Wiziwig.tv ktore zawsze zaopatruje mnie wpilke nie pokazuje juz wloskiej ligi... nawet w opcjach wybierania ja usuneli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 20:31
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 20:49
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 wrz 2013, 20:50
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sportsTHEMANIEK pisze:Dajcie jakiegos dobrego Streama panowie, ja do Sopcasta sie kompletnie nie nadaje sciagnalem nowego i nic nie moge dalej obejzec nawet na dobrym laczu![]()
Wiziwig.tv ktore zawsze zaopatruje mnie wpilke nie pokazuje juz wloskiej ligi... nawet w opcjach wybierania ja usuneli
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 21:10
Mirek15 pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
Mi to nie pójdzie, ale wam może tak.
Opcjonalnie: http://www.futbolhd.pl/stream4.php
Oba w PLce.
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 21:30
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2013, 21:34
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 wrz 2013, 21:37
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 21:38
Trudno, żeby wskazać kogoś widocznego w ekipie Milanu. Nie wiem czemu Ci się wydaję, że Milan nie pozostawi złudzeń(do czego złudzeń ?). Jedna bramka Torino i po nas.wloski pisze:Kaka narazie niewidoczony. Balo obrażony. Wydaje mi się, że w drugiej połowie Milan nie pozostawi złudzeń, no chyba, że stanie się jakiś mega cud.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 wrz 2013, 21:38
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 wrz 2013, 21:39
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 wrz 2013, 21:42
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2013, 21:44
Miałem na myśli początek tamtego sezonu gdzie co mecz graliśmy inną taktyką. Z taką grą za niedługo znów zaczną się eksperymenty.Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie mete o Allegrim i żonglowaniu taktykami jest CAŁKOWICIE nieuzasadnione. Allegri mówił o przejściu na ten system dawno temu, ale nie miał wykonawcy na trequartistę. Gdy go dostał - zaraz zmienił system i się go trzyma. Trudno to nazwać żonglowaniem taktykami.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 21:46
Faktycznie, nie chciałem siać nienawiści i fermentu. Nie no, Torino nie potrafi w okolicach 16 metra nic zrobić, mieli tyle okazji, że przy dobrych wiatrach mają 2 bramki. Wygląda i wydaje się jakby nie chcieli zagrozić... a Milan, no chyba aż tak źle cały czas nie będą grać ?Mirek15 pisze:Trudno, żeby wskazać kogoś widocznego w ekipie Milanu. Nie wiem czemu Ci się wydaję, że Milan nie pozostawi złudzeń(do czego złudzeń ?). Jedna bramka Torino i po nas.wloski pisze:Kaka narazie niewidoczony. Balo obrażony. Wydaje mi się, że w drugiej połowie Milan nie pozostawi złudzeń, no chyba, że stanie się jakiś mega cud.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 wrz 2013, 21:54
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 wrz 2013, 22:12
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio