Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2008, 19:53
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2008, 19:57
Tak sobie czytam komentarze na blaugrana.pl i jest gorzej jak na realmadryt.com. 90 % tamtejszych fanów to się zastanawia kto będzie w półfinale a o Schalke to tyle tylko, że to najlepszy wybór i już są w 1/2.Mentor pisze:Oczywiście nikogo nie należy lekceważyć zwłaszcza, że Barcelona daleka jest od chociażby dobrej formy.
Z tego co widzę to Schalke lekceważą bardziej kibice innych drużyn niż fani Barcelony.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 20:02
Wybor najlepszy, przynajmniej dla nas. I wedlug mnie nawet lepszy niz Celtic, bo nie zamuruja sie na wlasnym polu karnym, tylko beda probowali atakowac.Ebi pisze:
Tak sobie czytam komentarze na blaugrana.pl i jest gorzej jak na realmadryt.com. 90 % tamtejszych fanów to się zastanawia kto będzie w półfinale a o Schalke to tyle tylko, że to najlepszy wybór i już są w 1/2.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 20:19
Może i on, ty lepiej znasz swój zespół ode mnie. Ale ja (możliwe że kieruję się stereotypami bo zbytnio nie zagłębiam się w sprawy Barcelony) mam wrażenie że ten Cete odwalał tam niemałą robotę. Teraz jego nie ma to Ryjek ma problemy. Jak się mylę to z pewnością mnie poprawisz i udowodnisz że Barcelona z ten Cate i bez to ta sama Barca a Ryjek tam jest woźnicą choć teraz pewnie jego konie są w okresie godowym bo są jakieś nie swoje (woźnica raczej nic na to nie może zaradzić)Jarzinho pisze:Ryj nie jest zajebistym trenerem, taktykiem itp pierdoly. Tylk on wymyslil taktyke, ktora dala Bercelonie kilka tytułow.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2008, 20:49
To dziala w obie stronyfieldy pisze:Mamy ekipę z Anglii, wiec rozpracowani są, przynajmniej nie trzeba będzie tracić czasu nad specjalnym obserwowaniem rywala, jak np Chelsea musi zrobić.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2008, 20:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 21:30
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gruby_ASR » 14 mar 2008, 21:40
Gruby_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 mar 2008, 21:57
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 mar 2008, 7:54
A ja mam nadzieje, ze wlasnie pokaza Chelsea. Prawie kazdy mecz w turcji w tym sezonie byl widowiskiem dla oka. Byl polot, a kibice swoj koloryt dodaja, istna dzikosc. Poza tym mam az nadto meczy druzyn z Premieship meidzy sobafieldy pisze:Mam nadzieje, że TVP stanie na wysokości zadania i nie zgłupieje do reszty.
W środę 2 kwietnia :
Fener - Chelsea
Arsenal - Liverpool
Jak pokażą Chelsea to chyba się wybiorę na Woronicza
W sumie to zabrzmialo tak, jakby inne ekipy pokazywali od tej pory kilka razymistyk pisze:A Barcelony ani razu nie pokaza teraz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 23:42
DRAWEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 mar 2008, 23:50
Wyglada na to, ze nawet Bernardo osmielil sie to stwierdzicDRAWEK pisze:Zgodze się z niektórymi o tym że Barca ma w tym sezonie LM łatwych przeciwników...los im sprzyja
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 15 mar 2008, 23:54
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 0:01
Nie wiem skąd ta emota na końcu. Zdziwiłbym się gdyby Schuster nie zabrał głosu w tej jakże drażliwej sprawieRealFan pisze:Wyglada na to, ze nawet Bernardo osmielil sie to stwierdzicDRAWEK pisze:Zgodze się z niektórymi o tym że Barca ma w tym sezonie LM łatwych przeciwników...los im sprzyja![]()
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=622272
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 mar 2008, 0:06
Myslalem, ze chociaz w CL da sobie spokoj. To troche wyglada jak szukanie usprawiedliwienia, dlaczego odpadlismy, a Barcelona gra dalej...Mentor pisze:Nie wiem skąd ta emota na końcu. Zdziwiłbym się gdyby Schuster nie zabrał głosu w tej jakże drażliwej sprawie
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio