Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 20

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 03 sie 2005, 21:33

Mówie wam w tym roku wygra INTER MEDIOLAN
Najlepsza obrona
Najlepsza pomoc
Najlepszy atak
Kibice INTERU wierzą w to całym SERCEM

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 03 sie 2005, 21:33

Myśle że lige mistrzów wygra Juventus poniewaz ma bardzo mocny sklad :D ale nie można zapominać o Barcelonie i Chelsea :evil:
Niechciałbym żeby wygrał Milan to byłaby najgorsza rzecz jaka mogła by się zdarzyć :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 21:45

Dosmen pisze:Zdecydowanie Barcelona. Udałoby się im w zeszłym sezonie gdyby nie ślepy sędzie, który nie widział jak Carvalho faulował Valdesa. Braca gra najładniejszą piłkę w Europie i właśnie dlatego powinni wygrać LM.
Zgadzam sie z Toba Dosmen. Barca gra najladniejsza pilke w Europie no ale niestety nie udalo sie jej wygrac zeszlem edycji LM. Mam nadzieje ze teraz bedzie duzo lepiej.

Awatar użytkownika
El Intero
Trampkarz
Trampkarz

zwyciezca ligi mistrzow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 03 sie 2005, 21:48

No pewnie ze Inter Mediolan :D i dziwie sie ze jest OL a ich nie ma :evil:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 23:03

bobi pisze:
Dosmen pisze:Zdecydowanie Barcelona. Udałoby się im w zeszłym sezonie gdyby nie ślepy sędzie, który nie widział jak Carvalho faulował Valdesa. Braca gra najładniejszą piłkę w Europie i właśnie dlatego powinni wygrać LM.
Zgadzam sie z Toba Dosmen. Barca gra najladniejsza pilke w Europie no ale niestety nie udalo sie jej wygrac zeszlem edycji LM. Mam nadzieje ze teraz bedzie duzo lepiej.
nie zgodzil bym sie ze barca gra najladniejsza pilke w europie!! bardziej misie podoba to jak gra Arsenal!! i za to miedzy innymi ich nie lubie :twisted: a LM wygra ktos z dwojki MANU-JUVE bo to sa kluby z jajami ;) i z dobrymi pilkarzami :D i wkonuc ktos z nich musi wygrac bo juz za dlugo nie wygrywali tego trofeum :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 23:32

Ja stawiam na
1.Chelsea
2.Milan
3.Juve
.........
4.Barca

Trzy pierwsze druzyny mają wspaniałe defensywy, watpliwe by Barca mogła sprostac im majac tylko jednego klasowego napastnika...Reszta klubow tzn ManU, Arsenal, Liverpool czy Real mogą zapomnieć. Mimo że jestem fanem Realu nie staiwamna nich. Choć w głębi duszy napeno na nich licze. Skład ManU moze im niegwarantować 3 miejsca w Premiership a co dopiero zw w CL. Są kluby ktore moga nas pozytywnie zaskoczyć ale tylko moga zaskoczyć nas zaden z nich wątpie aby był tak mocny aby zaskoczyc mojego faworyta jakim jest Chelsea po 2 klasowych graczy na kazda pozycje wspaniały trener, chec tytułow gwarantuje wygrana moim zdaniem. Milan ma wspanialy atak ale mimo to nie sprostali w USA defensywie Chelsea...Mimo ze to presezon to starch pomyslec co to bedzie w sezonie :wink: . Moim faworytem jest Chelsea w dalszej kolejnosci Milan itp...Niespodzianki mile widziane ale wątpie aby zaskoczyły ktoregoś z tych gigantow...

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 12:05

Ja stawiam na moją ukochaną Barcę :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 04 sie 2005, 14:25

Ja sądze że Pnantinaikos jest drużyną którą Wisła powinna pokonać. Wydaje mi się że Engel w Atenach będzie kazać grać na remis, a w Krakowie ruszą do ataku i będzie z 3:1 dla Białej Gwiazdy. Ale trzeba pamiętac że Wisła to nie ten sam zespół co sezon temu....Bez Żurawia i Szymka nie będzie tak łatwo :cry: :cry:
P.S nie sądze żeby Wisła wyszła z grupy ale i na meczach grupowycg LM mogą sporo zarobić :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 14:29

Wisła ma przewage psychologiczną przed meczem. POK musi ten dwumecz wygrac gdyż bedzie szykanowana tak jak Celtic, Wisła zaś straci (straci=nie zyska) "tylko" kase. Oczywiście wszystko pokarze boisko, ale mam dobre przeczucia. :hardkor:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 14:33

Dombroś pisze:Ja sądze że Pnantinaikos jest drużyną którą Wisła powinna pokonać. Wydaje mi się że Engel w Atenach będzie kazać grać na remis, a w Krakowie ruszą do ataku i będzie z 3:1 dla Białej Gwiazdy
Tylko, że Wisła gra pierwszy mecz u siebie, drugi na wyjeździe... więc Twoja teoria jest nierealna w praktyce. ;)

Andreyew pisze:Wisła ma przewage psychologiczną przed meczem. POK musi ten dwumecz wygrac gdyż bedzie szykanowana tak jak Celtic
Nie sądzę, by Panathinaikos przegrał z Wisłą 5:0. Naturalnie nie mam nic przeciwko, ale jednak... :P Jeżeli Grecy przegrają ten dwumecz to i tak stracą tylko miejsce w grupie. Ani Wisła, ani Panathinaikos nie awansują do 1/8 finału LM.

Andreyew pisze:Wisła zaś straci (straci=nie zyska) "tylko" kase
Wiesz, dla Wisły w chwili obecnej każdy grosz się liczy. Nie chodzi tutaj o ich problemy z pieniędzmi, ale o ogólny stan rzeczy - władze chcą pokazać, że zarabiają dużo kasy na europejskich pucharach... ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 04 sie 2005, 14:37

Chyba już zawodnicy Wisełki wiedzą jak trzeba podejść do tego spotkania. Jestem zwolennikiem Jerzego Engela i jestem głęboko przekonany, że uda się awansować do LM.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 15:05

Wiślacy nie mają najmniejszych szans na wyeliminowanie PAOK. Jeżeli nawet wygrają pierwszy mecz w Krakowie to gdy wyjdą na murawę w Atenach gdzie przeciwnicy będą niesieni dopingiem 50 tys. fanów spalą się. Chciałbym aby polska drużyna zagrała w końcu w LM, ale chyba jeszcze nie w tym roku.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 16:03

Skibal pisze:Wiślacy nie mają najmniejszych szans na wyeliminowanie PAOK. Jeżeli nawet wygrają pierwszy mecz w Krakowie to gdy wyjdą na murawę w Atenach gdzie przeciwnicy będą niesieni dopingiem 50 tys. fanów spalą się. Chciałbym aby polska drużyna zagrała w końcu w LM, ale chyba jeszcze nie w tym roku.
a mi się coś wydaje że tak Uważasz bo Jesteś kibicem Cracovi.
A co do teamtu to sądze: Panathinaikos to klub w zasięgu Wisły :D

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 16:42

Chelsea, Barca i Milan to moi faworyci

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 17:17

Wisła powinna poradzić sobie z Panathinaikosem...przynajmniej tak sądzę :wink: Zobaczymy co Grecy pokazą dzis w towarzyskim meczu z Zaragoza (Hiszpania)...okaze się w jakiej są formie i czy damy im radę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”