3 razy wymusił wolnego,
kilka razy strzelał - trzeba się domyslać bo były to uderzenia silne ale raczej w kierunku jego kolegów a nie bramki:P

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:35
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:35
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:39
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:40
Zawdi nie pisz juz moze nic, bo czasem cos madrego napiszesz, wiec miesiac bez Ciebie moze byc nudny. a duzo Ci nie brakujezawdi pisze:myslenie kibica realu jak przegrywaja z lyonem: "juninho bedzie kolejnym galacticos"
myslenie po nieciekawym poczatku sezonu: "mam nadzieje, ze perez polubil wakacje w zimie"
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 13 wrz 2005, 23:42
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:43
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:46
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:53
nie synu, tylko ojcze... spytaj...unojedrzej pisze:Zawdi ! Synu ! Po twoich wypowiedziach widze że tak trzeba sie do ciebie zwracać .. nie masz za grosz szacunku .. cięzko w ogole to skomentować , rozumiem że kibicem Realu nie jesteś i bardzo sie cieszysz z tej porażki , ale zachowaj to dla siebie bo innym sprawiasz przykrość , idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu..
nie twierdze, ze jest slaby. nigdzie tak nie napisalem. ja po prostu sie napinam!!! a przy golu juninho z wolnego to jego wina!unojedrzej pisze:no i wielki Casillas także nie wiem czym ci zawinił , jak dla mnie to najlepszy bramkarz na świecie , nie dlatego że jestem fanem Realu bowiem mecz oglądałem z kibicami Barcy i racje mi przyznali.. taką bombe z karnego wyjąć , przy pozostałych akcjach bez szans..
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:53
To w tym momencie po raz kolejny pokazesz ze nie znasz sie na pilce, bo co to znaczy, ze ktos zagra jeden dobry mecz? nic, kompletnie nic.luk1208 pisze:jezeli zobacze mecz w którym robinio pokaze klase i sam go wygra to powiem ze jest bardzo dobry
Pewnie wtedy, kiedy Ty zrozumiesz, ze forum to nie czat na interii. tutaj glupota tak szybko nie ulatuje.Tomachos pisze:Kiedy kibice realu zrozumieją że w tym klubie nie chodzi o sport ale o kase??
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 13 wrz 2005, 23:54
Wg ciebie Robinho zagrał słaby mecz? widocznie omijałeś momenty w których Robinho był przy piłce.. czyli jednym słowem ominełeś cały mecz. jasne że sam meczu nie wygra , ale nie mów mi że jest cienki.. dla mnie jest wspaniały i byłby wspaniały nawet gdyby grał w Barcelonieluk1208 pisze:ja sie wcale nie napinam tylko udowadniam ze kibice realu którzy tak wychwalali robinio nie mieli racji![]()
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:57
jak real mogl przegrac, jak przez caly mecz robinho byl przy pilce?! bez kitu nikomu nie podawal? moze nie wie, ze pilka to gra zespolowa, ale trzeba mu oddac, ze musi byc niezly skoro przez caly mecz sie przy pilce utrzymujeunojedrzej pisze:widocznie omijałeś momenty w których Robinho był przy piłce.. czyli jednym słowem ominełeś cały mecz.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 23:59
Krzysztof Jarzyna pisze:nie znasz sie na pilce
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 wrz 2005, 0:00
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 wrz 2005, 0:07
No ale popatrz. Ramos juz jest i nikt nie powie, ze jest slaby. ma 19 lat, nabierze jeszcze doswiadczenia i wg mnie bedzie jednym z najlepszych obroncow. Helguera tez ma lepsze dni niz dzisiaj, a w obwodzie jest jeszcze Dzonny, w koncu musi wyzdrowiec. chociaz fakt ze jeszcze jeden by sie przydal. z prawej bedzie Cicinho, z lewej Carlos ok. dzisiaj to nie byla wina tylko obrony, bo bledy to byl wynik slabej gry defensywnej calego zespolu. bo broni cala druzyna a nie tylko obroncy. jak OL wychodzil z akcja w 8 to najlepsza obrona swiata by sie gubila. a srodka pola to dzisiaj nie bylo w ogole. Juninho rozdzielal pilki jak chcial. poza tym za duzo swobody mieli tez Wiltord i Malouda.Ibrahimović pisze:"albo obroncy ,albo odchodze" bo to jest lekarstwo na słabosc Realu
Wow, czyli od 2 meczyluk1208 pisze:zagrał najgorsze spotkanie od czasu gdy gra w realu i to jest fakt
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 wrz 2005, 0:09
Tomachos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio