(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 lis 2005, 20:48

A nibt dlaczego Beckham miałby nie grac????? ma jakis sensowny powód? osobiscie w to nie wierze, napewno "laleczka" bedzie chciała pokazac ze umie grac w piłke :P ciekawe tez jak zagra Raul, któremu urodziły sie bliżniaki?

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 17 lis 2005, 20:56

ja myślę ze bedzie remis

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 20:58

woocash pisze:co do ostatnich wieści, to podobno Beckham wycofał się z gry...czy to osłabienie Realu? ktoś mi odpowie? moim zdaniem dzięki temu zwiększją się szanse królewskich na pokonanie Barcy, chociaż w ostatnim Gran Derby Becks mnie zadziwił, pozytywnie mnie zaskoczył tym , że biega i walczy i sie nawet nie przewraca z byle powodu
Beckham w tym sezonie gra bardzo poprawnie i jest jednym z lepszych zawodników w drużynie więc to raczej osłabienie. I nie wycofał się tylko ma jakiś uraz pleców, ale jak będzie chciał (a będzie chciał) to na 99% zagra.
epmd pisze:Beckham oczywiście zagra chociaż nie było by to wielkie osłabienie dla Realu zwłaszcza że wracaja główni galacicos Cool Zreszta osłabiony czy nie Real i tak dokopie Barcelonie Very Happy Dlaczego ? hmm ... Bo Barca gra ziemska piłke a ich styl to kosmos . JEA Very Happy HALA MADRID
Galaktyczni piłkarze nieziemskiego Realu z Cosminho na czele pokażą wszystkim stratosferyczną piłkę :rotfl:

HALA PAVON

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 lis 2005, 21:10

Ja chciałbym napisać tylko jedno: Real tego meczu nie wygra ani też nie zremisuje.

Pozdro

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lis 2005, 21:34

Rotnok pisze:Ja chciałbym napisać tylko jedno: Real tego meczu nie wygra ani też nie zremisuje.

Pozdro
Było napisac, że Barca wygra byłoby krócej.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lis 2005, 22:07

tak sie zastanawialem i doszedlem do wniosku ze Barca tego meczu nie wygra bo:
1.Ronaldo jest najlepszym pilkarzem na swiecie i snajperem tez jest znakomitym i jakis tam Eto moze mu buty czyscic
2 Raul to najlepszy w historii pikarz hiszpanski
3 Zidane jest lepszy technicznie od Ronaldinho
4 Robinho jest swietnym dryblerem ze sam Messi mu zazdrosci takich umiejetnosci
5 Beckham jest w zyciowej formie i jego dosrodkowania beda kluczowe
6 Diogo tak skutecznie rozbija ataki przeciwnikow ze Deco moze w ogole nie wychodzic na plac gry
7 Guti idealnie czyta gre a jego podania sa tak precyzyjne ze Xavi juz teraz powinien godzic sie lawka na mundialu
8 Ramos, Pavon i Helguera iscie galaktyczna obrona ktora szczyci sie swietna zwrotnoscia i szybkoscia wiec giuly raczej ich nie wyprzedzi
9 Jedyna niepewnosc to bramkarz gdyz VV prezentuje wysmienita forme a Iker ostanio cienko broni.

reasumujac real jest skazany na wygrana i smieszna Barcelona ktora gra ziemska pilke przy galaktycznej madrytu nie ma szans na wygrana
Hala real hala raul hala franco hala wiecej zwyciestw w GD a i hala guti bo bym zapomnial

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 22:14

kulekfcb pisze:Było napisac, że Barca wygra byłoby krócej.
No widzisz on nabija w innym stylu. poradz mu cos na PW.

No Bienias widze, ze jak zapowiedziales tak robisz :lol:

VISCA EL NAPINKA!

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 lis 2005, 22:23

Krzysztof Jarzyna pisze:No widzisz on nabija w innym stylu.
Heh... Mi się wydaje, że to jest forum piłkarskie i każdy może wyrazić swoją opinię co do wyniku, ale podkreślam że mi się tylko tak wydaje... A może nie ten temat co? No tak powinien to napisać gdzie indziej... Sorry Jarzyna.

Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!

Pozdro ziom

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:35

Moim zdaniem jeżeli zagra Ronaldo to barca skromnie, ale jednak przegra. Ale wynik jest otwarty... barca może wygrać jeżeli zagra w obronie bez błędów a to nie jest ich najmocniejsza strona. Szanse 60% do 40% na Real :)

Nie nabijaj

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 22:38

Rotnok pisze:Mi się wydaje, że to jest forum piłkarskie
1-0 dla Ciebie. dobrze Ci sie wydaje.
Rotnok pisze:każdy może wyrazić swoją opinię co do wyniku
2-0.
Rotnok pisze:ale podkreślam że mi się tylko tak wydaje..
3-0.
Rotnok pisze:A może nie ten temat co? No tak powinien to napisać gdzie indziej... Sorry Jarzyna.
4-0.

Tylko, ze to jest forum, a nie czat. pisanie jednozdaniowych postow zazwyczaj mija sie z celem. Wiem, ze argumentacja czasem przerasta mozliwosci, ale fajne jest poprzec swoje zdanie (nawet to "wydajace sie") jakims mniej lub bardziej sensownym argumentem. jezeli kazdy bedzie pisal "Wydaje mi sie, ze wygra Real. Pozdro" to za tydzien nikogo tu nie bedzie, tym bardziej ostatnio, kiedy dokopywanie sie do intersujacych nas tematow troszke zajmuje ze wzgledow techniczych. i jezeli mam wchodzin na temat o GD tylko po to, zeby zobaczyc taki post jak Twoj, to dziekuje. kapisz?

A co do:
Rotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
Sa tu znane przypadki nabijaczy, ktorzy mieli po kilkanascie postow. to nic nie znaczy. a ze ja mam 498 (ooo za chwile pol tysiaca :shock: ) to prawidlowo, w koncu pisze jak szalony, dopiero wczoraj zdjeli mi "Zenujacego nabijacza". za;uj, ze Cie nie bylo jak dostawalem bana za nabijanie postow.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2005, 22:52

Bienias pisze:5 Beckham jest w zyciowej formie i jego dosrodkowania beda kluczowe

Tak jak w ostatnie GD...byly równiez klucze tak i teraz...

Bienias pisze:6 Diogo tak skutecznie rozbija ataki przeciwnikow ze Deco moze w ogole nie wychodzic na plac gry

Diogo siedzi na lawce wiec spokojnie Deco moze grać.

Bienias pisze:Guti idealnie czyta gre a jego podania sa tak precyzyjne ze Xavi juz teraz powinien godzic sie lawka na mundialu

Zwłaszcza gdy wchodzi z lawki, gra fenomenalnie. Ta lawka jest mu przeznaczona od maleńkosci. Wiesz Guti nie lapie się do kadry...

Bienias pisze:8 Ramos, Pavon i Helguera iscie galaktyczna obrona ktora szczyci sie swietna zwrotnoscia i szybkoscia wiec giuly raczej ich nie wyprzedzi

Ramos...jeszcze zamkne twe usta na wieki...Pavon mimo ze jest przecietny w ostatnie GD zatrzymał uwaga uwaga WIELKĄ barce
wraz z Ivane Helguera. A Giuly moze sobie biegac jedna kloda pod nogami Carlosa więcej, szkoda ze bambusaowa :lol:

Bienias pisze:9 Jedyna niepewnosc to bramkarz gdyz VV prezentuje wysmienita forme a Iker ostanio cienko broni.

Szkoda ze ten fenomenalny bramkarz ztakimi rekordami ma moczenie nocne po meczach z wiekszymi rywalami. Licze na dokladne wybicia piłek pod nogi Ronaldo lub Raula.

Bienias pisze:1.Ronaldo jest najlepszym pilkarzem na swiecie i snajperem tez jest znakomitym i jakis tam Eto moze mu buty czyscic

Po tym meczu Ronaldo pokaze mu miejsce w szeregu...
Bienias pisze:Zidane jest lepszy technicznie od Ronaldinho

uuuuuuhhhh aleś ty dowciapny. Zapamiętajże Zizou to wielki mistrz jego doświadczenie pozwoli mu krecic bolkow z barcy. No coz w koncu prawa noga sie podpiera a lewa wiaze krawaty...
Bienias pisze:Robinho jest swietnym dryblerem ze sam Messi mu zazdrosci takich umiejetnosci
MesSI

Bienias pisze:2 Raul to najlepszy w historii pikarz hiszpanski

A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lis 2005, 23:05

Toudinho pisze:A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej

bocznym może nie, ale środkowym lepszym od Pavona i Woody mógłby się od niego teraz uczyć.

Rotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
A co to ma do rzeczy?? Dla mnie mółbys się wczoraj zarejestrować i przez noc napisać 50 czy tam 100 postów. Jak jest napiszesz mądrze i z głową, nikt CIe nie wezmie za nabijacza. Ja jestem tu ponad rok i mam troche ponad 500 i co z tego, sa ludzie którzy są dużo krócej a mają ponad 1000, i ja nie mówie, że to nabijacze, bo wiedzą co mówią i to jest dobre. Nie mówie, też, że każdy mój post jest dopracowany w 100 % czy coś w tym rodzaju, że ze wszystkich jestem zadowolony. Z perspektywy czasu i oceny tamtych sytuacji napewno bym coś pozmieniał, ale po co ?? Na tamtą chwile wydawało mi się, że to jest dobre. Są na tym forum ludzie, których naprawde podziwiam jak wyrażaja swoja opinie, i nie są to tylko Ci którzy mają ponad 1000 postów. Jest ich niewielu, nie będe ich wymieniał. Są dobzi i tyle.

sory za OT

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2005, 23:21

kulekfcb pisze:bocznym może nie, ale środkowym lepszym od Pavona i Woody mógłby się od niego teraz uczyć.

Z pewnościa doświadczony reprezentatnt angli moglby sie wiele nauczyc ojj wiele. Co do Pavon, to ejst średniak i ja o tym mowie otwarcie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 23:41

A tymczasem zobaczmy kilka wypowiedzi na temat GD autorstwa fana Realu :lol:

2005.11.17, godz. 22:57, pasiak
no i tak ma być jesteśmy z wami królewscy
real miażdży i zmiazdży barcelone jeszcze zbaczycie co oznacza real wy tam w tej kataloni
wiara to wiara real barca 3:1
hala madrid
pozdro dla wszystkich 13 latków od byłego robinho 226 robinho225 i robinho 224 tylko miałem bany cały cas
hala ronaldo
:rotfl:

2005.11.17, godz. 22:52, pasiak
robinho bedzie lepszy od messiego przycmi ich wszystkich i sie przełamie on jest genialny może przyćmi ronaldinho
hala madrid
real barca 3:1

2005.11.17, godz. 23:01, pasiak
robinho jest najlepszy i messi może mu buty cyszćić
hala madrid hala robinho
ANTY BARCA
REAL BARCA 3:1

Visca el pasiak :!:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lis 2005, 23:48

Toudinho pisze: Ramos...jeszcze zamkne twe usta na wieki...Pavon mimo ze jest przecietny w ostatnie GD zatrzymał uwaga uwaga WIELKĄ barce
wraz z Ivane Helguera.
Wszyscy wiemy ze obrona realu pol roku temu to nie byl problem, tylko iker byl przeszkoda i teraz znow sie tego obawiam.
Toudinho pisze:
Bienias pisze:1.Ronaldo jest najlepszym pilkarzem na swiecie i snajperem tez jest znakomitym i jakis tam Eto moze mu buty czyscic
Po tym meczu Ronaldo pokaze mu miejsce w szeregu...
jestes tego pewien bo ja nie. koszmar pereza powraca a wiesz chyba co sie z tym wiaze :D

Toudinho pisze: uuuuuuhhhh aleś ty dowciapny. Zapamiętajże Zizou to wielki mistrz jego doświadczenie pozwoli mu krecic bolkow z barcy. No coz w koncu prawa noga sie podpiera a lewa wiaze krawaty...
Czasy sie zmienily a jego wodospad staje sie coraz silniejszy

Toudinho pisze:
Bienias pisze:2 Raul to najlepszy w historii pikarz hiszpanski

A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej :!:

Co ma piernik do wiatraka. przeciez wiadomo ze Ula nie jest taki dobry tak jak to ze raul jest napstnikiem klasy swiatowej

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”