ale ten kto ma blisko 7 ostrzeżeń na pierwszy rzut oka nie wzbudza zaufania, a nawet jakby się bardziej przypatrzeć, to jest jeszcze gorzej :? I to, że macie tyle ostrzeżeń, ile macie, to nie jest wymysł jednego moderatora. Robiliście źle i cóż... Możecie robić tylko lepiej jeśli chcecie być moderatorem.

Spytajcie się kogoś z administracji czy jest coś do roboty, pisanie newsów itp. i może się dostaniecie do redakcji, ale osobiście nie widze takiej potrzeby.

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 16:55

Prosze o wprowadzenie jakiejs kontroli pracy Moderatorow.

Becks daje ostrzezenia prawie za nic, a jak daje to od 1 do 3 i to za te same przewinienia, w/g sympatii daje. Ktos lubi Man Utd dostanie 1 , a jak pisze cos przeciwnego to 3 dostanie.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lis 2004, 17:42

Proszę bardzo. Xbit - kieruj swoje zastrzeżenia do Adminów. Myślę, że Twój bezpodstawny bunt jest nieprzemyślany. Pamiętaj nikt Cię nie zmusza do pisania na tym forum. Jak nie chcesz pisać to do widzenia

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 21:35

beckhs pisze:Proszę bardzo. Xbit - kieruj swoje zastrzeżenia do Adminów. Myślę, że Twój bezpodstawny bunt jest nieprzemyślany. Pamiętaj nikt Cię nie zmusza do pisania na tym forum. Jak nie chcesz pisać to do widzenia
Wszystko co pisze jest przemyslane,
pamietasz mnie becks?? dawniej markus_w za jakies glupoty dales mi 3WP, a jak sie Ciebie pytalem na GG to udawales glupiego i sie nie szlo z Toba dogadac, bez obrazy!! i kto tym rzadzi :?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 lis 2004, 11:05

Mysle ze kazdy kto otrzymuje WP powinien otrzymac dokladne uzasadnienie takiej a nie innej decyzji.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”