Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2011, 23:40
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 lip 2011, 23:56
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2011, 0:15
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lip 2011, 2:12
Montolivo jest pilkarzem ktory juz nawet nie wyroznia sie w Serie A. Ok jest to najlepsza liga swiata bo mamy tutaj az trzech mistrzow Wloch (prawdziwego falszywego i moralnego) plus Napoli i Rome mimo wszystko pilkarz ktory ma isc do Milanu powinien w jakis sposob blyszczec. Monto nie blyszczy a Milan ktory ma wieksze ambicje niz wygrywanie Serie A potrzebuje jebatorow. Inaczej znowu bedzie trzeba odpuscic Lige Mistrzow.Salas11 pisze:Was chyba naprawdę tylko Fabregas by zadowoliłMontolivo to i tak jeden z lepszych pomocników Serie A, w dodatku do wyciągnięcia za stosunkowo małe pieniądze
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2011, 8:32
A ile macie pieniedzy na transfery? Bo jak nie tyle zeby czasami wydawac po 20 milionow ojro za gosci, którzy kopna kilka razy prosto pilka a dopiero przed chwila pojawił im sie pierwszy włos na łydce i policzku to zostanie wam liczenie na pilkarzy pokroju Montolivo. Tak czy siak ze Zlatanem w skladzie celowanie w LM to brzmi jak kolejny projekt Juve. Powodzenia.Chlopaczek pisze:Monto nie blyszczy a Milan ktory ma wieksze ambicje niz wygrywanie Serie A potrzebuje jebatorow. Inaczej znowu bedzie trzeba odpuscic Lige Mistrzow.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 lip 2011, 9:25
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2011, 9:39
Ja to wiem. Dlatego napisałem, że jak do niego dołączy Pastore to to będzie naprawdę dobre mercato w którym wzmocnimy wszystkie najsłabsze pozycję z tamtego sezonu. Napisałem tylko, że w takim wypadku nie ma sensu kupować Ganso (Gracze podobni do siebie, obaj raczej mało dynamiczni i prawdopodobnie ta sama pozycja, ale Włoch tańszy, sprawdzony w Seria A) i nie chciałbym aby do Włocha dołączył Kaka to chyba wiadomo dlaczego. Ogólnie uważam, że Montolivo ma o wiele większy potencjał niż narazie pokazał i stać go na jeszcze lepszą grę.Mete - Montolivo to nie jest taki zły piłkarz do rotacji.Nie będzie się buntował na ławie jak Pirlo,jest tańszy w utrzymaniu od Pirlo i jest młodszy od Pirlo...jedyna wada - jest gorszy sportowo od PirloJak się nie sprawdzi zawsze można go sprzedać z zyskiem (jeśli kwota transferu nie będzie większa niż te 7-10 mln €) tak jak np. Cassano...Z drugiej strony przyda się,kiedy trzeba będzie cisnąć ogórki + podoba się Allegriemu i jest swego rodzaju polisa ubezpieczeniowa na wypadek gdyby nic nie wyszło z wielkich nazwisk (to też pewnego rodzaju sygnał dla De Laurentisa czy Zampariniego).
Jak widać czasy się zmieniająInterista pouczający Milan jak wygrać LM...czy tylko mnie uderza komizm tej sytuacji?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lip 2011, 10:36
Czasy się zmieniają ale nie prędko nadejdzie z nowu ta chwila kiedy Moratti powącha ten pucharInterista pouczający Milan jak wygrać LM...czy tylko mnie uderza komizm tej sytuacji?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2011, 11:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2011, 14:33
Maksymalnie 50 milionów, konkretnie to kwota między 35 milionami a 50.Co do kasy to mamy miałobyć na transfery 50 mln
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lip 2011, 14:46
Wczoraj było spotkanie odnośnie przyszłości Milanu i Finvestu. Galliani po tym spotkaniu wychodził bardzo zadowolony. Podobno Barbara ma w nie dalekiej przyszłości stać się Prezydentem Milanu.Maksymalnie 50 milionów, konkretnie to kwota między 35 milionami a 50.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2011, 15:12
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2011, 19:31
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 20:05
Bardzo fajny tekst,przyjemnie sie czytalo. Dobra robota chlopakiWilmore pisze:A, pochwalę się, pierwszy raz od dawna dołożyłem cegiełkę do strony o Milanie, tym razem do strony mete:
http://milan.sportube.pl/artykuly/czyta ... etrii.html - parę przemyśleń na temat systemu Milanu z ostatniego sezonu.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2011, 20:09
Ano, jeden ze spamujących nam skrzynkę propozycjami pracy.Gacek to ten,ktory wypowiada sie czasami na forum ?
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio