Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiselkakrakow » 04 cze 2006, 15:22
wiselkakrakow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2006, 16:44
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 cze 2006, 17:16
*_Zaza_* pisze:Gre z Maciekim Żurawskim w lini ze skrzydłowmi [fałszywego napastnika] a Rasiek czy Brożek na szpicy.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2006, 17:33
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 cze 2006, 17:56
przeciez napisalem ze po Macku Zurwaskim...Zaza zmien dilera;)dzieciol31 pisze:jest obecnie najlepszym po Macku napastnikiem,
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2006, 18:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2006, 19:54
*_Zaza_* pisze:Zastanawia mnie czy trener Janas po wczorajszym meczu bierze pod uwage jeszcze jedno rozwiązanie gry 4-2-3-1 - mianowicie:
Gre z Maciekim Żurawskim w lini ze skrzydłowmi [fałszywego napastnika] a Rasiek czy Brożek na szpicy
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 cze 2006, 21:27
W tym przypadku zdaje się zachorował reżyser. Ogólnie jestem przeciwny takim magicznym zagrywkom, bo nie mają wpływu na przyszłą grę. No chyba, że faktycznie, możemy sprawić jakąś niespodziankę taktyczną... ale skoro aż trzeba utajniać cały mecz, to śmiem twierdzić, ze nagłe, szokujące zmiany teraz nie sa chyba wskazaneMichał Listkiewicz pisze:Tak zdecydował trener i musimy to respektować. Przepraszamy kibiców, ale czasem i przedstawienia teatralne są odwoływane z powodu choroby aktora.
Powinni mu potrącić z pensji te 400 tys. kary dla PZPN i Canal+, może miałby odpowiedniejszy humorPrezes Listkiewicz ujawnił swoją ostatnią wypłatę: - Dostałem... 80 zł! Resztę potrącono mi za bilety na mistrzostwa świata. Dla synów, żony, teściowej...
Ciekawe, co na to tysiące polskich kibiców, którzy bezskutecznie starali się kupić w PZPN bilety na mundial
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 06 cze 2006, 10:27
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 06 cze 2006, 16:51
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 cze 2006, 19:31
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 19:55
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 cze 2006, 20:19
Za kogo niby? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że zagramy 4-5-1 w składzie: Boruc - Baszczyński, Jop, Bąk, Żewłakow - Smolarek, Radomski, Szymkowiak, Sobolewski, Krzynówek - Żurawski. Sorry, ale dla Jelenia nie ma miejsca. Za kogo miałby wejść? Ebiego? Żurawskiego? Innej możliwości nie widzę, ale w tej chwili obaj zawodnicy przewyższają Wiślaka z Płocka o głowę przynajmniej.dzieciol31 pisze:Jelenia w pierwszej 11 na mecz z Ekwadorem...
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 06 cze 2006, 20:22
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 06 cze 2006, 21:20
MARCINNN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio