I dlatego teraz Menezes będzie z ławki straszył Fredem, a nie zdobywcą 36 bramek w minionym sezonie.mete pisze:a dla Hulka nie ma miejsca w kadrze, bo są inni lepsi napastnicy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lip 2011, 16:28
I dlatego teraz Menezes będzie z ławki straszył Fredem, a nie zdobywcą 36 bramek w minionym sezonie.mete pisze:a dla Hulka nie ma miejsca w kadrze, bo są inni lepsi napastnicy.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 lip 2011, 16:31
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lip 2011, 16:38
Z tym że byłby w stanie wygryźć chyba tylko nieopierzonego Neymara, bo IMO Pato i Robinho są nie do ruszenia (fame) Z tym, że zderzyłby się ze sporą falą krytyki sadzając Neymara na ławce rezerwowych, a sam piłkarz najpewniej strzeliłby focha. To jednak absolutnie nie powód, by zabierać na turniej Freda kosztem jednego z objawień minionego sezonu w Europie, którego w składzie z wielką chęcią widziałoby wiele uznanych mark. Cóż, jak sobie pościelesz...mete pisze:Hulk w tej reprezentacji powinien być czołową postacią a nie straszyć z ławki.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 lip 2011, 18:19
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2011, 18:30
zdaje się, ze nie załapałeś, że ja nie porównywałem klasy obu piłkarzy (Robinho i Nicklas) tylko wspomniałem o ich nieumiejętności kończenia akcji, co pokazuje, że zarówno jeden jak i drugi nie są napastnikami ze światowego topu, choć Robinho do niego bliżej. Ale mniejsza z tym.MazurXIII pisze:fieldy - Robinho zdobył w Serie A 14 bramek grając z ławki lub nie na swojej nominalnej pozycji (czyli cofniętego napastnika).Tyle najlepsi strzelcy Milanu.A ty wyskakujesz tu z Jackiem Bauerem,który jak wchodził z ławki to odbijało mu się od sęka,albo wyskakiwał z tekstami,że jest jednym z najlepszych napastników świata...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lip 2011, 18:34
Jestem bliski pewności, że połowa wybitnych graczy Barcelony w City by się kompletnie nie sprawdziła. Iniesta, Villa, Messi by po prostu nie dali rady grać tak doskonale, jak w Hiszpanii, bo mają pewne braki, które gra w Anglii co tydzień by uwypukliła. (nie chcę broń boże żadnej dyskusji zaczynać). Pewnym graczom pasuje jedna liga, innym druga - Robinho Anglia nie pasowała, co było wiadome jeszcze przed podpisaniem przez niego kontraktu z City.Dlaczego nie można oceniać Robinho na podstawie tego co grał w Man City ? Bo mu się nie chciało, to się nie liczy ?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 lip 2011, 18:58
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lip 2011, 19:01
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 lip 2011, 19:33
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 04 lip 2011, 19:57
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 04 lip 2011, 20:04
Ciaciek94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 lip 2011, 20:05
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lip 2011, 20:11
Swoje na pewno zagra, jak dla mnie jest pierwszym do wejścia za kogoś z ataku. Abreu znając życie też dostanie trochę minut, Tabarez zdaje się mieć do niego słabośćDr.Football1 pisze:Mam nadzieje,ze swoja szanse (conajmniej pol godzinki) dostanie Hernandez,ktorego typowalem na odkrycie turnieju.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 04 lip 2011, 20:19
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 04 lip 2011, 20:23
DziękiEnJoy's pisze:Na livesporta ciężko wejść ;> ?
Urugwaj - Peru o 00.15 oraz o 02.45 Meksyk - Chile.
Ciaciek94
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio