Brazylijska federacja wysłała fax do hiszpańskiej z informacją, że Santos chce całą sumę zawartą w klauzuli odejśćia - Real nie chce tyle płacić i transfer stoi w miejscu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 15:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:48
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 lip 2005, 16:59
Tylko chyba Perez nie jest tak bardzo głupi jak się może wydawać i nie wyłozy 50 mln bo to już by była głupota. Robinho jest teraz wart 20mln dolarów ale prezes Santosu ładnie sobie pogrywa z realem to mi się podobasnake pisze:fieldy to sie bedzie jeszcze ciaglo bardzo duzo. Mysle ze Real znowu wysle to samo do brazylijskiej federacji i dostanie taka samo odpowiec. Robinho jest coraz dalej, a nie coraz blizej Realu. Jakby Perez naprawde chcial tego pilkarza to juz dawno by wylozyl te 50 milionow i darowalby sobie takich problemow.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 18:04
Robinho tak juz byl pewien transferu do Realu, ze spakowal manatki nawet i sie powoli zacal zegnac. Dobrze ze jeszcze nei wygranal niektorym kibicom co mu lezy na sercu bo jak transferby nei doszedl do skutku to by go zlinczowaliRossi pisze:Tylko chyba Perez nie jest tak bardzo głupi jak się może wydawać i nie wyłozy 50 mln bo to już by była głupota. Robinho jest teraz wart 20mln dolarów ale prezes Santosu ładnie sobie pogrywa z realem to mi się podobasnake pisze:fieldy to sie bedzie jeszcze ciaglo bardzo duzo. Mysle ze Real znowu wysle to samo do brazylijskiej federacji i dostanie taka samo odpowiec. Robinho jest coraz dalej, a nie coraz blizej Realu. Jakby Perez naprawde chcial tego pilkarza to juz dawno by wylozyl te 50 milionow i darowalby sobie takich problemow.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 lip 2005, 20:21
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 20:48
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeter_90 » 29 lip 2005, 21:49
czeter_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 22:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 lip 2005, 22:50
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:18
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 23:24
Nie sądze aby Perez był w stanie zamienić dziurawy, drewniany płot w solidny kamienny murfrik23 pisze:jeszcze potezne mury obronne trzeba zbudowac, bo forteca w postaci Casillasa jest niezwykle solidna.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 lip 2005, 23:28
frik23 pisze: Moze sie okazac iz bedzie przesiadywal na lawce co mu sie nie spodoba i bedzie chcial odejscW koncu na srodku pomocy moze juz grac Gravesen, Garcia, Guti, Zidane, Becks .
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:46
Bienias pisze:jestes lepszy niz Zizou888
bestia jest od kazdego z nich lepszy i na pewno bedzie gwiazda krolewskich
Z Ramosem moze byc roznie, a jego przejscie raz jest bardzo blisko innym razem mocno sie oddalaNiggaz pisze:Nie sądze aby Perez był w stanie zamienić dziurawy, drewniany płot w solidny kamienny mur Jeśli zarząd chce Ramosa to będzie musiał wypłacić całą klauzulę odejścia IMHO. Ferdinand natomiast raczej nie opuści MU bo niby dlaczego miałby to robić? Nie widzę argumentów za - tylko przeciw jeśli już.
A jeśli 'Bestia' ma siedzieć na ławie to Czy Perez jest aż tak głupi? (odpowiedź niby nasuwa się sama ale może nie jest to aż takie oczywiste?)
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 lip 2005, 23:46
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lip 2005, 0:02
Wiesz co mnie rozni od ciebie? To ze ja wiem jak gra real i jestem pewien ze w sezonie widzialem wiecej meczow twojej ukochanej druzyny niz ty!!frik23 pisze:Bienias pisze:jestes lepszy niz Zizou888
bestia jest od kazdego z nich lepszy i na pewno bedzie gwiazda krolewskich
Nie rozumiem co masz na mysli i nawet nie chce rozumiec, bo poki co czytajac twoje wypowiedzi nawet nie mam zamiaru potrzymywac z toba konwersacji. Co do jego umiejetnosci czy jest lepszy od kazdego z nichehhh szkoda slow
![]()
.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio