Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2011, 14:39
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2011, 14:44
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 03 lip 2011, 16:51
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2011, 19:30
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lip 2011, 20:48
A ja myślę, że prawdopodobnie dało to taki efekt, że pieprzysz bzdury.RealFan pisze:Dało efekt taki, że prawdopodobnie w każdej lidze bez Barcelony Real byłby mistrzem.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2011, 21:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 lip 2011, 22:08
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lip 2011, 22:11
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2011, 22:23
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lip 2011, 22:24
Nie odwracaj kota ogonem. Gdzie napisałem, że nie jesteśmy gorsi od Barcelony? Cytaty. Dyskutujesz ze mną więc proszę o moje cytaty. Nigdzie nie napisałem o wszechmocnym MU, ba, przed finałem LM dość często podkreślałem, że Barcelona w najwyższej formie jest poza naszym zasięgiem a wyniku pojedynku z Realem bym się nie podjął. Tyle, że w mojej ostatniej wypoiwiedzi nie było ani słowa o MU czy innej drużynie angielskiej.RealFan pisze:To jest standardowa reakcja kibica Manchesteru, gdy pojawi się jakakolwiek sugestia, że ktoś mógłby z tym klubem wygrać. Że nie jesteście gorsi od Barcelony też się odgrażaliście, a potem była druga łatwa porażka w finale.
Mówimy o 0:5 na Camp Nou? Zaryzykuję stwierdzenie, że MU grając 5 spotkań w sezonie z Barceloną też w końcu by nawiązał z nią walkę.RealFan pisze:Real z Barceloną przynajmniej nawiązał walkę w przeciwieństwie do mistrza Anglii, który przed meczem chyba nie zdawał sobie sprawy z tego, z kim gra, o czym świadczy ich taktyka.
A gdzie ja napisałem, że nie mógłby jej wygrać? Gdyby Real znalazłby się w Anglii byłby obok MU i Chelsea głównym kandydatem do mistrzostwa. Napisałeś, że Real wygrałby prawdopodbnie inne ligi jeśli nie byłoby w nich Barcelony, co takiego zrobił Real w ciągu sezonu, że stawiasz Real ponad np. Chelsea i MU? To, że na 5 meczów z Barceloną dwa razy przegrał, raz wygrał po dogrywce i dwa razy zremisował, 5 spotkań, bilans bramek 3:9, to już sprawia, że są tacy zajebiści, że ogolą wszystkich?RealFan pisze:To, że w Premier League jest więcej drużyn walczących o grę w CL jeszcze nie sprawia, że Real nie mógłby jej wygrać.
Masz odpowiedź powyżej, kadrowo Real jest bardzo mocny, może nawet mocniejszy od Barcelony i co z tego? Nazwiska nie grają. City ma kadrę na mistrzostwo ale na mistrza w tym sezonie nie mieli szans. Jeśli przez to, że Real ma taką kadrę MU i Chelsea już mają być od niego gorsze to chyba nie mamy o czym gadać.A kto przepraszam w lidze angielskiej mialby zdobyc mistrzostwo, jak nie Real? Jesli Tottenham dostal w dwumeczu 5:0 to mam uwierzyc, ze np. Birmingham czy inne West Hamy stanowilyby jakis opor?
Tu nie chodzi o bute, ale OBIEKTYWNIE kadrowo Real bylby w lidze najmocniejszy, mialby najlepszego (obok SAFa) trenera i nie widze za bardzo buty w twierdzeniu, ze prawdopodobnie by tam mistrzostwo w tym sezonie wygral. Gdyby jako rywal stal MU z CR7 i Tevezem pisalbym inaczej, ale obecnie - j.w.
Edit: Oczywiscie, porownujemy obecne sezony - wliczajac 'forme' Manchesteru z poczatku sezonu i biorac pod uwage regularnosc Realu w lidze.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2011, 22:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lip 2011, 23:41
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lip 2011, 0:41
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 lip 2011, 0:50
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 04 lip 2011, 10:18
tylerdurden
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited