Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 lis 2006, 11:12
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lis 2006, 11:28
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 lis 2006, 11:38
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lis 2006, 11:52
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 lis 2006, 12:24
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 lis 2006, 12:33
A że tak się spytam – to czy tylko w Warszawie mówiono o tym, że GKS to będzie chwilowy wyskok ? Zaza na prawdę nie widzisz idiotyzmu tej wypowiedzi ? Czli Jarzębowski to chyba w szatni butami rzuca w kolegów, bo przecież jest z Warszawy i Bełchatowa nienawidzi.Zaza pisze:Nie wiem czy były by tego typu wypowiedzi trenera Oresta jak BOT by walczył o utrzymanie ale fakty są takie że jest inaczej, nie tak jak przewidywano
Nie wiem czy to taki wielki wyczyn ograć Legie w Warszawie. W poprzednim sezonie na przykład Łęczna tu wygrała i nie przypominam sobie aby ktoś mówił o jakiejś nienawiści. Wcześniej też dość regularnie wygrywały tu Groclin czy Amica. Wisła natomiast u siebie nie przegrał w lidze meczu od 5 lat, więc pokonanie ich w Krakowie to chyba jednak większy wyczyn.Zaza pisze:A jak napisałe wygrywaja z Legią na Łazieńkowskiej co jest jeszcze ważniejsze z Wisła na Reymonta,
A co w tym dziwnego ? Chyba lepiej grać rewanż na własnym stadionie. A Legia i w lidze i w PE rewanże będzie grała w Bełchatowie. Dziwne nie ?Zaza pisze:No Lenczyk to też skomentował mówiąc że to dziwne ze znów trzeba jechac do Warszawy
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lis 2006, 12:49
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2006, 9:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lis 2006, 20:48
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2006, 21:20
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lis 2006, 21:57
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2006, 22:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lis 2006, 23:16
Legia mocna nie jest od kilku sezonów i kryzysy przychodza jej co sezon. To Wisła obnizyła loty do poziomu Legii, bo mocna Wisła była do czasu kiedy był w niej Kasperczak. Co do Korony, Zagłebia i BOT to w ich przypadku nastepuje ogromny progres i druzyny ciagle staja sie lepsze. Zagłebie jak i Korona w zeszłym sezonei pokazały, ze maja potencjał i pod okiem dobrych trenerów moga dojsc do poziomu Wisły i Legii. Teraz takie aspiracje wykazał BOT.Zaza pisze:Czy to tuzy ligi Wisła i Legia były tak słabe czy BOT, Zagłebie i Korona tak bardzie sie do nich zbliżył ? czyli to przypadek ze Liga tak sie zbilansowała ? Jak sądzicie ?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 lis 2006, 10:26
Zatem używając języka Pana Lenczyka: kolejne wypowiedzi tego człowieka utwierdzają mnie w przekonaniu, że człowiek ten ma ostro nasrane w głowie, a mając swoje 5 minut kłapie ryjem na prawo i lewo, z pianą na ustach majacząc coś o genetycznej nienawiści Warszawy do Bełchatowa i Lenczyka.Jeśli panowie myślicie o tym, co spotkało mnie na Legii w Warszawie, to powiem tylko, że nie jestem w stanie zrozumieć przyczyn takiego zachowania. Obrzucono mnie tak potwornym stekiem wyzwisk, widziałem te przepełnione nienawiścią ryje z pianą na ustach i myślałem sobie: o co wam do cholery chodzi, o to, że wygraliśmy z wami mecz? I w takich chwilach człowieka ściska żal, że tacy osobnicy też są odbiorcami tego pięknego sportu.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 30 lis 2006, 10:45
Czyli według Ciebie to jest ok jak obrazaja człowieka?deltinho pisze:Zatem używając języka Pana Lenczyka: kolejne wypowiedzi tego człowieka utwierdzają mnie w przekonaniu, że człowiek ten ma ostro nasrane w głowie, a mając swoje 5 minut kłapie ryjem na prawo i lewo
King_of_CKM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio