Bo ja wiem... Ja zawsze czekam aż ilość wysłanych danych zrówna się z ilością ściągniętych. Chyba, że film jest trudno dostępny to seeduję cały czasLookAsh pisze:Wiec ja jestes. Pijawka to taki osobnik ktory tylko sciaga i nie daje sciagac innym bo odrazu wylacza swoj program po zgraniu pliku. Nie wiem czy wiesz ale na tym wlasnie polega siec ze nie tylko sciagasz ale i wysylasz innym.
Tak się składa, że mnie nowości zazwyczaj nie interesują, no chyba, że "Tsotsi" ostatnio... A poza tym nie wierzę, że DVDRipy ukazują się na Seedlerze później niż na tych TwoichLookAsh pisze:Sa tam wszystkie nowosci.
Skoro płatna, więc chyba jednak nie tak ogólnie dostępna... Jak bym chciał płacić, to wolałbym już torrenty.orgLookAsh pisze:Zeby tam sie zarejestrowac musisz wyslac najpierw sms-a za 10 zl. Ale jest najlepsza z tych ogolno dostepnych.
EDIT
Korzystając z tego, że tak dobrze się znasz na tym LookAsh to ja mam pytanie: Co muszę zrobić, jeżeli chcę przenieśc ściągnięty plik na inny dysk i wtedy ponownie go udostępnić