4mete pisze:Albo info ile wczoraj odbiorów zaliczył, bo chyba trochę się mu nazbierało.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 sie 2011, 15:39
4mete pisze:Albo info ile wczoraj odbiorów zaliczył, bo chyba trochę się mu nazbierało.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 30 sie 2011, 15:46
Spin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2011, 15:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 sie 2011, 16:21
A ja wiem?Professor Chaos pisze:Oby Pep stosował dużo rotacji byśmy mogli zaskoczyć przeciwnika czymś więcej niż domyślnym składem, którego mało kto nie zna
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2011, 16:23
wiadomo było, że styl gry Ceskowi będzie odpowiadał, ja raczej jestem zaskoczony, że on tak dobrze wygląda pod względem fizycznym, bo przecież od kwietnia nic nie grał.Emerald pisze:Co do Cesca... wiadomo bylo, ze szybko sie zaadaptuje, ale On gra tak jakby nigdy nie odchodzil z Barcy... naprawde wyglada to wszystko bardzo obiecujaco...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 30 sie 2011, 16:27
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2011, 16:33
Jeszcze nie mam, ale powinien się pojawić i wtedy wrzucę. Jeśli chodzi o odbiory to Marca i AS policzyły mu cztery przy dwunastu stratach. W pressingu pracował świetnie, ale nie zawsze kończy się to bezpośrednim odbiorem. Jeśli chodzi o straty to trochę ich miał, ale pewnie z połowa to te podania w pole karne do wchodzącego Leo gdzie obrońcy zawsze jakoś ogarniali i piłka nie docierała gdzie trzeba. Potrzebuje lepszego zgrania i tyle.mete pisze:Mentor masz może filmik z grą Sancheza w tym meczu? Często takie rzeczy wrzucasz. Albo info ile wczoraj odbiorów zaliczył, bo chyba trochę się mu nazbierało.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 sie 2011, 16:33
No mialem na mysli ogol... poza tym owszem wiadomo bylo, ze mu bedzie odpowiadac, ale TAK SZYBKO?!fieldy pisze:Emerald napisał(a):
Co do Cesca... wiadomo bylo, ze szybko sie zaadaptuje, ale On gra tak jakby nigdy nie odchodzil z Barcy... naprawde wyglada to wszystko bardzo obiecujaco...
wiadomo było, że styl gry Ceskowi będzie odpowiadał, ja raczej jestem zaskoczony, że on tak dobrze wygląda pod względem fizycznym, bo przecież od kwietnia nic nie grał.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 sie 2011, 17:01
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dinho R10 » 31 sie 2011, 12:42
Dinho R10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 sie 2011, 12:49
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 31 sie 2011, 12:53
Bo po jego transferze nie bylo takiej walki o miejsce w skladzie jak teraz... Tzn. ciezko miec pretensje do kogokolwiek, ze Affelay potrzebowal czasu zeby zalapac system itp. Ale do momentu sprowadzenia Cesca i Sancheza no i wystrzelenia Thiago Affelay mial byc zawodnikiem do rotacji.emdżej pisze:Ale jak pisałem po jego transferze, że szkoda jego talentu na marnowanie się na ławce to się Mentor zdenerwował.
No tak. Zwlaszcza Bojana, ktory jest w Romie... bardzo duza moc ssaca musieliby sie wykazac.Dinho R10 pisze: Jeszcze niedawno chwaliliśmy za dobre występy Bojana czy Affelaya, były nadzieje na ich częstsze występy w pierwszym składzie- a kto bedzie o nich teraz pamietał? Cesc i Alexis wciągają ich nosem...
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2011, 13:04
Pamiętasz chociaż, że Ibisz przybył do klubu w zimowym okienku? Biorąc to pod uwagę to uważasz, że grał mało? Tyle samo grał Thiago chociażby. Bojan mając dla siebie cały sezon w klubie nie grał z większą częstotliwością niż Holender. Teraz Ibrahim na pewno nie będzie grał więcej, ale ja tam zaskoczony nie jestem. Nigdy nie widziałem w nim gościa do pierwszego składu. Swoje minuty dostanie, kontuzja na starcie sezonu mu nie pomaga niestety.emdżej pisze:Affelay grał całą wiosnę tylko ogony, a teraz po przyjściu Sancheza to chyba już w ogóle murawy nie powącha. Ale jak pisałem po jego transferze, że szkoda jego talentu na marnowanie się na ławce to się Mentor zdenerwował. Nie można go było gdzieś chociaż wypożyczyć?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam ACM » 31 sie 2011, 13:25
Adam ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 31 sie 2011, 13:37
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio