Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 28 lip 2011, 10:50
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 28 lip 2011, 10:53
Kniaź

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2011, 11:13
Rozumiem że widzisz wiele wspólnego z tym co Łysy robił rok temu przed transferem Ibry jednak ja mam trochę inne odczucia. W tej chwili wydaje się że nie ma możliwości odejścia Kaki. Miał dostać ostatnią szansę od Mourinho, przepracować cały okres przygotowawczy i walczyć o miejsce w składzie. Z tego co wiem Real jeszcze nawet nie zapłacił wszystkiego za Brazylijczyka ( a podobno mają taką zajebistą płynność finansową) jednak możliwości powrotu do Mediolanu określam jako bardzo małe i mimo wszystko nie porównywał bym sytuacji Ibry z Brazylijczykiem bo Ibra chciał odejść, trener się obraził i chciał jego odejścia a klub nie miał wyboru i chciał jak najszybciej się go pozbyć. Tu sytuacja wygląda trochę inaczej. Perez nie chce go sprzedać, Ricky chcę zostać a Mourinho ma dać mu szansę.Naprawdę nie rozumiem jak ktoś będący na bieżąco z futbolem może w ogóle rozważać powrót Kaki jako dobrą opcję dla nas. 2 ostatnie lata u nas to już był cień zawodnika, a w Realu spadł na samo dno. Dodatkowo więcej niż Robinho nam nie da na pozycji ofensywnego pomocnika. Nie wspominając o pensji i braku miejsca dla kogokolwiek innego
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 lip 2011, 11:42
Skąd ty to w ogóle wziąłKniaź pisze:no to dziś się dowiemy gdzie powędruje Pastore. Jednego z listy pt: PAN X będziemy mogli już skreślić:P
Sytuacja całkiem odwrotna. I mysle ze Kaka nie trafi do Nas. No chyba, że zwali coś podczas okresu przygotowawczego.gilardino11 pisze:Perez nie chce go sprzedać, Ricky chcę zostać a Mourinho ma dać mu szansę.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 28 lip 2011, 11:56
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2011, 12:31
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 28 lip 2011, 12:58
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2011, 15:51
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 28 lip 2011, 16:15
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2011, 16:16