AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1815

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 20:31

Dajcie jakiegos dobrego Streama panowie, ja do Sopcasta sie kompletnie nie nadaje sciagnalem nowego i nic nie moge dalej obejzec nawet na dobrym laczu :oops:

Wiziwig.tv ktore zawsze zaopatruje mnie wpilke nie pokazuje juz wloskiej ligi... nawet w opcjach wybierania ja usuneli :evil:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 20:49

http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html

Mi to nie pójdzie, ale wam może tak.

Opcjonalnie: http://www.futbolhd.pl/stream4.php

Oba w PLce.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, 20:55 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 wrz 2013, 20:50

THEMANIEK pisze:Dajcie jakiegos dobrego Streama panowie, ja do Sopcasta sie kompletnie nie nadaje sciagnalem nowego i nic nie moge dalej obejzec nawet na dobrym laczu :oops:

Wiziwig.tv ktore zawsze zaopatruje mnie wpilke nie pokazuje juz wloskiej ligi... nawet w opcjach wybierania ja usuneli :evil:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports :beer:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 21:10

Mirek15 pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html

Mi to nie pójdzie, ale wam może tak.

Opcjonalnie: http://www.futbolhd.pl/stream4.php

Oba w PLce.

Pierwszy jest wysmienity ! :D dzieki ! :beer:

Mirek15 nie wiem czemu u mnie nie ma w takim razie :|

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 21:30

Dziwi mnie taka przewaga Torino gdzieś w okolicach 10-40 minuty, bardzo dobrze śmigają skrzydłowi i atakujący jak Cerci czy Immobile, jedynie co jest dla mnie dziwne, że w pewnym momencie coś w nich stopuje jakby nie chcieli zrobić Milanowi krzywdy, a spokojnie mogli!

Kaka narazie niewidoczony. Balo obrażony. Wydaje mi się, że w drugiej połowie Milan nie pozostawi złudzeń, no chyba, że stanie się jakiś mega cud.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2013, 21:34

Na razie jest bardzo słabo, ale nie mamy się co martwić. W końcu na ławce mamy Birse i Matriego, którzy wejdą i odmienią losy meczu.

Jeszcze tylko kontuzji Monto nam brakowało.

Mają swoje 4-3-1-2 i Kake. Zero! sytuacji z Torino. Ciekawe kto szybciej zmądrzeje - kibice wychwalajacy mercato po "transferze" Kaki czy Allegri zmieniający taktyki jak skarpetki.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 wrz 2013, 21:37

Mamy szczęście,że sędzia nie widział uderzenia Robsona w głowę Glika...czerwo jak nic.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 21:38

Nie dość, że gramy fatalnie to jeszcze Montolivo złapał kontuzje. Nie zagroziliśmy bramce Torino.

Kontuzja mięśnia Montolivo. Nie mam pojęcia czemu zmienili program przygotowań. Było tak dobrze, a teraz pół składu wypada.
wloski pisze:Kaka narazie niewidoczony. Balo obrażony. Wydaje mi się, że w drugiej połowie Milan nie pozostawi złudzeń, no chyba, że stanie się jakiś mega cud.
Trudno, żeby wskazać kogoś widocznego w ekipie Milanu. Nie wiem czemu Ci się wydaję, że Milan nie pozostawi złudzeń(do czego złudzeń ?). Jedna bramka Torino i po nas.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 21:38

Ogladam to i wyglada to jak mecz ekstraklasy.

Robinho to nic nie gra, koles sie wluczy po murawie tylko i powietrze zabiera. Ogolnie to nasi graja jak ja w podstawowce bojac sie dostac pilke, nikt na pozycje nie wychodzi, zero podan prawie, Mexes wali dlugie do nikogo i tyle.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 wrz 2013, 21:39

Gramy bezbarwnie, Muntari dużo biega..między piłkarzami Torino i nic z tego nie wychodzi, pod polem karnym Torino zachowuje się jakby nie wiedział o co chodzi. Gramy bez pomysłu, do tego kontuzja Monto.
Mam nadzieję, że po przerwie ruszymy do przodu.

Jedyne pozytywy to powroty De Jonga i kilka dobrych interwencji Mexesa.
Kurwica mnie strzeli bo patrząc na ławkę to mam wrażenie że z Primavery bym kilku ciekawych grajków wyciągnął i pewnie nie zaniżyli by obecnego poziomu.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, 21:45 przez seba82, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 wrz 2013, 21:42

Zabawne jest to wieszczenie fanów Milanu na temat kondycji zespołu.
Parę tygodni bez ŻADNYCH podstaw twierdziliście, że Matri będzie forowany kosztem Faraona, będzie grał zamiast Faraona, zamiast Balotelliego, zamiast kogokolwiek i zawsze, kiedy tylko będzie zdrowy. I to pomimo tego, że Allegri uparcie twierdził, że Matri ma grać jako wysunięty i przychodzi jako zastępca Pazziniego, a więc zmiennik Balotelliego.
Już nie wspominając o gilardino11, który sądził, że Kaka będzie grał w 4-3-1-2 jako napastnik i nie pozwoli trenerowi ustawić się jako ofensywny pomocnik. :rotfl:
Tymczasem Faraon wypada, a Matri jak był na ławce, tak jest nadal.

Pierwsza połowa faktycznie bardzo słaba. Mało ruchu, mało zgrania, ale to też nie tak, że oczekiwałem wiele więcej. Spodziewałem się, że jeśli wygramy, to przez błysk jednego z graczy, bo "wejście" w nowe ustawienie zajmie trochę czasu - i tak to też wygląda.

Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie mete o Allegrim i żonglowaniu taktykami jest CAŁKOWICIE nieuzasadnione. Allegri mówił o przejściu na ten system dawno temu, ale nie miał wykonawcy na trequartistę. Gdy go dostał - zaraz zmienił system i się go trzyma. Trudno to nazwać żonglowaniem taktykami.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2013, 21:44

Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie mete o Allegrim i żonglowaniu taktykami jest CAŁKOWICIE nieuzasadnione. Allegri mówił o przejściu na ten system dawno temu, ale nie miał wykonawcy na trequartistę. Gdy go dostał - zaraz zmienił system i się go trzyma. Trudno to nazwać żonglowaniem taktykami.
Miałem na myśli początek tamtego sezonu gdzie co mecz graliśmy inną taktyką. Z taką grą za niedługo znów zaczną się eksperymenty.

W normalnym klubie po pół roku takiej gry jaką nam dała 433 (efektowna i efektywna) dokupuje się graczy do niej i kontynuuje się projekt. U nas jak widać poszło się inną drogo gdzie nie mamy graczy do 4312.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 21:46

Mirek15 pisze:
wloski pisze:Kaka narazie niewidoczony. Balo obrażony. Wydaje mi się, że w drugiej połowie Milan nie pozostawi złudzeń, no chyba, że stanie się jakiś mega cud.
Trudno, żeby wskazać kogoś widocznego w ekipie Milanu. Nie wiem czemu Ci się wydaję, że Milan nie pozostawi złudzeń(do czego złudzeń ?). Jedna bramka Torino i po nas.
Faktycznie, nie chciałem siać nienawiści i fermentu. Nie no, Torino nie potrafi w okolicach 16 metra nic zrobić, mieli tyle okazji, że przy dobrych wiatrach mają 2 bramki. Wygląda i wydaje się jakby nie chcieli zagrozić... a Milan, no chyba aż tak źle cały czas nie będą grać ?

Edit: Sorry masz racje.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 21:54

Koniec. Nie mamy gracza który coś odmieni. Jaja będą dopiero za tydzień się działy. Dobrze, że w porównaniu z zeszłym sezonem zlewa to po mnie. Sami się prosili o wyniki takimi transferami.

e: O [k****] :!: :roftl3: Birsa wszedł :haha:

e2: :beer:
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, 22:13 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 22:12

Narazie to wygląda jak by Milan zamienił się z Interem na miejsca z poprzedniego sezonu.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, 22:13 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”