Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2011, 23:15
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 17 wrz 2011, 23:24
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 17 wrz 2011, 23:25
Dokładnie! Świetnym przykładem była bramka samobójcza zawodnika Osasuny. Wiadomo, że mecz bez wielkiego ciśnienia i w ogóle, ale takie sytuacje się wykorzystuje bez pomocy rywali. Pomijam już, że po prawej stronie nadbiegał zupełnie niekryty Dani Alves...Mentor pisze:Oczywiście El Guaje swoje strzeli, ale czasem to po prostu ręce opadają jak coś spyerdoli
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 wrz 2011, 23:32
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2011, 23:38
Oczywiście ja wiem, że graliśmy trójką w obronie a Dani grał na tej samej wysokości co Villa, ale mimo wszystko Thiago w takiej sytuacji był bardzo głęboko i w żaden sposób nie mógł rozwinąć skrzydeł. Nie grał źle, swoje robił bez zarzutu, ale w takim układzie trochę po prostu brakowało piłki dla niegoBarcaQzYN pisze:Myślę Mentor że to inaczej trochę dzisiaj wyglądało. Ani Alves nie grał jako obrońca, ani Thiago jako prawy pomocnik. Na papierze wyglądało to pewnie tak jak mówisz, ale w rzeczywistości graliśmy dzisiaj ewidentnie trójką obrońców. Alves był prawo-skrzydłowym, grał na tej samej wysokości co Villa. Thiago natomiast operował jakoś bardziej w środku.
Też mi się tak wydawało, że nas przycisnęli po przerwie!Andrys_FCB pisze:Mentor, skończyło się bodaj 83-17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 wrz 2011, 23:39
Jestem pewny, żeby w Anglii nie miażdżyli(tak użyłeś tego słowa) jak w Hiszpanii. Owszem byliby w pierwszej trójce, ale nie zdobywali ok. 100 pkt. Jestem przekonany, że jak Barca(CN) lub Real(Na SB) strzela gola na 1:0 to te kluby już grają bez motywacji(stoją w miejscu(zobaczcie gola na 5:0), a 83 do 17 tylko to potwierdza. Dobrze zorganizowana obrona i już kluby mają problem w ataku.pasza pisze:że by miażdżyli we Włoszech, to samo w Niemczech czy Anglii
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 wrz 2011, 23:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 wrz 2011, 23:49
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 wrz 2011, 23:51
A kto tak napisał?MGiggs pisze:Ciekawi mnie tylko na czym fani Realu opieraja teze ze by strzelili 100 goli w Prem i zdobyliby ok 100 punktow
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 wrz 2011, 23:59
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2011, 0:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 18 wrz 2011, 0:05
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 wrz 2011, 0:09
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2011, 0:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 wrz 2011, 0:27