FMy - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2005, 22:27

Nie sądze by Ronaldinho przeszedl do Blackburn takie gwiazdy jak Ronaldinho Torres Joaquin sa nie osiagalne dla takich klubów bynajmniej ja jak gralem klubem slabszymto gwiazdy były nieosiągalne mimo dużego budrzetu :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 22:41

a ja wam powiem ze najlepiej sie gra, jak sie obejmuje jakis wielki klub, jak Real Madryt, doprowadza go do bankructwa, wyprzedaja najlepszych, zostawiajac swoich ulubiencow, i na ich podstawie przez nastepne lata od nowa tworzy potege !!! to jest bajka, bo w kazdej chwili moze nas wywalic zarzad klubu :P adrenalina to jest to :D

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 10 sty 2005, 2:16

smitu pisze:a ja wam powiem ze najlepiej sie gra, jak sie obejmuje jakis wielki klub, jak Real Madryt, doprowadza go do bankructwa, wyprzedaja najlepszych, zostawiajac swoich ulubiencow, i na ich podstawie przez nastepne lata od nowa tworzy potege !!! to jest bajka, bo w kazdej chwili moze nas wywalic zarzad klubu :P adrenalina to jest to :D
:lol: :lol:

Lepiej zacznij naprawdę od zera. Bez pieniędzy, bez piłkarzy, bez stadionu... Dosłownie od zera... 8) Chodzi mi o kluby z najniższych lig.

Stary Real ma kase, ma stadion, ma zawodników, ma kibiców itd... Tam sprzedasz gwiazdy no i w ciągu roku znowu zrobisz potęgę :roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 12:05

no tak jak mowisz tez gralem, ale wierz mi taki wielki klub da sie doprowadzic do takiego upadku ze potrzeba duzo wiecej niz rok by wszystko odbudowac :P wcale nie jest latwo :)

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 10 sty 2005, 12:07

:roll:

Alesz masz akse, stadion, bazy treningowe, sztab szkoleniowy.. Stary to tylko kwestia czasu i odbudować można taki klub bez większego wysiłku...

:roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 12:12

kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:

Michał7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał7 » 10 sty 2005, 12:26

mimek pisze:
Michał7 pisze:Gram 2 sezon Realem Madryt. Oto moj sklad:

-------------------Casillias-----------------------

-Lahm---W.Samuel-----Woodgate---Jankulovski

-----------------Mascherano-----------------------

----D'allesandro--Van der Vaart--Diego-------

----------------Raul-------Robinho----------------

Rezerwowi:Drogba, Mavuba, Van Bommel, Kuijt, Seitaridis, Dede, Zidane Figo, Frau, Frei, Solari, Morientes, Cesar. Co myslicie o tym skladzku????????? :o
Ja juz sie kiedys wypowiadalem na ten temat i powtorze to jeszcze raz,ze gra klubem ktory ma duuuzo kasy to nie jest frajda :evil: Jak bys zbudowal taki sklad z jakiejs malo znanej druzyny to oddal bym ci poklon, ale jak grasz Realem, gdzie mozesz sobie kupowac kogo chcesz nie robi na mnie zadnego wrazenia :!: Pewnie nawet nie zmieniasz treningu i taktyki
Ja gram Realem bo go kocham. Gralem tez innymi druzynami np. hamburgiem, Lechem Poznan i wygrywalem nimi Lige mistrzow. A teraz zaczynam grac Lyonem. Jak uwazasz sie za tak wspanialego menadzera to podaj mi kilku pilkarzy ktorych mam sprowadzic do Lyonu. Pozdro. :wink: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 10 sty 2005, 13:20

smitu pisze:kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:
rotfl tylko 30 tysiecy rotfl

pograj sobie klubem pokroju Okęcia, Husqvarny czy innnych gdzie maja stadiony rzedu 1 tys a na mecze przychodzi jedna trzecia tego. Tam jest trudno cos osiagnac....

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 15:43

bellus pisze:
smitu pisze:kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:
rotfl tylko 30 tysiecy rotfl

pograj sobie klubem pokroju Okęcia, Husqvarny czy innnych gdzie maja stadiony rzedu 1 tys a na mecze przychodzi jedna trzecia tego. Tam jest trudno cos osiagnac....

widac ze nie kumacie czaczy, myslisz ze nie gralem taki cieniasami :P jasne ze gralem, i nie tylko w polsce a nawet w anglii i oczywisce bylo trudno, ale jak grasz Realem z tak mala kasa to mozesz po kazdym meczu wyleciec :P

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 10 sty 2005, 15:45

Michał7 pisze: Gralem tez innymi druzynami np. hamburgiem, Lechem Poznan i wygrywalem nimi Lige mistrzow. A teraz zaczynam grac Lyonem. Jak uwazasz sie za tak wspanialego menadzera to podaj mi kilku pilkarzy ktorych mam sprowadzic do Lyonu. Pozdro. :wink: :cry: :cry:
Zdobyles Lige mistrzow Lechem Poznan i Hamburgiem :?: Naprawde bardzo ciekawe, chcialbym sie cos wiecej dowiedziec, bo jakos ci nie wierze. Kim grales(jakimi zawodnikami)?? i chetnie zobaczyl bym screeny z koncowym wynikiem finalu ligi mistrzow jak wygrywasz lechem, mysle ze wszyscy by chetnie zobaczyli, a co do pilkarzy to sam powinienes wiedziec skoro zrobiles takie potegi z lecha i hamburga, wiec czekam na screeny

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 10 sty 2005, 15:49

Właśnie to troche dziwne ....Wygrać LM Lechem chyba że zagrałeś na zasadzie "SAVE-LOAD"

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 10 sty 2005, 16:01

jaget pisze:Właśnie to troche dziwne ....Wygrać LM Lechem chyba że zagrałeś na zasadzie "SAVE-LOAD"
wlasnie o to mi chodzi, niech nam to udowodni ze wygral pokazujac jakies screeny :!: bo jakos mu niewierze

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 17:02

hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 10 sty 2005, 18:02

smitu pisze:hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:
Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnic

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 10 sty 2005, 18:04

mimek pisze:
smitu pisze:hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:
Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnic
No to udowodnij :!: :D :P :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”