To chyba inne zespoły będą na niego liczyćzizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
jego kuracja przebiega pomyślnie i w przyszłym sezonie będziemy mogli na niego liczyć![]()
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2005, 20:28
To chyba inne zespoły będą na niego liczyćzizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
jego kuracja przebiega pomyślnie i w przyszłym sezonie będziemy mogli na niego liczyć![]()
![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 20:43
No oczywisice że mu zazdrosze tyle hajsu dostaje prawie za nic. Tylko złą stroną tego jest to że chłopak nie ma kariery , nie ma zdrowia ale ma za to KUPE haisusnake pisze:a co zazdroscisz mu?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 21:18
Tak samo mozna liczyc na Thurama i Cannavaro, o co ci chodzi tutaj, po kontuzji nie mozna miec formy, jakos larsson po kontuzji w celticu byl nieziemski. Nie wiem po co sie sadzisz.Tomusmc pisze:To chyba inne zespoły będą na niego liczyćzizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
![]()
Im dłużej Woodgate będzie grał w obronie tym wyższy wynik meczu dla drużyny przeciwnej
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2005, 21:23
Czy ty wiesz o co tu chodzi chłopcze? Wszyscy liczą na Woodgate'a, dają go do podstawowego składu, a on jest całkiem bez formy. Jeśli zagra od początku sezonu z taką formą to nic tylko życzyć szczęścia Realowi. Chłopak musi teraz wziąść się ostro za trening, a później próbować swoich sił w meczach (chociażby sparingach). Jeśli odnajdzie swoją formę z Newcastle to mu pogratuluje, ale narazie nie ma co o nim pisaćkulekfcb pisze:Tak samo mozna liczyc na Thurama i Cannavaro, o co ci chodzi tutaj, po kontuzji nie mozna miec formy, jakos larsson po kontuzji w celticu byl nieziemski. Nie wiem po co sie sadzisz.Tomusmc pisze:To chyba inne zespoły będą na niego liczyćzizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
![]()
Im dłużej Woodgate będzie grał w obronie tym wyższy wynik meczu dla drużyny przeciwnej
Moj post nie swiadczy o tym ze zacząłem lubic Real, ale niech gra Woody bo myslałem ze juz jego koniec
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 22:16
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 lip 2005, 23:11
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 lip 2005, 23:13
Co to ma do posta tomusia? Z kazdym kolejnym twoim postem uswiadamiam sobie ze jestes alternatywnie inteligentny.gilardino11 pisze:ty tomsumc nie bądz taki pewien zobaczymy w sezonie jak juve bedzie baty dostawało z magicznym środkiem pola viera-emerson
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 23:14
Biały jak juz cos to obroncą a nie obroncomgilardino11 pisze:ty tomsumc nie bądz taki pewien zobaczymy w sezonie jak juve bedzie baty dostawało z magicznym środkiem pola viera-emerson aż strach sie bać myśle ze ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
kulekfcb

gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lip 2005, 23:36
Jeśli w ogóle zagra (to podstawowy warunek - szczególnie w jego przypadku) i biorąc pod uwagę, że ponad rok nie grał w piłkę to powrót do formy może zająć mu trochę czasugilardino11 pisze:ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:13
Po prostu wroci do formy ogonlofizycznej, skonczy terehabilitacje, nadrobi braki kondycyjne. Codziennie bedzie mial jakies zajecia gimnastyczne. Cos pewnie na basenie i dopiero zacznie sie kopanie pilki. Jak pilkarz ma taleent to nie zapomni jak sie kopie pilke nawet po 30 latachNiggaz pisze:Jeśli w ogóle zagra (to podstawowy warunek - szczególnie w jego przypadku) i biorąc pod uwagę, że ponad rok nie grał w piłkę to powrót do formy może zająć mu trochę czasugilardino11 pisze:ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 9:15
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 lip 2005, 9:54
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lip 2005, 11:57
Raczej Mediolanufrik23 pisze:
wzmiacniany, pozbyto sie rezerwy dla zizou, pewno do Milanu odleci Figo .
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 28 lip 2005, 13:00
bengal1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio