Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sie 2010, 15:23
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 15:34
napisales naprade duzo. nie wiem za bardzo o ci chododzi. ja nie ma zamiaru sie ani z toba przyjacielu klocic ani wymieniac pogladow. nasze zdania sie roznia od siebie. szkoda ze nie umiesz tego przyjac do wiadomosci. taki mete potrafi. TY nie. trudno. ja TWOJE zdanie zrozumialem i mam je w pamieci. kiedys kaczmarski pisal: marusia matką grom poetą nie nam zalowac gryzipiorkom - idelanie pasuje - jestes osoba ktorą ciezko przekonac.Babel pisze:Zrobie wyjatek dla Ciebie, bo nie mam ochoty dyskutowac z uzytkownikami, którzy czas na forach spedzaja w specyficzny sposob, przybierajac poze trolla (tak wyobraz sobie, ze dokladnie wiem z kim rozmawiam). Normalnie to szkoda czasu na odgrzewane kotlety, o ktorych juz dawno zapomnialem.
Juz ostatni akapit w kierunku rzekomych (doprawdy rzekomych!) kibicow Man Utd gdzie pokazales ze nie masz pojecia czym jest dyskusja, co stanowi jej clou, to informuje iż na pewno to nie jest przyklaskiwanie i zachwycanie sie wszystkim co katalonskie. Ja tam bardzo szanuje Barcelone, uwazam ten zespol za najlepszy w ostatnim czasie w Europie, obecna ekipe Guardioli, za jedna z najlepszych druzyn w historii futbolu, ale na boga pisanie, ze dzieki Barcelonie inne zespoły zaczeły poszukiwania ofensywnych pomocnikow nawet nie jest smieszne. Jest głupie. Chwała Wam za Guardiole, Xaviego, Inieste, nawet za Fabregasa, i za kolejnych. To jest wasz trend w wychowywaniu graczy, ktorego autorstwa nikt Wam nie odbiera (bo w jaki sposob?), ale nie macie wylacznosci czy licencji na stanowienie czy ktos ma prawo czy nie ma prawa wychowywac pilkarzy o podobnej charkterystyce. Ba, nie macie nawet na to wpływu! Szczegolnie Wy, kilku zadufanych w swoim klubie frustratow (dobrze wiesz w jakim towarzystwie Cie umiejscawiam) ze skłonnosciami paranoidalnymi, charakteryzujacymi sie nadinterpretacja i czestym niezrozumieniem czytanych postow innych uzytkownikow, ktorzy osmielaja sie nie podzielac Waszego zdania. Szczegolnie, ze 4 lata wczesniej caly pilkarski swiat zachwycal sie Pirlo, pomocnikiem bardzo podobnym w charakterystyce do waszego modelu "pierwszego w historii ofensywnego pomocnika - Xaviego". Choc ososbiscie uwazam Xaviego za bardziej kompletnego i lepszego pilkarza od Andrei, choc i jemu tez nalezy oddac co cesarskie i to, ze wystrzelił z forma (i sukcesami) wczesniej niz Xavi.
Odnosnie sprawy Friska to po prostu pytalem, bo zobaczylem kogos kto w ogole orientuje sie w temacie i strzela jakimis przeczytanymi na barcelonodzieciowatych stronach odrzutkach, ze zły Mourinho cos tam, kogos tam, gdzies tam. Gdzies dzwonilo ale nie wiedziales w ktorym kosciele. Przyznasz ze pomylenie Merka z Friskiem to duze faux pas z Twojej strony. To jak pomylenie Iniesty z Xavim.
Odnosnie Twojej niegdysiejszej sympatii do Interu, to jeszcze raz pokazujesz, ze konstruktywna dyskusja bez uzurpowania sobie +10 punktow do autoryteu poprzez rzekomy obiektywizm, to dla Ciebie za trudne zagadnienie. Przekladajac z polskiego na naszego. Kogo to obchodzi, ziom? Tytułem końca. Wiem, ze zaraz mi odpiszesz i bedziesz probowal mnie sprowokowac, ale z mojej strony to koniec. Jeden odgrzewanych kotlet sprzed miesiaca to zbyt duzo aby go strawic. Znajdz sobie innych oponentów.
P.S. Zostawiam juz ten temat kibicom Barcelony, chcacym pisac o swoim klubie a nie o Pirlo.
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 15:43
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 22 sie 2010, 16:54
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 16:57
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 22 sie 2010, 17:03
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 17:07
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 22 sie 2010, 17:12
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 17:15
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 22 sie 2010, 17:23
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 17:29
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 sie 2010, 18:02
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2010, 18:25
Można się zastanawiać nad tym jak ważną rolę odgrywał będzie Ibra w przyszłym sezonie, ale nie popadajmy w przesadę. Niech ktoś mi przedstawi w miarę realny scenariuszy jego odejścia to zacznę się zastanawiać. Ja takiego scenariusza nie widzę.Maciek (interista) pisze:Wczoraj Barcelona skorzystala z czterech napastnikow: grali Pedro, Messi, Bojan i Villa. Dla Szweda miejsca zabraklo, zastanawiajace.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sie 2010, 18:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2010, 18:52
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio