E: Dzięki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 13 mar 2013, 22:26
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 13 mar 2013, 23:29
Mnie niestety tan arcyciekawie zapowiadający się mecz ominie, bo w tym samym czasie grają The Strongest, moja ulubiona południowoamerykańska drużyna. Na wysokości 4000 metrów w La Paz są w stanie pokonać każdego, zresztą już na wyjeździe przeciwko Atletico Mineiro mieli swoje szanse - w dzisiejszym rewanżu liczę nawet na zwycięstwo (w ubiegłej edycji The Strongest pokonali u siebie Santos).janop pisze:Corinthians-Tijuana. Drużyna z Meksyku zdobyła do tej pory komplet punktów. Obrońcy tytułu na razie zawodzą i muszą się sprężyć. W brazylijskiej drużynie grają m.in. Pato, Paulinho, Paolo Guerrero i Renato Augusto. Zapowiada się mocny mecz.Biały pisze:Moglibyście polecić jakiś dzisiejszy mecz Copa Libertadores?
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 14 mar 2013, 2:49
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 14 mar 2013, 22:56
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2013, 22:59
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 14 mar 2013, 23:19
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2013, 23:44
Nie ma jeszcze 30 min, a Roman oddycha rękawami...Cement pisze:Po raz drugi w tej edycji Copa Libertadores od pierwszej minuty gra Riquelme.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 14 mar 2013, 23:46
Ale nadal świetnie wykonuje stałe fragmenty gry, a tego Boca będzie potrzebować grając w 10 (ten karny i czerwień mimo wszystko dość dyskusyjne dla mnie).bartbuks pisze:Nie ma jeszcze 30 min, a Roman oddycha rękawami...Cement pisze:Po raz drugi w tej edycji Copa Libertadores od pierwszej minuty gra Riquelme.
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 14 mar 2013, 23:46
Mimo, że gracz Nacionalu sporo dołożył od siebie to karny jednak słuszny. Bardziej dyskusyjna wydaje się czerwona kartka.(ten karny i czerwień mimo wszystko dość dyskusyjne dla mnie
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 15 mar 2013, 0:00
Tzn. czerwona była za drugą żółtą z tego co ogarnąłem, więc jeśli już uznał że jest faul, to żółtą mógł bez problemu dać. Kwestia raczej czy powinien być karny.Biały pisze:Fatalnie przestrzelony rzut karny przez Alonso, gorzej chyba nie dało się uderzyć.
Mimo, że gracz Nacionalu sporo dołożył od siebie to karny jednak słuszny. Bardziej dyskusyjna wydaje się czerwona kartka.(ten karny i czerwień mimo wszystko dość dyskusyjne dla mnie
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2013, 0:00
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 15 mar 2013, 0:05
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 16 mar 2013, 22:55
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 03 kwie 2013, 0:12
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 kwie 2013, 0:17
A cement, piłkarski nonkonformista twardo przy swoimCement pisze:Za chwilę zaczynamy wieczór meczem Deportes Iquique - Velez Sarsfield. Gospodarze mają po 4 meczach tylko 3 punkty i to ich ostatnia szansa na włączenie się do walki o awans, co znajduje odzwierciedlenie w bardzo ofensywnym ustawieniu.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio