A wiec Kapka zwolniony. Dahaha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 28 gru 2006, 12:39
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 gru 2006, 12:20
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 29 gru 2006, 12:48
Nie wiem jak dla nich wygląda najwyższa półka, ale chyba dla większości kibiców to osoby typu: Mourinho, Lippi, Ferguson, Wenger itp. Jeżeli w Wiśle podobnie rozumieją "fachowca z "najwyższej półki"", to wygląda, że w krakowskim klubie wracają mocarstwowe plany, Jeszcze kilka transferów "z najwyższej półki" i kto wie - może polski klub zawojuje Europę.wislakrakow.com pisze:Jeśli nie uda się znaleźć właściwej osoby na stanowisko dyrektora sportowego, obejmie je ponownie Adam Nawałka. W związku z tym Wisła już wznowiła poszukiwania trenera! - informuje gazeta.pl
Chodzi o zagranicznego fachowca z "najwyższej półki". Gdyby udało się go znaleźć, Nawałka wróciłby na stanowisko wiceprezesa ds. sportowych
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 gru 2006, 12:57
Oj deltinho przezywaszdeltinho pisze:Nie wiem jak dla nich wygląda najwyższa półka, ale chyba dla większości kibiców to osoby typu: Mourinho, Lippi, Ferguson, Wenger itp
Czekamy na takie w wykonaniu Legiideltinho pisze:Jeszcze kilka transferów "z najwyższej półki"
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 29 gru 2006, 13:03
A ktoś tu wspominał o Legii? Czy po prostu nie możesz wytrzymać bez napinania?Martinho pisze: Czekamy na takie w wykonaniu Legii
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 gru 2006, 13:25
Przy okazji chciales pokazac ze Wisla jest bedeltinho pisze:Martinho widze, że nie dotarło, iż post był napisany z dużym przymrużeniem oka.
Nie napinam sie deltinho. Powaznie. To juz bardziej ty siejesz napinke swoim poprzednim postem.deltinho pisze:Czy po prostu nie możesz wytrzymać bez napinania?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 gru 2006, 13:31
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 29 gru 2006, 14:59
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 gru 2006, 16:11
Niesamowity hit. Nawiasem mówiąc Dziennik wczoraj sprzedał Matusiaka do Interu. To, że połączone redakcje Dziennika i Faktu piszą bzdury o miernym Argentyńczyku, to jest jakiś dowód, że nie mam w czymś racji? Albo bzdurny artykuł z Wyborczej opatrzony tytułem "Ciąg dalszy chaosu w Wiśle Kraków" przedstawiający jaką tym razem mają w Wiśle mrzonkę z trenerem, to jest jakiś dowód?Zico_FCI pisze:A tu wczoraj hit transferowy z Argentyny, a dzisiaj trener z najwyższej półki.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adaś_1983 » 06 sty 2007, 16:59
Adaś_1983

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2007, 17:32
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 sty 2007, 18:01
skad:Lublin.Czyzby Motor??Adaś_1983 pisze:Ogólnie sytuacja w Wiśle jest uważana za krytyczną, dopiero 5 miejsce w połowie sezonu, nie wróży to nic dobrego...
Myślę, że w przeciągu 10 lat Wisła zniknie z piłkarskiej mapy Polski, bo kto będzie wykładał duże pieniądze w drużynę która nie odnosi sukcesów???
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adaś_1983 » 06 sty 2007, 18:23
Ale przecież ja tu nikogo nie obrażam na forum? Chciałem tylko wymienić myśl, że moim zdaniem z Wisłą będzie coraz gorzej, coś źle zrobiłem???piwus pisze:Ale po co te prowokacje? W Wisłę od pewnego czasu nie są pompowane duże pieniądze i jakoś trzyma się w tej pierwszej lidze. Ostatnio było wicemistrzostwo i 3 majstry pod rząd, więc można powiedzieć, że ledwo, ledwo się trzyma, ale jednak jakiś cudem się utrzymują i jeszcze próbują nie dać się przytłoczyć Wiśle Płock.
Następnym razem rozwiń trochę swoje myśli, bo takie prowokacje (jak i w temacie o reprezentacji) mogą być źle (na pewno błędnie) odebrane przez moderację.
Adaś_1983

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2007, 19:31
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 sty 2007, 19:40
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio