komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007 - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Zablokowany

Kto zostanie mistrzem ?

BOT GKS Bełchatów
14
30%
Zagłębie Lubin
20
43%
Kolporter Korona Kielce
3
6%
Legia Warszawa
8
17%
Wisła Kraków
2
4%
ktoś inny ...
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 1:30

najrowniejszym bramkarzem polskiej ligi jest Piotrek Lech z KSG-->jak dlla mnie gdyby mial z 7 latek mniej i troszke pewniej lapal pilki zamiast wybijac przed siebie to naprawde jest pewniakiem na kadre...dla mnie o niebo lepszy od Boruca ,o Fabianskim nie wspominajac(kto bedzie psioczyl niech poczeka az Legia zagra z Craxa,ciekawi mnie bardzo jak prze na$pikowanej Ka$a war$afskiej obronie bedzie tlumaczyl sie z puszczonych w Krakowie bramek:> ) mimo najszczerszych checi Przestepcow Zjednoczonych Przeciw Nam --->Gorniczek trzyma sie mocno i chyba nie wyglada na kandydata do spadku i cieszy mnie to niezmiernie.....

z innych ciekawych:porazka Sledzi we Wronkach naprawde mnie zdziwila,a szczegolnie jej rozmiary:Amica naprawde nic specjalnego nie pokazuje a tu rozjezdza szczecinskich 4:1 ?!?! gdyby nie to ze trzymaja z legijnymi to szkoda mi by yblo kibicow ktorym sie chcialo przyjezdzac do Wronek..:>

Legia...no coz...nic mnie bardziej nie raduje niz ogladanie patafianstwa uprawianego przez war$zaskich...to juz nie jest zenada,to juz jest tragedia!! oby tylko Zurich lagodnie sie z nimi obeszlo i wykopalo Legie delikatnie co by nam juz wiekszego wstydu w Europie nie robila...

Wisla-Craxa..Swieta Wojna nie zawiodla pod wzgledem pilkarskim,ani kibicowskim(poza robieniem sobie z geby cholewy o Szacunku w imieniu JPII-->szarganie swietosci przez krakowiaczkow to dla mnie zenada po prostu) w zeszlym sezonie,jestem pewien ze tak samo bedzie i w tym!

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 1:31

najrowniejszym bramkarzem polskiej ligi jest Piotrek Lech z KSG-->jak dlla mnie gdyby mial z 7 latek mniej i troszke pewniej lapal pilki zamiast wybijac przed siebie to naprawde jest pewniakiem na kadre...dla mnie o niebo lepszy od Boruca ,o Fabianskim nie wspominajac(kto bedzie psioczyl niech poczeka az Legia zagra z Craxa,ciekawi mnie bardzo jak prze na$pikowanej Ka$a war$afskiej obronie bedzie tlumaczyl sie z puszczonych w Krakowie bramek:> ) mimo najszczerszych checi Przestepcow Zjednoczonych Przeciw Nam --->Gorniczek trzyma sie mocno i chyba nie wyglada na kandydata do spadku i cieszy mnie to niezmiernie.....

z innych ciekawych:porazka Sledzi we Wronkach naprawde mnie zdziwila,a szczegolnie jej rozmiary:Amica naprawde nic specjalnego nie pokazuje a tu rozjezdza szczecinskich 4:1 ?!?! gdyby nie to ze trzymaja z legijnymi to szkoda mi by yblo kibicow ktorym sie chcialo przyjezdzac do Wronek..:>

Legia...no coz...nic mnie bardziej nie raduje niz ogladanie patafianstwa uprawianego przez war$zaskich...to juz nie jest zenada,to juz jest tragedia!! oby tylko Zurich lagodnie sie z nimi obeszlo i wykopalo Legie delikatnie co by nam juz wiekszego wstydu w Europie nie robila...

Wisla-Craxa..Swieta Wojna nie zawiodla pod wzgledem pilkarskim,ani kibicowskim(poza robieniem sobie z geby cholewy o Szacunku w imieniu JPII-->szarganie swietosci przez krakowiaczkow to dla mnie zenada po prostu) w zeszlym sezonie,jestem pewien ze tak samo bedzie i w tym!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 09 wrz 2005, 22:37

Spotkania VI kolejki Ekstraklasy
GKS Bełchatów - Groclin 2-2
Arka - Zagłębie
Wisła - Pogoń
Korona - Wisła Płock
Amica - Lech
Górnik - Polonia
Legia - Odra
Górnik Łęczna - Cracovia

Po V kolejce przyjażni i meczach kadry , piłkarze ponownie wybiegli na boiska Ekstraklasy . W meczu rozpoczynającym VI kolejkę GKS Bełchatów po ciekawym meczu zremisował z Groclinem 2-2 . Ładną bramkę strzelił napastnik Groclinu Rocki , który strzałem lewą nogą z półwoleja ustalił wynik tego meczu . Mecz przebiegał pod dyktando gospodarzy , którzy starali się prowadzić grę . Kapitalnym dryblingiem w końcowych minutach meczu popisał się Kmiecik , będąc w narożniku pola karnego wymanewrował dwóch obrońców i tylko brak szczęścia uniemożliwił mu strzelenie gola . Groclin spisywał się poniżej oczekiwań .

Jutrzejsze mecze zapowiadają się równie ciekawie i emocji nie powinno zabraknąć .

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 11 wrz 2005, 21:41

W tej kolejce najbardziej zaskoczył mnie wynik Amica - Lech. Nie sądziłem, że kuchenki tak gładko przegrają. Czyżby brak Kryszałowicza...

W Kielcach Korona przegrała. Troche zdziwiony jestem że tak słabo im idze w lidze. Niby skład maja dobry i sytułację stwarzają ale brakuje chyba trochę szczęścia.

Wisła - Pogoń. Mało brakowało, może gdyby Milar i później Matlak wykorzystali okazje było by troche inaczej, ale trudno... I tak gra była nienajgorsza.

Arka przegrała po raz pierwszy. Ale też nie wygrała ani jednego meczu. Jak polski Inter :)

Górnik wygrał 2-1 z Polonią. Co raz lepiej, ekstra, tylko tak dalej :!:

Legia - Odra - pierwszy mecz Wdowczyka. Ważne, że zwycięstwo ale ledwo, ledwo..

Cracovia to też nie ten sam zespół co w tamtym sezonie. Dawniej spokojnie by wygrali a tak ledwo jeden punkt z Łęczną.

Bełchatów - Groclin. GKS dwa razy obejmował prowadzenie ale jakoś nie mogli utrzymać prowadzenia.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2159
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 wrz 2005, 22:24

Po kolei:

Amica-Lech 1:4
Nie sądziłam, że Gajtkowski będzie tak dużo strzelał. Zawsze uważałam go za nienajlepszego zawodnika, a tu wszystko muszę wycofać... Bardzo dobry mecz. Gospodarzom brakowało skuteczności - mecz równie dobrze mógłby skończyć się zwycięstwem Amiki...

Wisła K.-Pogoń 2:1
Znakomite spotkanie w wykonaniu Zieńczuka, uwieńczone dwiema bramkami. Bardzo dobra gra Wiślaków, ale i niezła Szczecinian. Po prostu w niektórych miejscach brakło szczęścia [w pewnych momentach to Pogoń mogła wyjść na prowadzenie]. Ogólnie jednak zwycięstwo Krakowian oczywiście zasłużone :)

Arka-Zagłębie 0:1
Ostry mecz, zakończony jednobramkowym zwycięstwem Lubinian. Wciąż jednak obrona Arki mi się podoba. Szkoda, liczyłam na to, że Arka zdobędzie kolejne punkty.

Górnik Z.-Polonia 2:1
Wyjątkowo ciekawe spotkanie :) Górnik zaskakuje - nie przegrał jeszcze żadnego meczu :roll: :shock: Niepewny był występ Liczki, jednak jak widać nie było się czego obawiać [wszak strzelił zwycięską bramkę ;)].

Legia-Odra 2:1
Udany debiut trenera Wdowczyka. Bardzo ładne bramki, bardzo dobre spotkanie i zasłużone zwycięstwo Legii. Nareszcie jakiś przełom - mam nadzieję, że coś się wreszcie ruszy w drużynie z Warszawy :)

Górnik Ł.-Cracovia 1:1
Pojedynek dwóch drużyn, które mnie rozczarowują w tym sezonie. Mój czarny koń [Górnik] przegrywa, wygrany mecz, a drużyna której kibicuję [Cracovia] całkowicie zawodzi i cudem remisuje. Nie wiem co się dzieje, ale cały czas mam nadzieję na odrodzenie się tych dwóch zespołów...

Korona-Wisła P. 2:3
Kolejne bardzo dobre spotkanie w wykonaniu drużyny z Płocka. Jak zawsze niezawodny Jeleń strzela kolejną bramkę, a nieustraszony i wytrwały Gęsior rozgrywa znakomity mecz. trzeba podziwiać tego gościa, naprawdę :) Szkoda Korony, która również grała znakomicie. Myślę, że remis w tym pojedynku byłby najsprawiedliwszym wynikiem...

GKS-Groclin 2:2
Mecz, który miałam zobaczyć, ale w ostatniej chwili się nie udało :(
Kolejne ciekawe i wyrównane spotkanie w tej kolejce. Bełchatów - w przeciwieństwie do zespołu z Grodziska - może zachwycać swoją postawą. /co to ma być, że pretendent do Mistrza kraju wygrywa jak narazie tylko 1 mecz :? :?/,

Ogólnie kolejka bardzo ciekawa - dużo bramek, dużo wyrównanych spotkań. Rzec można nawet, że nikt, od nikogo specjalnie nie odbiega i wielkie zawirowania mogą nastąpić w tabeli :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 1:30

Niestety po wynikach nawet tej kolejki widac, ze poziom naszej ligi nie idzie w dobrym kierunku. nigdy nie byla silna ale bylo przynajmniej 2-3 druzyny wyrazie odstajace, z czego jedna dominowala wyraznie. teraz - kazdy walczy z kazdym i zadnego wyniku nie mozna byc pewnym. chcialbym, zeby to byla zasluga pozostalych klubow, ktore dociagnelyby poziomem. niestety prawda jest odwrotna.
Groclin remisuje mecz za meczem, nie potrafi wygrac z beniaminkiem, co wiecej - broni wyniku przez cwierc meczu :shock: niezbyt ciekawa prognoza przed meczami z Lens.
Wisla - niby jak zwykle 3 pkt. ale to juz nie sa te punkty z zeszlego sezonu, ba nawet z poczatku obecnego. oczywiscie strata Uche i Franka musiala sie odbic, a zespol potrzebuje zgrania, ale jednak jak na polskie realia, nawet w tym skladzie powinni byc nie do ugryzienia (i pewnie beda, ale juz nie tak przekonywujaco).
Legia - nowy trener, nowy asystent, a styl ten sam... niby zwyciestwo, ale w 90min przy olbrzymim szczesciu. dalej podtrzymuje moje zdanie - z tymi ludzmi nawet Mourinho nie zrobilby za wiele.
Na wyroznienie zasluguje na pewno Gornik Zabrze - druzyna skazywana na spadek, miala byc drugim GKS Katowice, a dzielnie walczy o swoje.
Takze Lech zaskakuje wszystkich. poczatek w stylu z poprzedniego sezonu, a teraz - 2 miejsce, lider najskuteczniejszych strzelcow (Gajtkowski) i najwiecej strzelonych bramek.
Plock jak zwykle po cichutku pnie sie w gore, Cracovia, Leczna i Korona poki co zawodza, reszta na miare swoich mozliwosci.
Ale co warte podkreslenia - tabela jest tak wyrownana, ze 6 druzyne dzieli od ostatniej... 3pkt... tak wiec Amica, ktora byla liderem przed ta kolejka, po nastepnej moze byc w strefie spadkowej...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2005, 10:20

Takze Lech zaskakuje wszystkich. poczatek w stylu z poprzedniego sezonu, a teraz - 2 miejsce, lider najskuteczniejszych strzelcow (Gajtkowski) i najwiecej strzelonych bramek
futbolowa pisze:Nie sądziłam, że Gajtkowski będzie tak dużo strzelał. Zawsze uważałam go za nienajlepszego zawodnika, a tu wszystko muszę wycofać

tak piszecie jakbyście nie widzieli sparingu z Kotwicą Kórnik, gdzie Gajtek się rostrzelał [podawał, uderzał] ale i tak Reiss więcej strzelił - teraz Reissik jemu podawał - i wszystko zaczyna się dobrze układać :lol:
Lech zaczyna grać jak na wiosne [w poprzednich sezonach] nie boimy się nikogo - wygramy ligę :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 wrz 2005, 15:58

fieldy pisze:Lech zaczyna grać jak na wiosne [w poprzednich sezonach] nie boimy się nikogo - wygramy ligę :lol:
Powinna być raczej emota " :pray:" badz "]:->".

Do zobaczenia za dwa tygodnie na Reymonta. Garbusek Kryszał wywrze srogą pomstę :lol2:.

A na serio nie ma co czuć się za pewnie, bo Amica pozbyła się wartościowych graczy, nie mając nikogo w zastępstwie i teraz same gówniarze grają. O ile wczesniej mózgiem od biedy możnaby nazwać Kryszałowicza, to teraz jest czysty chaos. Ta drużyna jest teraz słaba i moim zdaniem będą kłopoty z zajęciem miejsca w pierwszej 5 na koniec sezonu.

Obecna tabela, by była idealna jak końcowa :lol:. To byłoby emocje... Szkoda tylko, że gra w pucharach byłaby kpiną, a Górnik by zbankrutował do reszty. W takim wypadku wszyscy piłkarze poszliby na sprzedaż :?.
Jarzyna pisze:oczywiscie strata Uche i Franka
Wypraszam sobie, Uche to żadna strata. Jego jedyną zaletą ostatnio była wyłącznie gra głową. Od razu mówię, że nie należę do tych, którzy bluzgali kiedy odchodził i cieszył się kiedy wraca. Przed sezonem przewidywałem, że pogra trochę, a potem zgnije w rezerwach. Niestety znowu miał szczęście. Z jego zaangażowaniem 2 liga hiszpańska to za wysoko.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 12 wrz 2005, 16:02

Amica-Lech 1:4
Dla mnie niespodzianka . NIe spodziewałęm się napewno ta k wysokiego wyniku i to dla Lechu . Przy 2 bramce dla Lecha fatalny błąd Bramkarza Amici to był pewnie kluczowy moment dla przebiegu meczu .

Wisła K.-Pogoń 2:1

Dobra gra Wisły , zasłużone zwycięstwo . mimo ze to inna Wisła ale i tak jest najsilnejsza w lidze .

Arka-Zagłębie 0:1

Tym razem Arce nie udało sie zremisować chociaz byli blisko . Jak
powiedizał jednen dziennikarz w Arce gra 1 bramkarz i 10 przeszkadzaczy :)

Górnik Z.-Polonia 2:1

Górnik utrzymuje wysoką formę . Klub juz na początku był skazywany na spadek ale pokazuje ze jak narazie zasługuje na 1 lige .

Legia-Odra 2:1

Wdowczyk po półroku bezrobocia wraca w dobrym stylu . Ciekawy jestem jak by wyglądała teraz Korona jak by został w Kielcach . Ale on wolał $$$ :)

Górnik Ł.-Cracovia 1:1

jakoś przed meczem wiedziałem że będzie remis i sie sprawdziło . Oby dwa kluby rozczarowują kibiców . Ale to dopiero początek sezonu .

Korona-Wisła P. 2:3

Nie udało się . Mecz wyrównany 2 błędy w pierwzsej połowie obrony i 2 gole :( Piechna pokazał ze jest swietnym napastnkiem , pokazał niedowiarką ze w I lidze tez umie strzelac gole . Wielu kibiców w tym ja po meczu było pewnych ze karnego dla wisły nie było . Ale wczoraj po obejzeniu na C+ powtórek moim zdaniem karny podyktowany prawidłowo . Co nie zmienia faktu ze sędzia był tego dnia bardzo słaby .

GKS-Groclin 2:2

Prawde powiedziawszy to sądziłem ze w tym meczu Groclin się przełami i zacznie coś grać . Pomyliłem się . A GKS pokazał ze za wcześnie się go zdegradowało do II ligi ...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 16:12

piwus pisze:Wypraszam sobie, Uche to żadna strata
Biorac pod uwage, ze uratowal Wam punkt w Lecznej, zaliczyl kilka asyst (3 lub 4), to rzeczywiscie malo wartosciowy. chociaz fakt faktem ze z zaangazowaniem to u niego kiepsciuchno. tylko, ze to jest taki zawodnik, ze jak chce to potrafi sam wygrac. ostatnio nie chcial za bardzo wiec nie zalujecie. ale moim zdaniem lepiej miec Uche niz go nie miec. tak, wiem duzo zarabial, ale Wisle przeciez stac na drogich rezerwowych (Kuzba) tudziez pacjentow (Dawidowski) :P :wink:
piwus pisze:A na serio nie ma co czuć się za pewnie, bo Amica pozbyła się wartościowych graczy, nie mając nikogo w zastępstwie i teraz same gówniarze grają.
Tu sie do konca nie zgodze. maja przeciez Dembinskiego, Wasilewskiego, Bieniuka, Grzybowskiego, Bartczaka czy Simra (on tam w ogole gra? mialbyc przeciez taka gwiazda :lol: ) czy Gregorka, ktory tez juz ma jakies tam doswiadczenie z U-21. a do tego utalentowana mlodziez, wiec nie bedzie z nimi tak zle. mecz z Lechem wcale nie byl taki jednostronny jak pokazuje wynik. dwie bramki zawalil Cierzniak (druga to koncertowo :lol: ) a 3 i 4 to efekt odkrycia sie bo nie mieli nic do stracenia. a swoje szanse tez mieli.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 wrz 2005, 16:50

Krzysztof Jarzyna pisze: Biorac pod uwage, ze uratowal Wam punkt w Lecznej, zaliczyl kilka asyst (3 lub 4), to rzeczywiscie malo wartosciowy.
Ja bym powiedział nawet, że beznadziejny. Nie twierdziłem, że to obiektywna opinia. Ale jedyne, czego będzie po nim brakowało, to gra głową, bo resztę wypełni zespół, jeśli nie da sobie z tym rady Paulista, czy w następnej rundzie Błaszczykowski.
Krzysztof Jarzyna pisze:tylko, ze to jest taki zawodnik, ze jak chce to potrafi sam wygrac.
Ale ma to w czterech literach. Nie obchodzi mnie, co by było, jakby mu się chciało. Jak mu się nie chce, to niech... Poza tym nie obchodzi mnie, że parę razy wgniecie zwodem/szybkością obrońców w ziemię, jak resztę meczu sobie spaceruje i szuka bananów na boisku.
Krzysztof Jarzyna pisze:ale moim zdaniem lepiej miec Uche niz go nie miec.
Lepiej mieć ok. 400tys. euro niż pajaca, który gra przez rok, a drugi fochuje, że mu źle.
Krzysztof Jarzyna pisze:tak, wiem duzo zarabial, ale Wisle przeciez stac na drogich rezerwowych (Kuzba) tudziez pacjentow (Dawidowski)
Ja tu o Uche, synonimie afrykanskich sztuczek z podrabianymi metrykami urodzeń, tumiwisizmu, obłudy, zatruwania atmosfery w zespole, a Ty wyjeżdzasz o naszych swojskich rezerwistach. Tu nie chodzi o kasę, Kuźba nie robił półrocznego strajku, bo go oglądał Ajax, a potem nie latał z podkoszulkiem "Kocham was", by potem znowu wymuszać transfer do Bordeaux
Krzysztof Jarzyna pisze:Dembinskiego, Wasilewskiego, Bieniuka, Grzybowskiego, Bartczaka czy Simra
A Korona ma Hernaniego, Piechnę i Bronowickiego...tfuuuu Golańskiego się znaczy, nie wiem o czym myslalem :shock: :lol:. Ci zawodnicy, to ligowi średniacy

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 12 wrz 2005, 17:06

piwus pisze:A Korona ma Hernaniego, Piechnę i Bronowickiego. Ci zawodnicy, to ligowi średniacy

Bronowiccy (x2) grają w Łęcznej (chyba, że w Koronie gra jeszcze jakiś Bronowicki, ale ja o tym nie wiem). Mam nadzieję, że chodziło Ci o Bronowickiego Piotra :> :mrgreen: . Bo Grzegorz to moim zdaniem drugi po Baszczyńskim prawy obrońca ligi i myślę, że jeśli by Baszczu miał odejść w zimie to (o ile nie znajdzie Mielcarski i Branco kogoś za granicą) to Grzegorz Bronowicki mógłby być jego następcą.

A co do Uche to się zgadzam. Po kiego trzymać kogoś, komu się nie chce grać? :shock: A w dodatku blokuje miejsce dla bardzo utalentowanego Błaszczykowskiego. Cieszę się, że go sprzedali za te 800 tys. euro (jak podała GW).

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 wrz 2005, 17:16

Pisakk pisze: A co do Uche to się zgadzam. Po kiego trzymać kogoś, komu się nie chce grać? :shock: A w dodatku blokuje miejsce dla bardzo utalentowanego Błaszczykowskiego. Cieszę się, że go sprzedali za te 800 tys. euro (jak podała GW).
Ja z kolei czytałem wersję, że 800 tys. to za Franka, 400tys. za Kalu.
Pisakk pisze:Bronowiccy (x2) grają w Łęcznej
Żesz ty :?. Oczywiście wtopa, złapałeś mnie zanim zeedyciłem. Myślalem o obrońcy, odruchowo wpisałem Bronowickiego.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 12 wrz 2005, 17:21

piwus pisze:Żesz ty . Oczywiście wtopa, złapałeś mnie zanim zeedyciłem. Myślalem o obrońcy, odruchowo wpisałem Bronowickiego.

Spoko luz :mrgreen: . Ale chodziło mi o to, że Grzegorz Bronowicki wyrasta na niezłego piłkarza. Nie wiem czmu Ciebie jakoś nie przekonuje, ale dla mnie to po Baszczyńskim drugi prawy defensor w lidze i myślę, że powołanie do kadry B mu się należy. A w dodatku w miare młody jeszcze i dzięki przyjściu do Wisły mógłby te swoje umiejętności jeszcze podnieść.

PS. Już mam "OK Computer" :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 17:28

Piwus co do Uche to masz oczywiscie calkowita racje, tylko generalnie chodzi mi o to, ze szkoda takiego potencjalu jak on ma, bo i przez to liga bylaby ciekawsza. no ale fakt faktem, ze jak mu sie nie chce i ma to w dupie to bez sensu jest go trzymac. zreszta oni to maja chyba rodzinne, bo jego mlodszy brat robi podobne cyrki :lol:
piwus pisze:A Korona ma Hernaniego, Piechnę i Bronowickiego...tfuuuu Golańskiego się znaczy, nie wiem o czym myslalem . Ci zawodnicy, to ligowi średniacy
Po pierwsze - Amica to tez ligowy sredniak, wiec ma takich zawodnikow.
Po drugie - cala nasza liga to "sredniak"
Po trzecie - oprocz Wisly to chyba wszyscy maja ligowych sredniakow w druzynach (poza pojedynczymi wyjatkami)
Po czwarte - mowiles, ze beda tam grac sami gowniarze, wiec podalem przyklady, ze nie bardzo, bo o ile sredniakami sa (chociaz moim zdaniem nieco ponad srednia - w koncu Wasilewski, Bieniuk i Dembinski to reprezentanci :lol: :lol: :wink: ) to mlodzi na pewno nie :lol:

Zablokowany

Wróć do „Polska”