Real Madryt (zbiorczy) - Strona 142

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:35

Robinio pokazał z 6 razy zęby :p
3 razy wymusił wolnego,
kilka razy strzelał - trzeba się domyslać bo były to uderzenia silne ale raczej w kierunku jego kolegów a nie bramki:P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:35

myslenie kibica realu jak przegrywaja z lyonem: "juninho bedzie kolejnym galacticos"

myslenie po nieciekawym poczatku sezonu: "mam nadzieje, ze perez polubil wakacje w zimie"

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:39

Jakby wsadzić mózg pereza do główki od kolibra to by była niezła grzechotka:)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:40

zawdi pisze:myslenie kibica realu jak przegrywaja z lyonem: "juninho bedzie kolejnym galacticos"

myslenie po nieciekawym poczatku sezonu: "mam nadzieje, ze perez polubil wakacje w zimie"
Zawdi nie pisz juz moze nic, bo czasem cos madrego napiszesz, wiec miesiac bez Ciebie moze byc nudny. a duzo Ci nie brakuje :lol:

Luk jak pewnie wiesz (albo i nie) pilka nozna to gra zespolowa, wiec ciezko jest cokolwiek pokazac, jezeli sie nie ma wsparcia. a Robinho go nie mial w zadnym wypadku. staral sie, szarpal, wracal, rozgrywal ale nie wychodzilo, bo sam nie przedrybluje Lyonu jak ustawia sie w 8 przed polem karnym. wiec nie napinaj sie tylko dajmy mu jeszcze troche czasu. on jest z druzyna niecaly miesiac, wiec nie ma sie co dziwic ze nie wszystkich rozumie.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 13 wrz 2005, 23:42

Zawdi ! Synu ! Po twoich wypowiedziach widze że tak trzeba sie do ciebie zwracać .. nie masz za grosz szacunku .. cięzko w ogole to skomentować , rozumiem że kibicem Realu nie jesteś i bardzo sie cieszysz z tej porażki , ale zachowaj to dla siebie bo innym sprawiasz przykrość , idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu..

Dla mnie jednym wielkim nieporozumieniem jest Lux.. taktyk od stu boleści.. jak można tak ustawiac ekipe... Gravesen psuje całkowicie finezje i polot jakim kiedys cechował sie Real , non stop zatrzymuje gre.. Drugi z defensorów fauluje na każdym kroku.. pozatym był mało widoczny . Obydwu porównywali z Makelele a wg mnie do pięt mu nie dorastają.. Baptista cienizna.. nic nie grał , Raul także ospały , chociaż czasem sie pojawiał gdzie miał sie pojawiać , Robinho całkiem niezły mecz , podryblował , wywalczył pare wolnych , Beckham widać że wział sie w garść , biegał , mądrze rozdzielał piłki.. Salgado jak dla mnie nadaje sie do ligi polskiej co najwyżej ,a Carlos powinien być skrzydłowym bo obrońca z niego tragiczny. RAMOS! bardzo dobry mecz przecinał , wyprzedzał.. bez kompeksów , myśle że wart każdej ceny.. widać wielki talent.. nie wiem zawdi co ty od niego chcesz ale dla mnie wyróżniający sie punkt.. no i wielki Casillas także nie wiem czym ci zawinił , jak dla mnie to najlepszy bramkarz na świecie , nie dlatego że jestem fanem Realu bowiem mecz oglądałem z kibicami Barcy i racje mi przyznali.. taką bombe z karnego wyjąć , przy pozostałych akcjach bez szans.. Helguera średniak , stac go na więcej. Najniżej oceniam trenera który zamiast po utracie 2 braki przeprowadzić zmiany czekał aż do 60... "DB" wróc..
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 23:47 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:43

Kiedy kibice realu zrozumieją że w tym klubie nie chodzi o sport ale o kase??

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:46

ja sie wcale nie napinam tylko udowadniam ze kibice realu którzy tak wychwalali robinio nie mieli racji :!:
dobrze wiem ze piłkarz potrzebuje aklimatyzacji i zadko sie zdarza ze od razu jest w wysokiej dyspozycji ale chyba tego niektórzy kibice galaktikos nie rozumieją :!:
dziwne ze ich teraz nie ma tutaj i nie komentują meczu :!: pewnie płaczą lub czekają na nowe wydanie Bravo sport :!:
pozdro dla normalnych kibiców :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:53

unojedrzej pisze:Zawdi ! Synu ! Po twoich wypowiedziach widze że tak trzeba sie do ciebie zwracać .. nie masz za grosz szacunku .. cięzko w ogole to skomentować , rozumiem że kibicem Realu nie jesteś i bardzo sie cieszysz z tej porażki , ale zachowaj to dla siebie bo innym sprawiasz przykrość , idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu..
nie synu, tylko ojcze... spytaj...
sprawiam przykrosc? nie przesadzaj, jedyne co chce innym sprawiac (kibicom realu), to zlosc!!! na tym polega napinka! i taki mam dzisiaj cel! "idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu.. " pomine, tekst poziomem z kibla wlasnie
unojedrzej pisze:no i wielki Casillas także nie wiem czym ci zawinił , jak dla mnie to najlepszy bramkarz na świecie , nie dlatego że jestem fanem Realu bowiem mecz oglądałem z kibicami Barcy i racje mi przyznali.. taką bombe z karnego wyjąć , przy pozostałych akcjach bez szans..
nie twierdze, ze jest slaby. nigdzie tak nie napisalem. ja po prostu sie napinam!!! a przy golu juninho z wolnego to jego wina!

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:53

Luk popatrz, przeczytaj i zrozum jedno - nie mozna nikogo ocenic po jednym, dwoch meczach. jezeli to robisz to albo kompletnie nie czujesz pilki albo jestes internetowym napinaczem. innego wytlumaczenia nie ma. i nie przypominaj teraz kto sie cieszyl a kto nie, bo to normalna reakcja, ze kibic sie cieszy jak do jego druzyny przychodzi dobry pilkarz. bo takim Robinhio niewatpliwie jest. i jestem przekonany, ze to jeszcze nie raz pokaze.
Wyscie sie nie cieszyli jak przychodzil Ronaldinho? cieszyliscie sie, bo mieliscie prawo. wasze szczesie ze gra i spelnia pokladane w nim nadzieje. ale nie powiesz mi ze pierwsze dobre slowo o nim powiedziales jak zaczal strzelac bramki. tak samo wychwalaliscie go od poczatku, bo to normalna reakcja.
luk1208 pisze:jezeli zobacze mecz w którym robinio pokaze klase i sam go wygra to powiem ze jest bardzo dobry
To w tym momencie po raz kolejny pokazesz ze nie znasz sie na pilce, bo co to znaczy, ze ktos zagra jeden dobry mecz? nic, kompletnie nic.
Tomachos pisze:Kiedy kibice realu zrozumieją że w tym klubie nie chodzi o sport ale o kase??
Pewnie wtedy, kiedy Ty zrozumiesz, ze forum to nie czat na interii. tutaj glupota tak szybko nie ulatuje.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 23:55 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 13 wrz 2005, 23:54

luk1208 pisze:ja sie wcale nie napinam tylko udowadniam ze kibice realu którzy tak wychwalali robinio nie mieli racji :!:
Wg ciebie Robinho zagrał słaby mecz? widocznie omijałeś momenty w których Robinho był przy piłce.. czyli jednym słowem ominełeś cały mecz. jasne że sam meczu nie wygra , ale nie mów mi że jest cienki.. dla mnie jest wspaniały i byłby wspaniały nawet gdyby grał w Barcelonie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:57

unojedrzej pisze:widocznie omijałeś momenty w których Robinho był przy piłce.. czyli jednym słowem ominełeś cały mecz.
jak real mogl przegrac, jak przez caly mecz robinho byl przy pilce?! bez kitu nikomu nie podawal? moze nie wie, ze pilka to gra zespolowa, ale trzeba mu oddac, ze musi byc niezly skoro przez caly mecz sie przy pilce utrzymuje :shock:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 23:59

Krzysztof Jarzyna pisze:nie znasz sie na pilce

,ale musicie przyznac ,ze na pilce to sie kompletnie nie zna Perez ,jemu chyba naprawde nie chodzi o wyniki :roll: Ja bym na miejscu Lux'a postawil warunek :arrow: "albo obroncy ,albo odchodze" bo to jest lekarstwo na słabosc Realu ,no chyba ze Lux ma takie same pojecie o piłce jak Perez :?: :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 wrz 2005, 0:00

widac kbice realu dalej są slepo zapatrzeni z boskiego robinio :P :P
co z tego ze minął jednego zawodnika a na drugim sie zatrzymał, miał jakies niekonwencjonalne podania? powiem jeszcze ze zagrał najgorsze spotkanie od czasu gdy gra w realu i to jest fakt :!:
dlaczego patrzycie na efektownosc głównie a nie na efektywnosc?
Muszę to z przykroscią stwierdzic ale na dzien dzisiejszy to ronaldo jest grozniejszy niz robinio i to jego chyba trzeba sie bardziej obawiac :!:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 wrz 2005, 0:07

Ibrahimović pisze:"albo obroncy ,albo odchodze" bo to jest lekarstwo na słabosc Realu
No ale popatrz. Ramos juz jest i nikt nie powie, ze jest slaby. ma 19 lat, nabierze jeszcze doswiadczenia i wg mnie bedzie jednym z najlepszych obroncow. Helguera tez ma lepsze dni niz dzisiaj, a w obwodzie jest jeszcze Dzonny, w koncu musi wyzdrowiec. chociaz fakt ze jeszcze jeden by sie przydal. z prawej bedzie Cicinho, z lewej Carlos ok. dzisiaj to nie byla wina tylko obrony, bo bledy to byl wynik slabej gry defensywnej calego zespolu. bo broni cala druzyna a nie tylko obroncy. jak OL wychodzil z akcja w 8 to najlepsza obrona swiata by sie gubila. a srodka pola to dzisiaj nie bylo w ogole. Juninho rozdzielal pilki jak chcial. poza tym za duzo swobody mieli tez Wiltord i Malouda.
luk1208 pisze:zagrał najgorsze spotkanie od czasu gdy gra w realu i to jest fakt
Wow, czyli od 2 meczy :shock: no faktycznie, wyrzucic go trzeba.
chyba musze przestac z Toba dyskutowac, bo pewnych rzeczy nie zrozumiesz nigdy. przykre.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2005, 0:10 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 wrz 2005, 0:09

A dla mnie Jarzyna jesteś mierny jak kibicujesz Realowi wiedząc, że perez tworzy drużyne tylko i wyłocznie dla zysków!!!

Sprowadza graczy marketingowych by trzepać kapuche na kibicach!!

Nie obchodzi go wynik sportowy a TY dajesz sie nabrać w tę jego pułapkę i myślisz, że real to klub piłkarski a to jest teraz maszynka popularnych sportowcow do robienia kapuchy i tyle na ten temat:/

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”