Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 193

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2006, 17:44

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Pomocnicy: 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 31 Cesar

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba 30 Obafemi Martins

Nie ma Solariego :!: No więc Juras niestety i tym razem Santiago bez szansy :( a szkoda bo Dejan pauzuje więc można by go sprawdzić.
Tak więc na lewej można się spodziewać Kilego (oby nie), albo Cesara. I coś mi się wydaje, że Mancini da szanse temu drugiemu. W końcu to on za wszelką cene chciał ściągnąc Brazylijczyka, więc łatwo z niego nie zrezygnuje :roll:
Jeszcze coś do jutrzejszego meczu. Jak wiadomo Inter w Chinach jest najpopularniejszą drużyną i ostatnio kiedy graliśmy z chińskim napisem "Pirelli" przed TV zasiadło ok. 150 mln widzów. Teraz żeby się odwdzięczyć władze postanowiły raz jeszcze użyć trykotów z chińskim Pirelli :] Made in China :P

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 19 mar 2006, 10:30

serek408 pisze:Nie ma Solariego :!: No więc Juras niestety i tym razem Santiago bez szansy :( a szkoda bo Dejan pauzuje więc można by go sprawdzić.
Tak więc na lewej można się spodziewać Kilego (oby nie), albo Cesara. I coś mi się wydaje, że Mancini da szanse temu drugiemu. W końcu to on za wszelką cene chciał ściągnąc Brazylijczyka, więc łatwo z niego nie zrezygnuje :roll:
No szczerze mowiąc pomimo pewnej niechęci do Cesara - to moze i dobrze jak by dzis zagral i mam nadzieje pokazal ze nie na darmo Mancini go chcial tak sciagnac - oby byl mocnym zmiennikiem Dejana :)
PZDR !

Stawiam na 2:0
Adriano i Recoba z wolnego :)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 mar 2006, 12:19

Jakoś się tym meczem specjalnie nie emocjonuje. Jak to powiedział Paolo walka o drugie miejsce może być ciekawa ale wcale nie musi. Ten mecz z daleka śmierdzi remisem (nie pamiętam już kiedy ostatnio wygraliśmy z Lazio w lidze). Jasne już chyba jest że Solari został skreślony przez Manciniego zanim miał tak naprawdę szansę się zaprezentować i to on jest najbliżej wylotu w najbliższym okienku. Lewa flanka to będzie w tym meczu kłopot bo ani Kily ani Cesar to nie są zawodnicy którzy mogą godnie reprezentować barwy Interu. Tak więc ja bym nie wystawiał żądnego z nich.:wink:
-Toldo-
- Cordoba – Samuel – Matrix – Wome –
- Javier – Cuchu – Seba – Figo –--------
----------- Adri – Oba -----------------

PS
IM.com\LL.com pisze:Janczyk: "Inter i Legia. To dwa ulubione zespoły."

Co tydzień w czwartek w pubie pod trybuną krytą stadionu Legii przy ul. Łazienkowskiej odbywają się spotkania kibiców "e(L)ki" z piłkarzami, jak i osobami, które tworzyły historię drużyny z Łazienkowskiej. Tym razem z fanami spotkali się Moussa Ouattara i Dawid Janczyk. Ten drugi zapytany przez kibiców komu kibicował zanim przeszedł do Legii, odpowiedział:
"Inter Mediolan i Legia. To moje dwa ulubione zespoły."- powiedział Dawid Janczyk.

Tak więc możemy być pewni, że jeśli Massimo Moratti zaoferuje kontrakt temu młodemu i utalentowanemu piłkarzowi z Legii, to ten jako pierwszy Polak zagra w drużynie Nerazzurrich. :)
Widać, że wie chłopak co najlepsze. Jeśli nadal będzie się rozwijał tak jak teraz to nie miałbym nic przeciwko takiemu transferowi za dwa- trzy lata. :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 mar 2006, 12:38

Janczyk w Interze ... hmmm młody perspektywiczny utalentowany skuteczny .... czemu nie ? jestem za :wink:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 776

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 mar 2006, 12:38

Zico_FCI pisze:Widać, że wie chłopak co najlepsze. Jeśli nadal będzie się rozwijał tak jak teraz to nie miałbym nic przeciwko takiemu transferowi za dwa- trzy lata.
Mam wrażenie że za bardzo ponosi cie hurra optymizm , jak będzie tyle setek marnował to będzie z niego drugi OBa :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 mar 2006, 12:43

j1mmy pisze:Mam wrażenie że za bardzo ponosi cie hurra optymizm , jak będzie tyle setek marnował to będzie z niego drugi OBa
To tak z przymrużeniem oka napisałem :wink: . A marnowanie setek ? Jak na razie marnował tylko w jednym meczu.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 mar 2006, 17:20

no i mamy zwyciestwo 3-1 wynik dobry i gra tez moze byc ... ogromne brawa dla Recoby bo chyba zagrał najlepszy mecz w tym sezonie ... strzelił 2 gole i przy 3 asystował ... Figo 8) druga młodosc oby tak dalej
w ostatnich bodajrze 6 meczach zaówazyłem ze Inter wcale nie ma az tak słabej lewej obrony ... Wome potrzebował ogrania ... teraz potwierdza ze jest w bardzo dobrej formie ... ja osobicie uwazam ze dzis był jednym z najlepszych obronców .... i to własnie z nim przedłuzyłbym kontrakt a Favalliego puscił gdzies do Kataru albo na emeryture zwłaszcza ze Maxwell bedzie dla nas grał a puszczenie Wome było by duzym błedem zwłaszcza ze jest młodszy od włocha i przez ostatnie tygodnie chyba sie lepiej z nimi zgrał.

Forza Inter

www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2006, 17:42

GRAZIE :D
Jutro będe mógł się wywyższać 8) kumpel będzie zły :lol:

Mecz na bardzo dobrym poziome (miałem troche lipe bo mi net ostatnio spowalnia i mecz troche rwał, ale dało się oglądać). Już pierwsze akcje groźne, ale brakowało wczucia w mecz. Nawet dla niepostronnego fana mecz mógł się podobać. Troche szkoda Adriano bo widać, że się starał, ale bramki nie zdobył, a to między innymi zasługa dobrze grającego dziś Peruzziego. Recoba dostał prezent na urodziny grając od początku i sam go sobie urozmaicił strzelając dwie bramki, a także zaliczając asyste :D Figo znów w wysokiej dyspozycji i bramka na 1-0. Pandev mówił przed meczem, że chciałby dziś strzelić i strzelił, ale chyba nie o takich okolicznościach marzył :] Kolejny dobry mecz Wome i sprawa z lewą obroną przynajmniej na najbliższy czas wydaje się być rozwiązana.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 20 mar 2006, 7:20

coco pisze: Wome potrzebował ogrania ... teraz potwierdza ze jest w bardzo dobrej formie ... ja osobicie uwazam ze dzis był jednym z najlepszych obronców .... i to własnie z nim przedłuzyłbym kontrakt a Favalliego puscił gdzies do Kataru albo na emeryture zwłaszcza ze Maxwell bedzie dla nas grał a puszczenie Wome było by duzym błedem zwłaszcza ze jest młodszy od włocha i przez ostatnie tygodnie chyba sie lepiej z nimi zgrał.
Dokladnie COCO - Wome jest mlody - a juz ograny - mysle ze pokazal w tych kilku ostatnich meczach ze warto z nim przedluzyc kontrakt - a Favalli - z calym szacunkiem dla niego gracz dobry - ale BYŁ - reprezentant Włoch wielokrotny - tak wiec zaproponowalbym mu role asystenta asystenta Manciniego :) Jak wiadomo po sezonie konczy kariere Mijalovic i mac Asystentem Manciniego :) Tak wiec lewa obrona - Wome / Maxwell by wyglądała OK - w razie coś mogłby na niej zagrac Burdisso lub Cordoba ...

A co sądzicie o pogłoskach które mówią ze trafi do nas po sezonie 1 wielki napastnik :) Plotki mowią o Henry/Van Nisterloy/Ronaldo .....
To zawsze plotki ale w kazdej plotce jest troche prawdy - co do Henrego mam taką teorie - Wenger podobno kazal dzialaczom Arsenalu jesli nie uda sie przedluzyc kontraktu z Henrym - sprzedac go Morattiemu bo ten sowicie zaplacic jest w stanie - podobno 30 milionów Euro - a nie od dzis wiadomo ze Wenger ma chrapkę na Martinsa ....
Co wy o tym sądzicie ?

Pozdro !

Awatar użytkownika
Fernando
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 20 mar 2006, 8:19

Juras_InterFan pisze:A co sądzicie o pogłoskach które mówią ze trafi do nas po sezonie 1 wielki napastnik :) Plotki mowią o Henry/Van Nisterloy/Ronaldo
Henry jak odejdzie to pewnie do Barcelony, a to glownie dlatego, ze Barca wydaje sie byc obecnie klubem najbardziej perspektywicznym. Henry chce zdobyc LM, a w Blaugranie bedzie mial na to spore szanse. Co do pozostalej dwojki (Van Nisterloy & Ronaldo) to chyba szkoda kasy. Zarowno jeden, jak i drugi najlepsze latam maja juz za soba, a kontrak beda chcieli bez watpienia wysoki. Lepiej IMHO jak Inter sprowadzi Iaquainte czy chocby Mauro Esposito. To bedzie moim zdaniem znacznie lepszy interes, a poza tym liczba Wlochow w zespole "Nerazzurri" zwiekszy sie. :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 20 mar 2006, 9:06

Fernando pisze:
Juras_InterFan pisze:A co sądzicie o pogłoskach które mówią ze trafi do nas po sezonie 1 wielki napastnik :) Plotki mowią o Henry/Van Nisterloy/Ronaldo
Henry jak odejdzie to pewnie do Barcelony, a to glownie dlatego, ze Barca wydaje sie byc obecnie klubem najbardziej perspektywicznym. Henry chce zdobyc LM, a w Blaugranie bedzie mial na to spore szanse. Co do pozostalej dwojki (Van Nisterloy & Ronaldo) to chyba szkoda kasy. Zarowno jeden, jak i drugi najlepsze latam maja juz za soba, a kontrak beda chcieli bez watpienia wysoki. Lepiej IMHO jak Inter sprowadzi Iaquainte czy chocby Mauro Esposito. To bedzie moim zdaniem znacznie lepszy interes, a poza tym liczba Wlochow w zespole "Nerazzurri" zwiekszy sie. :wink:
Hmmm - co do szans Barcelony na wygranie LM to nie sądze ze są one wieksze od Interu to są one na razie takie same :) Inter jesli nie stanie sie cos dzwiwnego to znajdzie sie w połfinale - a co dalej to juz dyspozycja dnia bedzie decydowac - co do Iquanity to stanowczo NIE - a co do Esposito stanowczo TAK - ale jako skrzydłowy bym go dał :)
PZDR !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2006, 12:07

Juras_InterFan pisze:Hmmm - co do szans Barcelony na wygranie LM to nie sądze ze są one wieksze od Interu to są one na razie takie same
Świat po tym sezonie się nie zawali a Henry będzie chciał jeszcze pograć kilka sezonów i raczej wybierze klub lepszy z którym będzie miał większe szanse na jakieś trofea. W chwili obecnej na pewno więcej szans na sukcesy ma z Barceloną niż z Interem i to nie dlatego, że jest Inter jest słaby. Inter jest dobry, ale Barcelona bez dwóch zdań lepsza na dzień dzisiejszy (i to się raczej nie zmieni tak szybko).

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 20 mar 2006, 12:15

Niggaz pisze:
Juras_InterFan pisze:Hmmm - co do szans Barcelony na wygranie LM to nie sądze ze są one wieksze od Interu to są one na razie takie same
Świat po tym sezonie się nie zawali a Henry będzie chciał jeszcze pograć kilka sezonów i raczej wybierze klub lepszy z którym będzie miał większe szanse na jakieś trofea. W chwili obecnej na pewno więcej szans na sukcesy ma z Barceloną niż z Interem i to nie dlatego, że jest Inter jest słaby. Inter jest dobry, ale Barcelona bez dwóch zdań lepsza na dzień dzisiejszy (i to się raczej nie zmieni tak szybko).
Rozumiem ze twierdzisz tak dlatego ze w ciągu np. ostatnich 5 lat czy 10 Barcelona wielokrotnie wygrywała LM ? No - co do tego ze chłop powinien grac w LM i walczyc o zwyciestwo w niej to wiadomo - ze Arsenal nie bedzie gral w przyszlym sezonie w LM to tez raczej wiadomo - a fakt jest taki ze po sezonie się okaze kto jak wypadł w LM i to troszkę ustawi - niewątpliwie Barca jest teraz na fali po wyeliminowaniu Chelsea ... Tak wiec pozyjemy zobaczymy :) Mysle ze jesli przejdzie Henry to do ktoregos z klubów : Real, Barca, Inter - raczej Juve i Milan nie będą walczyc o niego chociaz kto wie :) No i jeszcze wielce prawdopodobna opcja ze zostanie ...
Tak wiec bardziej prawdopodobne jest ze przyjdzie do nas Ronaldo niz Henry ale pozyjemy zobaczymy :)

PZDR !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2006, 12:44

Juras_InterFan pisze:Rozumiem ze twierdzisz tak dlatego ze w ciągu np. ostatnich 5 lat czy 10 Barcelona wielokrotnie wygrywała LM ?
Źle rozumiesz.
Twierdzę tak dlatego, że Barcelona dysponuje obecnie najsilniejszym składem od wielu lat i gra naprawdę bardzo dobrze. Nie wiem Henry szukając klubu będzie patrzył na to co się działo kilka lat temu :roll: Zresztą co ja bym nie napisał na temat Barcelony to i tak uznasz to za nieobiektywne zapewne dlatego nie wiem czy jest sens się produkować. Prawda jest taka, że Inter gra mniej więcej na tym samym poziomie co w ostatnich latach a Barca dużo lepiej. To, kto wygra tegoroczną LM wcale nie musi mieć takiego wielkiego znaczenia dla Titiego. A Barca nie jest na fali od wyeliminowania Chelsea tylko cały sezon. Zresztą w poprzednim też grała już bardzo dobrze. Teraz jest jeszcze lepiej. Do Realu nie pójdzie na pewno i to jest oczywiste.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 mar 2006, 12:52

Niggaz pisze:Do Realu nie pójdzie na pewno i to jest oczywiste.
No co Ty? Ronaldo do Barcy, a Henry do Realu :lol:

Teoretycznie nawet przy ewentualnym zwycięstwie Arsenalu w LM Henry nie musi zostać w Londynie. Spędził już tam wiele sezonów i wygrał wszystko oprócz LM, więc przy triumfie moze zechce zmienić otoczenie, tak jak Vieira To, że nie przejdzie do Juve dla mnie też jest pewne, bo nie wiem w jaki sposób miałoby się to dziać. Poza tym do Juve się nie wraca.

Wyższości Barcy nad Interem chyba udowadniać nie trzeba?

Niggaz kolejny raz we włoskim temacie :D
Hmmm - 2 latat temu był sobie taki gracz - DAVIDS - na wypozyczeniu z Juve mieszął wysmienicie w Barcelonie - i po sezonie byl wolnym strzelcem - no i wybrał nie Barcelone a kogo ????
Inter !

Ogromny na to wpływ miały finanse ;)
Ostatnio zmieniony 20 mar 2006, 13:14 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”