Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 20

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 lip 2006, 19:46

spyrczak pisze:esli ktos ma torrenta programu Zuzia 99 to niech zapoda tylko zeby mial duzo seedow
Jest tutaj. Natomiast problemem jest to, że na TNP trzeba mieć własne konto aby móc pobrać torrenta. Poza tym nie ma seeda, sami leecherzy :cry:. Jeśli masz konto na TNP to wyślij prv do uploadera, może zrobi reseeda. A w ogóle, to nie wiem czy wiesz, ale Zuzia zabezpieczona jest kluczem sprzętowym - i chyba dość ciężko to obejść. Jeśli potrzebujesz programu do kosztorysów to może wypróbuj Normę firmy Athenasoft, podobno też niezły, a na pewno łatwiejszy do pobrania. Na samym TNP są chyba 4 torrenty :wink:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 lip 2006, 20:16

iceald pisze:Jest tutaj. Natomiast problemem jest to, że na TNP trzeba mieć własne konto aby móc pobrać torrenta.

Albo dobrego kolege :wink: Program jest na trackerze "torrenty.org" wiec nie trzeba miec tam konta zeby moc sciagnac. Tu masz plik torrent: http://www.sendspace.com/file/mdzudx jest tam aktualnie 0 seedow i 3 peery czyli teoretycznie jest do sciagniecia tylko ktos musi sie podlaczyc. Ktos w komentarzach napisal ze przy instalacji trzeba wpisac 1111 i bedzie dzialalo. Ale ja dalej twierdze ze jest wiecej takich programow i pozniej podam jednego z nich :)

Awatar użytkownika
wiselkakrakow
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiselkakrakow » 06 lip 2006, 12:33

Najlepsza strona torentowa to chyba www.tnp.net.pl
Chyba największa i najbardziej zasobniejsza
Pozdrawiam
www.pilka.pl

3 WP - spam. // K.J.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 16 lip 2006, 22:49

Ma ktoś porządnego torrenta do Pro Evolution Soccer 5 :?: Znalazłem jakiegoś zajmuje 2.2GB pisało ,że jest ponad 100 seed i peerów a jak ściągam to prędkośc jest 5kb/s. Najlepiej jakby ktoś mógł to niech poda z 3 torrenty. Aha ten torrent którego mam nazywa się: www.torrent-galaxy.to...Pro.Evolution.Soccer.5-RELOADED

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 17 lip 2006, 14:54

Skoro jest 100 seedow to predkosc musi byc dobra. Moze to cos u ciebie? np zle skonfigurowany klient czy tez problemy z firewallem... Czasem poprostu trzeba dac czas zeby to sie rozkrecilo albo sprobuj poszukac tego na prywatnych trackerach bo tam masz gwarantowana maksymalna predkosc. Na www.btsoup.org czy tez www.revolutiontt.net napewno jest otwarta rejestracja...

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lip 2006, 21:36

Hmm... nie wiem gdzie się z tym zgłosić... spróbuję tu...

Szukam podręcznika (oczywiście w wersji elektronicznej) mistrza gry do "7th Sea" w polskiej wersji. Znalazłem wersję angielską, ale nie bardzo wszystko rozumiem. Strasznie pogmatwany ten system. Nie będę się rozpisywał bo nie czas i miejsce. Tak więc jak ktoś coś takiego ma to prosiłbym o info, ewentualnie może być torrent (ale takiego nie mogę znaleźć od ładnych kilku dni).

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 20 lip 2006, 12:17

Ja mam taki "problem" ściągnąłem sobie plik tylko jest on zapisany jako obraz dla Nero. Czy jest jakiśsposób żeby bez nagryawnia tego na płyte mieć dostęp do zasadniczej zawartośc?

Nie znam sie na tym zabardzo, mam nadzieje, że w miarę dobrze to wytłumaczyłem.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 13:04

Daemon download -> www.google.pl

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 22 lip 2006, 13:27

Ma ktos dobrego torrenta do Age of Empires 3???? tylko najlepiej jesli bulaby wersja CD a nie DVD:P:P

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 22 lip 2006, 13:35

spyrczak pisze:Ma ktos dobrego torrenta do Age of Empires 3???? tylko najlepiej jesli bulaby wersja CD a nie DVD:P:P
Wersja CD:
3CD
ponad 500mb

Wersja DVD

Nie mam pewności czy będzie wysoki transfer

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 04 sie 2006, 13:25

Torrent Stuart Malutki 1?! Z dubbingiem PL... nie moge nigdzie znalezc :( Pomozcie!!

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 sie 2006, 15:15

Ja ma taką prośbe.Czy mógł by ktoś wstawić link do torrenta jakiejś gry o tematyce Formuły 1.Może być starsza ale za grywalna.Z góry dzięki za zrealizowanie mojej prośby.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 sie 2006, 1:43

Mógłby ktoś sprawdzić czy ten Torrent działa :?: Bo u mnie coś jest nie tak... Mam dopiero 40% i szkoda byłoby gdybym nie mógł dociągnąć do końca... Może tracker jest tymczasowo nieczynny czy coś :roll:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 10 sie 2006, 11:14

Powinien dzialac bo pisze ze jest tam pare seedow. Ale czasem z aktualizacja na stronie sa problemy wiec lepiej u siebie w programie sprawdz czy sa seedy. Jak sa to znaczy ze spokojnie mozesz sciagnac.

Albo moze limit Ci sie skonczyl i w tym problem :roll: Bo z trackerem napewno jest wszystko ok, bo to najlepszy z mozliwie dostepnych - demonoid.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 11 sie 2006, 16:44

LookAsh pisze:Albo moze limit Ci sie skonczyl i w tym problem
A mógłbyś wyjaśnić o co chodzi z tym limitem :?: :> Bo ja nmie bardzo się orientuję...
LookAsh pisze:Bo z trackerem napewno jest wszystko ok, bo to najlepszy z mozliwie dostepnych - demonoid
Mi coś takiego wyświetla w programie:
Obrazek
Na stronie demonoid.com jest coś o zmianie adresu trackera, ale tylko dla nowych torrentów :roll: Do działu FAQ nie mam dostępu :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”