Dzieki
Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 lip 2005, 20:43
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 24 lip 2005, 20:48
Ibrahimović18 pisze:Zlapalem na moim dekoderze kanał Real Madryt TV ,wiecie moze czy w trakcie sezonu leca tam meczy ligi hiszpańskiej LIVEA Liga Mistrzow (zmecze z udzialem realu
) leca na tym kanale?
Dzieki
Pozdrawiam
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lip 2005, 21:00
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 24 lip 2005, 23:33
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:17
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 9:21
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:30
U mnie leci cały czas. Teraz dają mecze na żywo z tego touru Realu po Azji i dają powtórki tourów z 2004 i 2003 roku. Zapewne będzie też la liga i LMRossi pisze:Ja też niby mam ten kanał ale..
Mam tez knal Romy i tylko czasem coś tam leci a tak to jest niedostępny ale pare treningów ich obejżałem(są fatalni)
Na telewizji realu nigdy jeszcz nie trafiłem żeby była dostępna czy u was na tym kanale cały czas coś leci czy też przez większość czasu nic nie ma???
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 9:48
Na tym kanale nie bedzie meczów z Ligi Hiszpaniskiej!!!! Najwieksze kluby mają podpisane kontrakty np Canal = i stacje klubowe nie mają prawa do transmisji meczy ligowych tak samo jest z LM. Będziesz mógł pooglądać treningi , występy drużyn młodzieżwoych , drugiej drużyny itp.Corinthians pisze:U mnie leci cały czas. Teraz dają mecze na żywo z tego touru Realu po Azji i dają powtórki tourów z 2004 i 2003 roku. Zapewne będzie też la liga i LMRossi pisze:Ja też niby mam ten kanał ale..
Mam tez knal Romy i tylko czasem coś tam leci a tak to jest niedostępny ale pare treningów ich obejżałem(są fatalni)
Na telewizji realu nigdy jeszcz nie trafiłem żeby była dostępna czy u was na tym kanale cały czas coś leci czy też przez większość czasu nic nie ma???Jeszcze poszukam innych kanałów klubów piłkarskich.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 25 lip 2005, 14:57
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 25 lip 2005, 16:10
Niestety RealMadrid TV to jest jedyna "rzecz" zwiazana z realem madryt ktorej ja nie lubie. Niestety w tej telewizji nie puszczaja meczow na zywo, typu liga mistrzow, primera division, itp. Puszczaja tylko mecze stare, tzn. wyobraz sobie ze w tym momencie leci mecz na zywo Real - Villareal, to na RealMadrid Tv lec tez mecz Real- Villareal, ale sprzed 2 albo 3 latZlapalem na moim dekoderze kanał Real Madryt TV ,wiecie moze czy w trakcie sezonu leca tam meczy ligi hiszpańskiej LIVE A Liga Mistrzow (zmecze z udzialem realu ) leca na tym kanale?
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lip 2005, 14:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 15:07
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 15:31
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 lip 2005, 17:30
a co zazdroscisz mu?Woodgate to naprawde umiał się w zyciu ustawić nic nie robi przez 2 lata a hajks na konicie rosinie
Zgadzam sie, porazka, najwieksza porażka Pereza w jego zyciu.Poprostu porażka transfeorwa Pereza
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 27 lip 2005, 18:02
zizou888
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio