i cytacik :
W 51 minucie żółta kartka dla zawodnika Żabno. Sęk w tym, że sędzia był daleko i tyłem. Ani on, ani asystent nie widzieli sytuacji. David Kyhllius dostał więc tę kartkę trochę za nazwisko.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 30 kwie 2006, 11:16

Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 12:26
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 30 kwie 2006, 14:37
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 30 kwie 2006, 15:32
Proszę bardzo:krako_91 pisze:Możecie mi troche przyblizyć tą gre... bo nie zabardzo wiem o co chodiz.. od podstaw jezeli można...![]()
Zapraszam krako_91Hattrick - wprowadzenie pisze:Hattrick jest grą piłkarską (menedżerem), w której możesz doprowadzić swoją wirtualną drużynę do zwycięstwa w konfrontacji z innymi uczestnikami z całego świata.
W grze spełniasz obowiązki właściciela klubu i trenera jednocześnie. Kupujesz i sprzedajesz zawodników, inwestujesz w przyszłość klubu, np. w rozbudowę stadionu lub szkółkę juniorów. Wybierasz zespół z zawodników, którzy są w danej chwili w najlepszej formie, planujesz taktykę przed następnym meczem oraz decydujesz, jaki rodzaj treningu jest potrzebny Twoim zawodnikom i wiele więcej...
Po zalogowaniu się na stronę Hattricka możesz w każdej chwili sprawdzać stan swojej drużyny, czytać komunikaty dotyczące Twojego zespołu i sprawdzać ostatnie wiadomości z rynku transferowego. Tutaj też ustawiasz taktykę swojej drużyny na zbliżające się mecze i decydujesz, co Twój zespół będzie trenował podczas tygodnia.
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 10 maja 2006, 22:26
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 10 maja 2006, 23:30
pokaz staty to sie oceni czy HT BUG...Tomi pisze:a u Mnie jest cięzko liuga sie wzmocnila,i jak narazie mam 1 punkt w 1 meczu zremisowałem przez ht bug a w 2 już zasłuzenie i teraz mam nadzieje wygrać
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 14 maja 2006, 19:55
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 14 maja 2006, 20:22
Tomi pisze:a dziś 5:0 do przodu
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fleja » 14 maja 2006, 20:29
fleja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 maja 2006, 6:38
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fleja » 15 maja 2006, 16:45
fleja
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 27 maja 2006, 13:26
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fleja » 27 maja 2006, 14:24
fleja
Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 19:46
squash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 11 cze 2006, 2:15
konsekwentny treningsquash pisze:gram od niedawna jestem w 8 lidze, na drugim miejscu jak narazie...podobia mi się ta gra. W sumie jestem początkującym, więc liczę na wasze porady, przydadzą mi się, szczególnie przed najważniejszymi meczami o 7 ligę
M@rkus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio