MarcinW tak czysto hipotetycznie, bo nie wierzę w powrót Leo do Milanu(Podałem taką wiadomość tylko dlatego, że się pojawiła na innym forum) ani też nie wierzę w żadną misję Leonardo w Interze. Co mogłoby grozić Milanu gdyby się okazało, że Leonardo trafił do Interu pod jakimś pretekstem? Chodzi mi o konsekwencję prawne, bo wiadomo, że pod względem moralnym bym czegoś takiego Gallianiemu, Berlusconiemu nie wybaczył.Jak już kiedyś pisałem mam duży dystans do snucia oraz snutych od czasu do czasu teorii spiskowych, ale skoro kibic Milanu, mający dużą wiedzę (jak domniemam) na temat swojego klubu, jego struktury, zwyczajów w nim panujących daje posłuch tego typu fantastyce to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć w wasze racje, tym bardziej, że ich ewentualna zgodność z rzeczywistością (udowodniona) może doprowadzić do tego o czym szanowny Pan Wilmore pisał jeszcze wczoraj w kontekście Interu z tą tylko różnicą, że w tym przypadku są dłuższe terminy przedawnienia a i sankcje należą do dotkliwszych