Taaak, a potem dziwić się T-Mobile, że myślą o opuszczeniu kolarstwa na stałe (i lepszym sponsorowaniu Bayernu przy okazjiAkarin pisze:nie mniej jednak T-Mobile zostaje w wyścigu, bo pojawiły się plotki, że mają się wycofać, już je zdementowali.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 lip 2007, 14:09
Taaak, a potem dziwić się T-Mobile, że myślą o opuszczeniu kolarstwa na stałe (i lepszym sponsorowaniu Bayernu przy okazjiAkarin pisze:nie mniej jednak T-Mobile zostaje w wyścigu, bo pojawiły się plotki, że mają się wycofać, już je zdementowali.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 18 lip 2007, 14:21
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 lip 2007, 14:37
To Burghardt miał wczoraj 'stłuczkę' z psiakiem.Akarin pisze:wczoraj Gerdeman zderzył się z psem
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 lip 2007, 14:42
Widac pomoglo, gdyz wlasnie ucieka z grupka harcownikowolson pisze:To Burghardt miał wczoraj 'stłuczkę' z psiakiem.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2007, 22:08
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 lip 2007, 22:16
Dzis oglądałem transmisje tak piate przez dziesiąte (wieczny remont w domu), ale coś mi sie o uszy obiło, że Zabriskie jest "zmęczony mentalnie" jak to określili sprawozdawcy i CSC wycofało go z Wielkiej Pętli.czeher pisze:Zabriskie moze cos wykreici
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 20 lip 2007, 22:36
Jutro wygra Cancellara.
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lip 2007, 9:34
W takim razie musisz mi wybaczyc to male faux pas, w tym tygodniu nie ogladam relacji z wyscigu z przyczyn technicznych a do neta tez jezeli sie juz "dokopie" to na jakis czasBabel pisze:Dzis oglądałem transmisje tak piate przez dziesiąte (wieczny remont w domu), ale coś mi sie o uszy obiło, że Zabriskie jest "zmęczony mentalnie" jak to określili sprawozdawcy i CSC wycofało go z Wielkiej Pętli.czeher pisze:
Zabriskie moze cos wykreici
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lip 2007, 17:52
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 lip 2007, 18:05
czeher pisze:ale na powaznie, trudno bylo sie spodizewac tego ze Wino tak dzisiaj wyskoczy jak Filip z konopii,
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 lip 2007, 18:54
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lip 2007, 18:55
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 lip 2007, 13:48
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 lip 2007, 17:55
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 lip 2007, 18:08
rok temu również w pierwszym etapie pirenejskim Kloden też odleciał trochę od czołówki. Ale potem, nastepnego dnia, poszło mu już znacznie lepiej. Co do Vino to dla mnie przynajmnije wiadome było, że wymięknie. To nie jego Tour. Duńczyk poszedł mocno, na ostatnich metrach jednak Contador pocisnął i wygrał. Dzięki bonifikatom nadrobił troszku. Co do Klodena, to musi w końcu sam zaatakować, to już nie są 2,34 min straty tylko 4,34. Wóz albo przewóz, musi kiedyś zaatakować, ma na to 2 etapy, bo IMO potem szanse będzie miał na odrobienie straty małe. Ma jeszcze szanse, Popovych się jeszcze do 10 załapał, a pracował pod Leiphaimera i Contadora genialnie. Ciągnął ich ile tylko mógł. Brawa dla niego. Faworytem zostaje dalej ta dwójka, a jak już Duch wspominał na zwycięstwo ma szansę jeszcze kolejnych 3 kolarzy. Oj będzie ciekawie, szczególnie na kolejnych dwóch etapach.Duch pisze:Kloden dzisiaj słabiej, ale w sumie dobrze zrobił, że pojechał swoim tempem, bo gdyby chciał utrzymać koło najlepszych to mógł stracić dużo więcej. Na czasówce Niemiec jest w stanie sporo nadrobić, ale też traci sporo po 4,38 - trzeba będzie urwać się stawce, tylko czy ma siły na takie akcję
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio