???????? gdzie? jak? co Ty mi wmawiasz?piwus pisze:No tak, opracowujesz teorię, że Kraków chciał reprezentację w Warszawie,
Chyba "warszawski kurator"? Bo decyzje o miejscu spotkania ustalał zarząd związku. Jak wiemy zarząd jest zawieszony, a jego kompetencję przejął kurator.piwus pisze:a potem wyśmiewasz teorię, że warszawski PZPN chciał reprezentację w Warszawie.
Nie znam poglądów pana Marcina Wojcieszaka, nie jest mi znana jego postać, ale może rzeczywiście jest wielkim fanem Warszawy i Łazienkowskiej. Nie on jeden.
Zresztą dyskusja jest bezprzedmiotowa - Leo dostał do wyboru Poznań i Warszawę. I to on podobno wybrał. Wiec co najwyżej można mówić o "warszawskim Leo"
A tak na marginesie. Ostatnio dowiedziałem się, że PZPN nie wynajął Leo mieszkania czy nawet domu, a ma specjalnie wynajęty apartament w warszawskim hotelu Sheraton. Napisałem, że "specjalnie", gdyż apartament ten został nawet przebudowany na potrzeby selekcjonera. Ciekawe ile takie cos kosztowało i ile kosztuje wynajmowanie cały rok takiego lokum? Podejrzewam, że wynajęcie luksusowego mieszkania kosztowałoby sporo mniej...