Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 lis 2005, 20:48
luk1208
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 20:58
Beckham w tym sezonie gra bardzo poprawnie i jest jednym z lepszych zawodników w drużynie więc to raczej osłabienie. I nie wycofał się tylko ma jakiś uraz pleców, ale jak będzie chciał (a będzie chciał) to na 99% zagra.woocash pisze:co do ostatnich wieści, to podobno Beckham wycofał się z gry...czy to osłabienie Realu? ktoś mi odpowie? moim zdaniem dzięki temu zwiększją się szanse królewskich na pokonanie Barcy, chociaż w ostatnim Gran Derby Becks mnie zadziwił, pozytywnie mnie zaskoczył tym , że biega i walczy i sie nawet nie przewraca z byle powodu
Galaktyczni piłkarze nieziemskiego Realu z Cosminho na czele pokażą wszystkim stratosferyczną piłkęepmd pisze:Beckham oczywiście zagra chociaż nie było by to wielkie osłabienie dla Realu zwłaszcza że wracaja główni galacicos Cool Zreszta osłabiony czy nie Real i tak dokopie Barcelonie Very Happy Dlaczego ? hmm ... Bo Barca gra ziemska piłke a ich styl to kosmos . JEA Very Happy HALA MADRID
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 lis 2005, 21:10
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lis 2005, 21:34
Było napisac, że Barca wygra byłoby krócej.Rotnok pisze:Ja chciałbym napisać tylko jedno: Real tego meczu nie wygra ani też nie zremisuje.
Pozdro
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lis 2005, 22:07
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 22:14
No widzisz on nabija w innym stylu. poradz mu cos na PW.kulekfcb pisze:Było napisac, że Barca wygra byłoby krócej.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 lis 2005, 22:23
Heh... Mi się wydaje, że to jest forum piłkarskie i każdy może wyrazić swoją opinię co do wyniku, ale podkreślam że mi się tylko tak wydaje... A może nie ten temat co? No tak powinien to napisać gdzie indziej... Sorry Jarzyna.Krzysztof Jarzyna pisze:No widzisz on nabija w innym stylu.
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:35
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 22:38
1-0 dla Ciebie. dobrze Ci sie wydaje.Rotnok pisze:Mi się wydaje, że to jest forum piłkarskie
2-0.Rotnok pisze:każdy może wyrazić swoją opinię co do wyniku
3-0.Rotnok pisze:ale podkreślam że mi się tylko tak wydaje..
4-0.Rotnok pisze:A może nie ten temat co? No tak powinien to napisać gdzie indziej... Sorry Jarzyna.
Sa tu znane przypadki nabijaczy, ktorzy mieli po kilkanascie postow. to nic nie znaczy. a ze ja mam 498 (ooo za chwile pol tysiacaRotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2005, 22:52
Bienias pisze:5 Beckham jest w zyciowej formie i jego dosrodkowania beda kluczowe
Bienias pisze:6 Diogo tak skutecznie rozbija ataki przeciwnikow ze Deco moze w ogole nie wychodzic na plac gry
Bienias pisze:Guti idealnie czyta gre a jego podania sa tak precyzyjne ze Xavi juz teraz powinien godzic sie lawka na mundialu
Bienias pisze:8 Ramos, Pavon i Helguera iscie galaktyczna obrona ktora szczyci sie swietna zwrotnoscia i szybkoscia wiec giuly raczej ich nie wyprzedzi
Bienias pisze:9 Jedyna niepewnosc to bramkarz gdyz VV prezentuje wysmienita forme a Iker ostanio cienko broni.
Bienias pisze:1.Ronaldo jest najlepszym pilkarzem na swiecie i snajperem tez jest znakomitym i jakis tam Eto moze mu buty czyscic
Bienias pisze:Zidane jest lepszy technicznie od Ronaldinho
MesSIBienias pisze:Robinho jest swietnym dryblerem ze sam Messi mu zazdrosci takich umiejetnosci
Bienias pisze:2 Raul to najlepszy w historii pikarz hiszpanski
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lis 2005, 23:05
Toudinho pisze:A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej
A co to ma do rzeczy?? Dla mnie mółbys się wczoraj zarejestrować i przez noc napisać 50 czy tam 100 postów. Jak jest napiszesz mądrze i z głową, nikt CIe nie wezmie za nabijacza. Ja jestem tu ponad rok i mam troche ponad 500 i co z tego, sa ludzie którzy są dużo krócej a mają ponad 1000, i ja nie mówie, że to nabijacze, bo wiedzą co mówią i to jest dobre. Nie mówie, też, że każdy mój post jest dopracowany w 100 % czy coś w tym rodzaju, że ze wszystkich jestem zadowolony. Z perspektywy czasu i oceny tamtych sytuacji napewno bym coś pozmieniał, ale po co ?? Na tamtą chwile wydawało mi się, że to jest dobre. Są na tym forum ludzie, których naprawde podziwiam jak wyrażaja swoja opinie, i nie są to tylko Ci którzy mają ponad 1000 postów. Jest ich niewielu, nie będe ich wymieniał. Są dobzi i tyle.Rotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2005, 23:21
kulekfcb pisze:bocznym może nie, ale środkowym lepszym od Pavona i Woody mógłby się od niego teraz uczyć.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 23:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lis 2005, 23:48
Wszyscy wiemy ze obrona realu pol roku temu to nie byl problem, tylko iker byl przeszkoda i teraz znow sie tego obawiam.Toudinho pisze: Ramos...jeszcze zamkne twe usta na wieki...Pavon mimo ze jest przecietny w ostatnie GD zatrzymał uwaga uwaga WIELKĄ barce
wraz z Ivane Helguera.
jestes tego pewien bo ja nie. koszmar pereza powraca a wiesz chyba co sie z tym wiazeToudinho pisze:Po tym meczu Ronaldo pokaze mu miejsce w szeregu...Bienias pisze:1.Ronaldo jest najlepszym pilkarzem na swiecie i snajperem tez jest znakomitym i jakis tam Eto moze mu buty czyscic
Czasy sie zmienily a jego wodospad staje sie coraz silniejszyToudinho pisze: uuuuuuhhhh aleś ty dowciapny. Zapamiętajże Zizou to wielki mistrz jego doświadczenie pozwoli mu krecic bolkow z barcy. No coz w koncu prawa noga sie podpiera a lewa wiaze krawaty...
Toudinho pisze:Bienias pisze:2 Raul to najlepszy w historii pikarz hiszpanski
A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio