No to teraz pojechałeśvakabayashi pisze: Co w żadne sposób mnie nie dziwi, po co wzmacniać rywala graczem który formą z zeszłego sezonu udowodnił ze jest w top 5 oborńców świata
i najelpszym w Seria A.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 03 lip 2007, 22:38
No to teraz pojechałeśvakabayashi pisze: Co w żadne sposób mnie nie dziwi, po co wzmacniać rywala graczem który formą z zeszłego sezonu udowodnił ze jest w top 5 oborńców świata
i najelpszym w Seria A.
Dawid_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2007, 22:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 lip 2007, 22:41
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 lip 2007, 22:48
hehe a skad Ty to wiesz?? Gadales z Morattim prywatnie?? a moze masz wtyki w Zarzadzie Romy i ci powiedzeli ze ROma nie chce sprzedac Interowi ... czy dla Ciebie kazda plotka dzienikarska to prawda objawiona?? jesli tak to gratulujeZico_FCI pisze:Dobra dobra, dobrze wiemy, że Roma nie chciała sprzedać Chivu do Interu
szkoda ze Pizarro wtedy nikt nie chcial... pozatym juz to widze jakby 3 kluby inne chcialy go pozyskac i mialy lepsza oferte to Inter i tak by sprzedal do Romy .. z milosciTo samo mógł zrobić Inter, sprzedając Pizarro do innego klubu. Nie piszę tego dlatego, że boli mnie to, że on nie przyjdzie do Interu, bo wcale go nie chciałem.
szkoda ze jak kupowali Pizarro to bylo rok temu i nie bylo zadnego temtu o innych transferach .. i nie wiem dlaczego jest on mieszany do innych tranzakcji jak takiego tematu wogole nie ma.. najpierw kupili polowe karty pozniej drugia i nie bylo zadnej mowy o innych transferach.. jakby Inter chcial uzyc Pizarro do innej tranzakcji nie sprzedlaiby go tak szybkoJa to inaczej rozumiem. Inter wcale nie chciał pozbywać się Pizarro, ale skoro już Roma to ok. ona ma to coś Manciniego także Chivu o którego Moratti się starał, ale wasi działacze poszli w zaparte
zycie plotkami to Wasza pasja ?Pozatym Inter też ma kogoś w zamian. Grosso, Cruz, Solari to piłkarze którzy byli by mile widziani przez Spallettiego
kibice Interu po wygraniu Mistrza chyba nabrali wielkiego mniemnia o swoim klubie i kazdy ma im sprzedawac zawodnikow z pocalowaniem reki .. o Suazo gadali za plecami klubu ale Roma to nie CagliariZ tego powodu, że Inter oddał Romie Pizarro ci mieli teraz wybrać ofertę Interu za Rumuna, pomimo że były lepsze Taka wdzięczność jak ślepej kury kogutowi, że wskazał jej ziarno. Skoro cię na nie naprowadziłem to ty teraz dasz mi... Przecież dzięki mnie nie zdychasz z głodu Nikt Interowi nie bronił przebić oferty Realu. Krążyły informacje, że Roma nie chce dać go do Mediolanu, ale wybrali tych, co najwięcej dali. Mieli takie prawo. Gdyby Inter dał najwięcej, a Roma mimo to wybrała Real to co innego, a tak to z pretensjami do księdza na plebanię. Niech odprawi mszę za mniejsze skąpstwo Morattiego hehe
tyle plotek i belkotu jest w tej sprawie ze Chivu co 5 min chcial isc gdzies indziej ;]Chivu chciał iść do Interu wystarczyło zeby Moratti zaoferował te 3 mln więcej a jak na włoski rynek Chivu na pewno byłby wart tej sumy jaką Inter by wydał
byl taki lojalny tak mu bylo dobrze i zapewnial ze zostanie ale niestety tylko sie skapnal ze inny klub mu da 2x wiekszy kontrakt i milosc prysla ;]a swoja droga co skłoniło Chivu do odjescia, przecież jeszcze nie dawno zapwiadaał ze chce w Romie zostać
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2007, 22:52
Wiedziałem o tymTotnik_ASR pisze:Ale zapominasz o jednej rzeczy
Cytat:Chivu chciał iść do Interu wystarczyło zeby Moratti zaoferował te 3 mln więcej a jak na włoski rynek Chivu na pewno byłby wart tej sumy jaką Inter by wydał
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lip 2007, 22:53
zycie plotkami to Twoja pasja ?Totnik_ASR pisze:o Suazo gadali za plecami klubu ale Roma to nie Cagliari
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lip 2007, 23:59
Totnik_ASR pisze:kibice Interu po wygraniu Mistrza chyba nabrali wielkiego mniemnia
Totnik_ASR pisze:zycie plotkami to Wasza pasja ?
Totnik_ASR pisze:kazdy ma im sprzedawac zawodnikow z pocalowaniem reki
vakabayashi pisze:najelpszym w Seria A.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 lip 2007, 23:59
o Quaga pisalem ze mozemy zapomniec o Cicinho wogole nie kojarzew a jak pisalem to tylko ze byla takie doniesienie a o Esposito mowi zarowno prezes Cagliari jak i Romy tudziez Spaletti wiec zarnko prawdy w tych doniesieniach musi byc ;>nie wiem po co to oburzenie plotkami, tak jakby Totnik ASR nie pisał o Quagliarelli, Cicinho czy Esposito : (
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 04 lip 2007, 0:00
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 04 lip 2007, 18:23
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 04 lip 2007, 18:37
Dawid_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 04 lip 2007, 18:37
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 04 lip 2007, 18:39
Totnik_ASR pisze:i bedzie dobry tydzen dla Romy
goofii