Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 maja 2006, 11:44
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 maja 2006, 12:01
'Piotrek' pisze:Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to sugerwałbym inacjacje seksulaną(pozdrawiamy Smita ) Bozenki.
Babel pisze:Paschalskiej.
Krzysztof Jarzyna pisze:A ja tak z innej strony - Wladyslaw jeszcze zyje?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 12:07
ja tez ostatnio nie jestem na bieżąco - ewcozraj coś Stasia mówiła o Wladku, ale zdaje się, ze mówiła o jednym z bliźniaków Michała. A Wladka dawno nie widziałemKrzysztof Jarzyna pisze:A ja tak z innej strony - Wladyslaw jeszcze zyje? Czy juz zapomnial, ze ma wystepowac? Bo Klanu nie ogladalem juz dluuugo
z kolegąMartinho pisze:Agnieszka z kolega policjantem wpadla i przerwala caly ten cyrk
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 maja 2006, 12:37
Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany . Szkoda ze nie pokazali tej sceny na stadionie z chęcią bym zobaczył jak go Teddy Boys przekopują (czy Polonia bo nie pamiętam komu kibicował )fieldy pisze:Klan to zajebisty serial, w którym były poruszone wszytskie wątki jakie tylko mogą być. Od mycia raczek, poprzez morderstwa i ćpanie po samą pedofilię,
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 12:45
jakbyśmy mieli wszystkie watki wymienic to wyszedłby post długości kilku tematów.Scyzoryk pisze:Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany . Szkoda ze nie pokazali tej sceny na stadionie z chęcią bym zobaczył jak go Teddy Boys przekopują (czy Polonia bo nie pamiętam komu kibicował )
Trafił się też wątek z ustawianymi meczami co porwali Michałka i wrócił z innym ryjem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2006, 13:10
No, miał grać w Werderze Brema. Teraz by pewnie partnerował Mirkowi Klose i tworzyli by najlepszy duet napastników w bundeslidze. W LM tez by pewnie grali bo Michał by pewnie zablokował strzał Emersona.Scyzoryk pisze:Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany
Tu cię zaskocze nie było wątków z Chuckiem Norrisem.fieldy pisze:Gwałty, rozboje, korupcje, geje lesbiji, zdrady, choroby, adopcje, śmierci, miłosc, brraku akceptacji, byli konfideci, pedofile, omdlenia na maturze Razz, narkotyki, nawet babka z Kazachstanu sie pojawiła Rolling Eyes monaby wymieniać i wymieniac.
Nie straszfieldy pisze:omdlenia na maturze Razz
Babel
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 maja 2006, 13:57
A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie MonachiumBabel pisze:No, miał grać w Werderze Brema. Teraz by pewnie partnerował Mirkowi Klose i tworzyli by najlepszy duet napastników w bundeslidze. W LM tez by pewnie grali bo Michał by pewnie zablokował strzał Emersona.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2006, 14:01
A w takim razie sorry. Z Makaayem tez stworzył by najlepszy duet w bundeslidze. Ludzka pamięć bywa zawodna.A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie Monachium Exclamation pamietam podniete tatusia, gdy wyslannicy Bayernu dzwonili w spraswie spotkania Wink
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 maja 2006, 14:25
Jedno drewno czy drugie na to samo wychodzi, chodź na talent Michała z pewnością nawet Janas liczył. Ten dzięcioł obecnie grający Michała to już sztuka aktorska sama w sobie, wg mnie powinien być synem RysiaBabel pisze:Szkoda może gdyby mu się udało nie musielibyśmy słuchać o Rasiaku
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 14:50
Norris jest za cienki w uszach, aby go w KLANIE pokazywaliBabel pisze:Tu cię zaskocze nie było wątków z Chuckiem Norrisem.
Było w pierwszych odcinkach - Agnieszka zemdlałaBabel pisze:Nie strasz
ja pamietam jak młody Wieczorkowski dostał telefon z klubu, ze ma zagrac w kadrze - to biegał po pokoju i krzyczał, cytuje [zapamietałemczeher pisze:A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie Monachium pamietam podniete tatusia, gdy wyslannicy Bayernu dzwonili w spraswie spotkania
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 03 maja 2006, 17:50
nad postem:fieldy pisze:Norris jest za cienki w uszach, aby go w KLANIE pokazywali
Dostał z półobrotu...Wysłany: Sro 03.05.2006 14:50
Jagiellonczyk
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 maja 2006, 17:55
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 maja 2006, 18:43
Kendo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio