Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 maja 2005, 13:41

Co do Koln to będzie cięzko. Bayern Monachium chciałbym miec Podolskiego i jest bardzo blisko sfinalowania transferu. zurawski byłby chyba jedynym, typowy, dobrym napastnikiem Bundesligii. Myślę, że grając w zespole, w któryum grałby cały czas i dobrze wkomponował by się w zespół strzelałby duzo goli. Taki nowy Mintal.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 maja 2005, 13:45

Ale Bayer (po sprzedaniu Francy [a to prawie pewne]) bedzie potrzebowal 3 napastnika...Zurawski ma szanse na to, ale znajac wladze z Leverkusen beda sie targowac by jak najtaniej go wykupic...a nastepnie sprzedac za wieksza cene - taka polityka w Bayerze niestety panuje.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 maja 2005, 21:35

a ja mam ogromna nadzieje ze MGL wygra z leverkusen i dzieki temu BVB zajmnie miejsce gwarantujace start w pucharze uefa ;] szanse sa male .. ale zawsze sa :)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 18 maja 2005, 21:41

rebuzz pisze:a ja mam ogromna nadzieje ze MGL wygra z leverkusen i dzieki temu BVB zajmnie miejsce gwarantujace start w pucharze uefa ;] szanse sa male .. ale zawsze sa :)
rebuzz wez pod uwage ze "Borussia moze byc tylko jedna" wiec M'Gladbach moze sie podlozyc :wink: chociaz widzial bym bardziej BVB w UEFA a Leverkusen Intertoto a pozniej rowniez UEFA :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 maja 2005, 22:59

w00jtas pisze:
rebuzz pisze:a ja mam ogromna nadzieje ze MGL wygra z leverkusen i dzieki temu BVB zajmnie miejsce gwarantujace start w pucharze uefa ;] szanse sa male .. ale zawsze sa :)
rebuzz wez pod uwage ze "Borussia moze byc tylko jedna" wiec M'Gladbach moze sie podlozyc :wink: chociaz widzial bym bardziej BVB w UEFA a Leverkusen Intertoto a pozniej rowniez UEFA :wink:
Ja tam trzymam kciuki za Leverkusen, a jesli (prawie niemozliwe) BvB wyprze Bayer to wlasnie ten zespol bede dopingowal w przyszlorocznej edycji UEFA...a nawet jesli to Bayer dalby sobie rade w Intertoto...Ale powtarzam to Bayer bedzie na 6 miejscu.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 21 maja 2005, 14:52

no zobaczymy zobaczymy .. przypominam ze to ostatnia kolejka ... tak niepewna ze nawet bukmacherzy notuja spadek zaintersowania ... mozliwe jest rowniez ze MGL wygra z leverkusen a BVB przegra z Rostockiem .. nic nie wiadomo ... naprawde zadecyduje los ... bo wszyscy beda chcieli wygrac ... i faworytow w ostatniej kolejce bym nie szukał :)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 maja 2005, 15:37

O cholera Leverkusen traci bramke w 2 minucie meczu...gulg...oby bylo lepiej.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 15:49

Andreyew pisze:O cholera Leverkusen traci bramke w 2 minucie meczu...gulg...oby bylo lepiej.
Bayer 0 : 1 Borussia M.

Stzrelcem gola wracajacy do swietnej formy Neuville ... mecz sie rozkreca ::P:P:P

POZDRO

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 maja 2005, 15:59

Dobrze ze Dortmund tez stracil bramke...Dortmund-Hansa 0-1...narazie Bayer nadal na 6 miejscu.

/edit
3 bramki w 4 minuty. Bayer jest joz w Pucharze UEFA...jak narazie to 3 gole Berby i jedna Voronina...4-1, a mecz jeszcze trwa...jedna jeszcze dorzucil Fraca...

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 21 maja 2005, 23:26

Wielkie gratulacje za wysokie zwycięstwo nad Borussią M.Swietny mecz Berbatova oraz Jacka fajnie że zagrają w pucharach.Kibicuje tej drużynie pozdrawiam kibiców

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 22 maja 2005, 0:33

Mnie najbardziej cieszy to ze ci co maja za zadanie strzelac bramki to robia, a 2 z nich byly wypracowane przez naszego reprezentanta Jacka Krzynowka ktory zagral swietne spotkanie...teraz czekamy na puchar UEFA i (mam nadzieje) na kolejny sukces.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 15:13

muszę przyznać, że Jacek mnie mile zadziwił na koniec sezonu - myślałem, że nie jest w takiej dyspozycji w jakiej był chociażby na jesieni, ale to co pokazał w maczu z Borussią - RESPECT
szkoda, że Voronin nie wykorzystał kilku podań Jacka - bo były to zagrania klasy światowej (i zapewne dlatego dostał od kickera notę 1,5 :!: )

nie muszę chyba przypominać, że 1- klasa światowa, 6 - poniżej krytyki

dobrze, że Jacek jest w formie (może uda się chociaż zbliżyć w rewanżu z Azerami do wyniku z Warszawy) :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 25 maja 2005, 1:20

Koniec sezonu, Bayer na 6 miejscu ale joz patrza w przyszlosc...w przyszlym roku stadion BayArena zostanie rozbudowany-powiekszony o 30 tys. miejsc (dzis 22 500 miejsc).

Magazyn Kicker wydal srednia note graczy z calego sezonu, Jacka Krzynowka oceniono na 3,45 (69 miejsce) jest to najlepsza z not polakow w 1 Bundeslidze tego sezonu.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 7:55

Chciałbym aby z Leverkusen wywalili Voronina. Ten zawodnik kompletnie się nie sprawdza, marnuje wszystkie okazje do zdobycia gola, a jego noty nie wychodzą ponad 4.00.

Poza tym z Krzynkiem to jest inna sprawa. Ten zawodnik nadal jest w formie, tylko jak Bayer odpadł z LM to już o jego klubie i o samym zawodniku nie jest tak głośno.

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 25 maja 2005, 8:06

ciekawa sprawa otoz beckenbauer zapytany w programie doppelpass czy juan przejdzie do bayernu, odpowiedzial ze najbardziej interesowalby go krzynowek :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”